Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny a ja jednak nie zrobie w piatek tej bety tylko w poniedzialek bo w piatek popoludniu juz nie przyjmuja po 14 a wynik i tak bylby dopiero w poniedzialek to poczekam do poniedzialku jak okres nie nadejdzie i rano pojade zrobic.
91patka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna123 wrote:Czesc dziewczyny a ja jednak nie zrobie w piatek tej bety tylko w poniedzialek bo w piatek popoludniu juz nie przyjmuja po 14 a wynik i tak bylby dopiero w poniedzialek to poczekam do poniedzialku jak okres nie nadejdzie i rano pojade zrobic.
Prowadzisz sobie wykres? -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Judi ja mam aż do okresu... Własnie od owulki się zaczyna.
A wydzieline masz książkowo kremową?
bo ja u siebie teraz mam wodnika jak mleko ale nie kremową użykowania wodnsta. Dekador nie wyznaczył mi jeszcze owulki. Ile dni musi być wyższa tempka zeby wyznaczył bo już sama nie wiem. Dzięki za odpowiedź dziewczyny -
nick nieaktualnyanna123 wrote:wykresu narazie nie robie. Zdaje sie ne lekarzy. Jak teraz nic nie wyjdzie to moze sie nad tym zastanowie
NADZIEJE POKŁADAM W TYM CYKLU -
nick nieaktualnyczekoladowamufinka wrote:Moja beta w 5tyg i 2 dniu 3163,00 mIU/ml
beta w 6tyg i 2 dniu 13030,00 mIU/ml
co powiecie o takim przyroście?
Jak dla mnie to bardzo duży przyrost maluszek rośnie
Miewasz mdłości ?
Moja kuzynka jak miała wysoką bete to męczyła się z mdłościami -
Judi22 wrote:Ja w zeszłym cyklu też zdałam się na swojego lekarza powiedzial mi mniej więcej kiedy bedzie owulka ale niestety nie udało się. Caly czas zadaje sobie te pytanie dlaczego czy coś że mną lub partnerem nie tak. Przez 4dni w dniach najbardziej płodnych serduszkowałam a tu i tak nic nie wyszło wredota przyszła.
NADZIEJE POKŁADAM W TYM CYKLU -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna123 wrote:Ja niestety musze byc pod kontrola lekarza zeby wiedziec z ktorej strony mam owulacje bo mam tylko jedna strone sprawna.Ale podpatruje wasze starania i trzymam kciuki
W takim razie to całkiem inna sytuacja. Życzę Powodzenia i zieloności