Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!!! własnie przeglądałam moje usg i tam są wymiary jajników i mój lewy jajnik ma wymiary 2,41 wzrostu i 1,94 szerokosci a prawy 2,54 wzrostu a szerkości 1,58. Lewy jajnik dał o sobie znać podczas owulacji... A teraz znalazłam to:
"W miejscu, z którego została uwolniona w danym cyklu miesięcznym komórka jajowa, dochodzi po zapłodnieniu do wytworzenia ciałka żółtego. Od ciałka żółtego zależy utrzymanie ciąży do około 8-9 tygodnia jej trwania. Ciałko żółte w tym okresie powiększa się, dlatego jeden z jajników (odpowiedzialny za jajeczkowanie w cyklu, w którym doszło do zapłodnienia) może być większy od drugiego, który także jest powiększony."
Co wy na to?)
rozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualnyJakie z nas mozgi, jak tak dalej pojdzie to akademia medyczna wysle nam dyplomy z ginekologii
Otworzymy praktyke!
tyle nowych rzeczy mozna sie dowiedziec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 19:48
sandrula, czekoladowamufinka, Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaroLinka wrote:Przed chwilką synek podszedł do mnie mówiąc "Mama aja" i dał buziaka .
Kocham takie chwile
slooooodko
do mnie przyszedl pies bo chyba chce kupeczekoladowamufinka, sandrula, Karolina2787, zapachmalin, Sylwia91, kozamonia, Duśka;), Tuliska, Tissaia, Allmita lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Jakie z nas mozgi, jak tak dalej pojdzie to akademia medyczna wysle nam dyplomy z ginekologii
Otworzymy praktyke!
tyle nowych rzeczy mozna sie dowiedziec
No właśnie flaming my tu rozważamy starannie każdą nawet maleńka przesłankęrozowyflaming lubi tę wiadomość
cant't wait
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91patka91 wrote:Do mnie wczoraj przyszedl pies wieczorem ze sporym kawalkiem zoltego sera i chodzilo jej o to zebym dawala jej po kawaleczku bo nie wiedziala jak to rozgryzc masakra
Ja wczoraj psu po kawałku parówki musiałam dać bo nie mógl ogarnać .rozowyflaming, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
91patka91 wrote:Do mnie wczoraj przyszedl pies wieczorem ze sporym kawalkiem zoltego sera i chodzilo jej o to zebym dawala jej po kawaleczku bo nie wiedziala jak to rozgryzc masakra
Psy są świetnechociaż ja odkąd uśpiono moją Dianę 3 lata temu nie mogę się przełamać do kolejnego psa...
Ryczałam po niej tydzień.
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualny