Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:Wiem wiem czytałam
w piątek albo w sobotę właśnie byłam zamowilam i na dziś do odebrania
Aaaaaa, no to goodDziałać, działać, działać! Wysyłać oddziały! DZIAŁAĆ
91patka91, Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Patka super, hehe będzie się działo!
Caro, nic się nie martw, trzymamy mocno kciuki za Ciebie.
Dzwoniła moja mama, jest po zabiegu, czuje się dobrze po narkozie. Ma jeszcze jakaś bakterię na żołądku, do wyleczenie antybiotykiem i w maju kamien z woreczka żółciowego jej będą usuwać, ale humor i samopoczucie ma dobre więc się cieszę na maxa. Oczywiście świrowała, że mam iść natychmiast na betęi że ona by tak nie wytrzymała i na co to czekać
Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, ale moja mama to już w ogole!
91patka91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja muszę testy odebrać.. Takie ciężkie były że listonosz awizo zostawił heh..
Kupiłam sobie zajebiste żelazo.. Kiedyś miałam bardzo dużo niedoboru i to mi pomogło.. Nazywa się Szelazo SR.. A SR oznacza że ma przedłużone uwalnianie. Poczytajcie sobie o tym.Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Patka super, hehe będzie się działo!
Caro, nic się nie martw, trzymamy mocno kciuki za Ciebie.
Dzwoniła moja mama, jest po zabiegu, czuje się dobrze po narkozie. Ma jeszcze jakaś bakterię na żołądku, do wyleczenie antybiotykiem i w maju kamien z woreczka żółciowego jej będą usuwać, ale humor i samopoczucie ma dobre więc się cieszę na maxa. Oczywiście świrowała, że mam iść natychmiast na betęi że ona by tak nie wytrzymała i na co to czekać
Ja jestem w gorącej wodzie kąpana, ale moja mama to już w ogole!
Z własnego doświadczenia mówie,że nie ma co isć tak szybko na bete bo potem nerwówa że taka niziutka i czy urośnie itd...Lepiej poczekać
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
WaldhauzerM wrote:Kochana ja też chciałam wszystkim powiedzieć nie mówię że nie bo mnie korciło.. Ale wtedy mówiłam sobie.. Poczekaj.. Minie niebezpieczny czas to powiesz..
Szkoda tylko że nie zdążyłam przyjaciółce powiedzieć.. Pewnie do tej pory nic by nie wiedziała ale we wtorek chciała przyjść ale nie miałam ochoty więc napisałam co i jak..
No ale widocznie tak musiało być..
Dziś wyniki odbieram a od czwartku monitoring ale bez stymulacji. I działamy dalej.
Tak najlepiej nic nie mówić dopiero się nie upewnimy wg to fajnie by było ocknac się z dwa tyg po terminie @ albo i więcej żeby i u lekarza juz było widac a nie to czekanieWaldhauzerM, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
91patka91 wrote:Tak najlepiej nic nie mówić dopiero się nie upewnimy wg to fajnie by było ocknac się z dwa tyg po terminie @ albo i więcej żeby i u lekarza juz było widac a nie to czekanie
Ale wśród nas forumowej społeczności się tak nie da.. Za bardzo obyte jesteśmy w tym topiku żeby chciało nam się czekać..91patka91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ja muszę testy odebrać.. Takie ciężkie były że listonosz awizo zostawił heh..
Kupiłam sobie zajebiste żelazo.. Kiedyś miałam bardzo dużo niedoboru i to mi pomogło.. Nazywa się Szelazo SR.. A SR oznacza że ma przedłużone uwalnianie. Poczytajcie sobie o tym.
Rzeczywiście takie ciężkiemój mi przyniósł i wsadził do skrzynki tak ze nie mogłam wyjąć
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
91patka91 wrote:Rzeczywiście takie ciężkie
mój mi przyniósł i wsadził do skrzynki tak ze nie mogłam wyjąć
Cholera za coś im płacą nie??
Na szczęście punkt pocztowy mam ulice obok.. He he
Po jedno lepiej że tam zostawił.. Jakby próbował upchnąć to by jeszcze uszkodził..
Ale co za dziadostwo.. Człek w domu cały czas a ten awizo rzuci i zadowolony..91patka91 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ja muszę testy odebrać.. Takie ciężkie były że listonosz awizo zostawił heh..
Kupiłam sobie zajebiste żelazo.. Kiedyś miałam bardzo dużo niedoboru i to mi pomogło.. Nazywa się Szelazo SR.. A SR oznacza że ma przedłużone uwalnianie. Poczytajcie sobie o tym.
Ja na jesień maiłam anemie,na norme 60-150 miałam 20,5....brałam to szelazo SR, podskoczyło tylko troszkę potem dostałam Tardyferon-fol i poprawiło się znacznie.28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Waldi, używałaś ten żel Conceive Plus, jaka jest jednorazowa dawka, chodzi mi jakie są odczucia po zażyciu, czy jest mokro aż się leje czy jak?
JA daję tego trochę- na opakowaniu piszą, żeby dać jak na łyżeczkę czy coś
Żel jest bardzo wodnisty, rzadki, starcza niewielka ilość, żeby było mokro, ale nie leje się
Jest spoko, odczucia w porządku. Można od razu serduszkować i nie ociera nic.91patka91 lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:To jak się go aplikuje do środka? Ponoć są jakieś aplikatory???
Najlepsze aplikatory to własny (lub męża) paluszek albo mężowy wążhahahah po co wkładać jakieś ciało obce, jak można ciało znajome
Ja daję trochę przy brzegu i trochę na mężowego przed wejściemDuśka;), smerfetkaaa, 91patka91, Tissaia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Najlepsze aplikatory to własny (lub męża) paluszek albo mężowy wąż
hahahah po co wkładać jakieś ciało obce, jak można ciało znajome
Ja daję trochę przy brzegu i trochę na mężowego przed wejściemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 14:57
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Czyli przy tym żelu nie ma takiego sztucznego odczucia, że coś tam jest innego? Żeby mój M się nie śmiał, że coś znowu sobie wymyśliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 15:13
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Waldi, używałaś ten żel Conceive Plus, jaka jest jednorazowa dawka, chodzi mi jakie są odczucia po zażyciu, czy jest mokro aż się leje czy jak?
Żel bardzo wydajny. Bierzesz tylko na wierzch ewentualnie smarujesz Wacka.91patka91, Kasia1987 lubią tę wiadomość