Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Margaretka, nooo przestarszyłam się tej ilości postów do nadrobienia. Dzielnie przebrnęłam przez wszystkie i stwierdzam, że chyba musze rzucić pracę, żeby tu za Wami nadążyć
A tak poza tym to ja jestem z okolic Poznania.
Kochana w sobotę za 2 tygodnie będę w Poznaniu na targach GardeniiKitek85 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Hahahhaahha kochana Reksio to szynkę a nie smalec... Mąż mi podpowiada...
Dobra to teraz rzucam reszcie. Łaaaaaaapcie.........WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Prrrrrrr szalone!!! Jak się rozkręciły, że już tematów nie ogarniam... A z tych co pamietam, to postanowiłam nadrobić
Pogoda- u mnie baaardzo kiepsko, plucha jak nic.
Miejscowość- Kraków, więc niedaleko Ciebie Margaretka
Obiad- naleßniki z serem też miałam
Pazurki-Hmm, zawsze chcę zrobić a nigdy czasu nie mam. A jak zapuszczę, to muszę zaraz obciąć
Test- hehe dobre z tą spdą, miże wypróbuję... Tylko czy to się miesza? I z którego moczu ?
Witaminki dla faciów naszych- Mące też zażywamy. Jakbyście chciały to podam inne witaminki, które aplikuję mojemu. Tyle ich ostatnim zjada, że śmieje sie, ze po nich to już śniadania nie musi jeść
I qrcze reszty nie pamiętam
Mam nadzieje ze nieco nadrobiłam, a teraz idę, bo mój wymyślił, że coś sobie oglądniemy na wieczór dla rozluźnienia
Buziaki i do jutra!Margaretka89, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Gaduaa -oba pomiary są dobre, ale powinnaś wpisywać te o zbliżonych godzinach, żeby mieć obraz tego, co się dzieje w Twoim organizmie. Jeśli zwykle mierzysz koło 7, to wpisz ten drugi, bo ten pierwszy jest bezużyteczny -zaburzy tylko obraz. W wykresach nie chodzi o dokładną temp -bo nie ma poprawnej wartości dla danego momentu cyklu- każda kobieta ma te wartości zupełnie inne, ale chodzi o tendencję- skok w górę, w dół etc.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny