Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:nieeee, wysle do meza, niech on ma przesrane
Jak wróciliśmy ze szpitala po porodzie i leżę z małym na łóżku, on na beciku i mówię chyba trzeba przewinąć blablabla, ściągam śpiochy i tak mnie po nosie uderzyło więc chwyciłam za rogi becika i obróciłam malego o 180' i mówię :"mamusia Cię przewi... Oj chyba jednak tatuś cię przewinie!"sandrula, Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
No to przywiazanie do zwierzat jest takie mocne ja mam jeszcze Kotke ale ona jest u babci tam ma lepiej bo sobie sama chodzi gdzie i kiedy chce tu u mnie to by nie mogla bo zbyt ruchliwa ulica a ona ma juz 13 latek trzyma sie dobrze tfu tfu ale na sama mysl ze kiedys jej braknie mam lzy w oczach STO Lat jej zycze ale tych ludzkich
sandrula, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Jak wróciliśmy ze szpitala po porodzie i leżę z małym na łóżku, on na beciku i mówię chyba trzeba przewinąć blablabla, ściągam śpiochy i tak mnie po nosie uderzyło więc chwyciłam za rogi becika i obróciłam malego o 180' i mówię :"mamusia Cię przewi... Oj chyba jednak tatuś cię przewinie!"
hahhaah RÓWNOUPRAWNIENIE jest!!zapachmalin, rozowyflaming lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Jak wróciliśmy ze szpitala po porodzie i leżę z małym na łóżku, on na beciku i mówię chyba trzeba przewinąć blablabla, ściągam śpiochy i tak mnie po nosie uderzyło więc chwyciłam za rogi becika i obróciłam malego o 180' i mówię :"mamusia Cię przewi... Oj chyba jednak tatuś cię przewinie!"
w koncu 50% bobasa to tatus - niech przewija91patka91, Karolina2787, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:zapomnialam napisac
a co, zaspamuje
Caro: do atakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tak jest! Czekam już w starterach!Gizmo, rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
czekoladowamufinka wrote:Laseczki, boje sie jak cholera jutro nasikać!!!
Masz zacny wykresik, nie stresuj sięrozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
czekoladowamufinka wrote:Ale ten stres ze nic nie bedzie jest nie do zniesienia.
A dzisiaj rozryczalam sie z tak głupiego powodu, ze moj krzywo przykręcił wieszaczek....
To juz paranoja
Dlatego trzeba wierzyć że będą dwie piękne kreseczkia Twój wykres tylko to potwierdza!!
czekoladowamufinka, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Jak ja się cieszę, że trafiłam na to forum
mieszkam na wsi od 5 miesięcy, nikogo tu prawie nie znam, w dodatku bezrobotna bo tu ciężko o pracę
bynajmniej tu mogę z kimś porozmawiać
Gizmo, rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Jak ja się cieszę, że trafiłam na to forum
mieszkam na wsi od 5 miesięcy, nikogo tu prawie nie znam, w dodatku bezrobotna bo tu ciężko o pracę
bynajmniej tu mogę z kimś porozmawiać
91patka91, rozowyflaming, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTHE BESCIARY DO SPRAW SZPARY
hahahhaah nie moglam sie powstrzymac
ej no, moje zarciki sa fajne, nikt nie polubi? moge sama sobie polubic post?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:42
Gaduaaa, Gizmo, Caro, sandrula, kozamonia, WaldhauzerM, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Gizmo wracam powoli. Oko kipsko. Strzelamy z teoriami. W Pt. Test z krwi pelny tarczycowy i zobaczymy co dalej.
Jesli to faktycznie tarczyca tak szaleje to pewnie troche starania będę musiała odpuścić. Ponoc palpacyjnie tarczyca jest mocno wyczuwalna ni cholery nic mi to nie mówi.Gizmo lubi tę wiadomość