Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje się! Domyta i umyta!!
Ojjjjjjjj, widzę imprezka się rozkręca! LUUUUUUUBIE TOO!!Margaretka89, rozowyflaming, zapachmalin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyWaldi pod biurkiem
bawilas sie w sekretarke?
u mnie najdziwniejsze miejsce to piwnica, taka zimna i bura, z pajakami
moj maz szukal ksiazki, ja go uwiodlamksiazki nie znalazl
w miedzyczasie sasiad zszedl po cos do swojej piwnicy i musielismy byc ciiiiicho jak myszkiMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
No dobra... Na cmentarzu i na lace z doopa w pokrzywach, w windzie, w przymierzalni lodzik , w szpitalnej poczekalni.... Niech pomyśle gdzie jeszcze
w domu wszystkie blaty, pralka. Często na trawie na dzialce i trampolinie.
Jak się przypomni to dopiszeTuliska, Caro, Margaretka89, rozowyflaming, zapachmalin, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Dzieci w klasie zadawały pani zagadki.. Przyszła kolej Jasia..
Jasiu.. Co to jest.. Długie, sprężyste na 3 litery i w środku u...
Pani.. Jasiu no wiesz... Nie podoba mi się Twój tok myślenia...
Jasiu na to... Łuk proszę Pani.. Ale podoba mi się Pani tok myślenia...rozowyflaming, zapachmalin, Tuliska, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
u mnie najdziwniejsze?
hmmm. na starym lotnisku, niedziela, godzina 17, koniec marca, na masce samochodu. Minutę po tym jak wciągnęłam spodnie przeszła obok nas rodzina z dwójką małych dzici na rowerkach
myślałam, że mnie piekło pochłonie
hahahaha.
no i jeszcze akcja z policją, ale to raczej nic niesamowitegorozowyflaming, Margaretka89, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No dobra... Na cmentarzu i na lace z doopa w pokrzywach, w windzie, w przymierzalni lodzik , w szpitalnej poczekalni.... Niech pomyśle gdzie jeszcze
Jak się przypomni to dopisze:D
rozowyflaming, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No dobra... Na cmentarzu i na lace z doopa w pokrzywach, w windzie, w przymierzalni lodzik , w szpitalnej poczekalni.... Niech pomyśle gdzie jeszcze
Jak się przypomni to dopisze
O człowieku! Gizmo, wygrałaśrozowyflaming, zapachmalin, Margaretka89, Tuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Jak się przypomni to dopisze
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Nawet cnotki-niewydymki (malz tak mawia) mają co nieco za uszami;) a tu takich nie ma prawda????
Na mnie mąż mówi cnotka niewydymKa..Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
rozowyflaming wrote:ahahah
Gizmo w szpitalnej poczekalni - chorego chcialas uzdrowic ?
Na patologi ciąży lezalam. A wtedy mój obecny(teraz juz ex) przyszedł w odwiedziny i spacer po szpitalu zrobiliśmy i mnie ochota naszlaMargaretka89, rozowyflaming, zapachmalin lubią tę wiadomość