Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:tylko spokojnie, dobrze się umyj poczekamy
żeby małż nie narzekał jakby jakieś
wypadło
hahahahahahahahaha
buahahahahahaha nie mogęNie dość że pies zestresowany to jeszcze Caro niedomyta
Zły wpływ mamy na dziewczyny
zapachmalin, Tuliska, Caro lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Właśnie wiosna idzie a tu tak smutno
Ja już wróciłam i nie mam zamiaru już nigdzie iść
Zostaje z Wami
Aaaaa kocham Cię za to...Margaretka89, zapachmalin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:A ja dzisiaj wcale się nie umysiam bo jeszcze coś przegapie i co wtedy???
No dokładnie.. Czasem 5 minut nieobecności skutkuje długim nadrabianiem..Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Pilnuje was i już... A widzę że moje smuty nikogo nie interesuja i bardzo się z tego ciesze;)
Pilnuj, pilnujOczywiście że nas kochana interesujesz :* Ale najlepszym sposobem na rozwiązanie Twego problemu to wizyta u gina. Na pewno coś da na poprawienie wyników i będzie git
Więc głowa do góry
WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Pilnuj, pilnuj
Oczywiście że nas kochana interesujesz :* Ale najlepszym sposobem na rozwiązanie Twego problemu to wizyta u gina. Na pewno coś da na poprawienie wyników i będzie git
Więc głowa do góry
Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Melduje ze wyprowadzilam moja pieselke, zrobila komplet i oto matka moze zasiasc na forum
Maz na kompie siedzi - niech se posiedzi, poki ma ode mnie spokojMargaretka89, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyhejo Margaretko i inne dziewczeta!
dupsko mnie tak boli, mowie wam, pali mnie!!!!! bylam na hardcorowym aerobiku - 2 godziny - do lata sie wyrobie i mnie greenpeace nie pomyli z wielorybem!!!!!!!
ale przez nastepne 3 dni jak mnie stary klepnie to dostanie w gebe! boli mnie wszystko hahahah
Caro - tsh bomba!!!! mi w przeciagu miesiaca spadlo z 4,7 na 1,9 !!teraz czekam az bedzie 1 i wtedy wierze, ze sie uda! lekarz mowil, ze ponizej 2,5 jest mozliwosc zajscia ale kolo 1 jest tak no idealnie!
DUSKA - GRAAAATULAAAACJE!!!!!!!
Kasia...ja sledze Twoj wykres jak stalker .. tak mi sie podobaile masz tych testow? nie chcesz jutro siknac? albo pojutrze? czemu nie zamowilas tych czulych? moglabys juz sikac
caluje kazda z was
napakowany rozowy flamingWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:34
Margaretka89, zapachmalin, WaldhauzerM, Caro, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No wiem wiem:) zgłaszam się na monitoring za tydzień więc wtedy zobacze;) a teraz się delektuje wasza obecnoscia;) ekipa wraca:) to się chwali:) eyyy Gizmo rzuć no tekstem;)
Właśnie sie zastanawiam jaki temat rzucić na tapetęmam same myśli zboczone dzis. Chcica mnie chyba bierze a chlopa brak
Margaretka89, zapachmalin, Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość