Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, byłam dziś u gin ale nie wystawiła mi skierowania na badania, powiedziała ze rodzinny może jedynie dać mi skierowanie na badanie tsh... a reszta badań we własnym zakresie, w wiec postanowiłam ze w poniediAlek się wybiorę na badania, zrobię sobie prezent urodzinowy w postaci zrobienia badań😁🤔 chyba nawet dobry pomysł ? 😁🤪 a co do nadżerki to powiedziała ze narazie jest wszytko Ok i nie ma przeciwskazan żadnych, wypisała mi listę badań jakie muszę zrobić przed zajściem w ciąże i do dzieła. Narazie nadżerki nie ruszamy, nie ma już stanu zapalnego i za pol roku na kontrole.
Jeżynka, Natulaa, SylwiaG lubią tę wiadomość
👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
Magda8823 wrote:Ja moje drogie już 38 miesiąc to przeżywam ale teraz chyba wierzyłam w jakiś cud ale trudno wiem jedno muszę psychicznie odpocząć bo myślą że dam radę ale jest coraz gorzej zamiast coraz lepiej
-
Mala_mi wrote:Ja właśnie 13dc i drugi dzień po pregnylu , do soboty włącznie ostre starania i od niedzieli utrogestan. Dziś ból podbrzusza (pewnie pęka pęcherzyk) . Mąż ma dziś wolne bo pogoda się popsuła i całkiem fajnie się złożyło bo poranek zaczęliśmy „miło” w towarzystwie tych moich bóli 🙈❤️ Oby to był szczęśliwy cykl - niby pierwszy stymulowany - ale pokładam w nim nadzieje .. może dlatego ze wkoncu zaczęłam coś działać z profesjonalna panią doktor a nie tak ciągle zdając się na naturę i własne możliwości . Trzymam za Was wszystkie kciuki ✊ ktoś może testuje ok 13 marca?
-
Annja wrote:Hej dziewczyny, byłam dziś u gin ale nie wystawiła mi skierowania na badania, powiedziała ze rodzinny może jedynie dać mi skierowanie na badanie tsh... a reszta badań we własnym zakresie, w wiec postanowiłam ze w poniediAlek się wybiorę na badania, zrobię sobie prezent urodzinowy w postaci zrobienia badań😁🤔 chyba nawet dobry pomysł ? 😁🤪 a co do nadżerki to powiedziała ze narazie jest wszytko Ok i nie ma przeciwskazan żadnych, wypisała mi listę badań jakie muszę zrobić przed zajściem w ciąże i do dzieła. Narazie nadżerki nie ruszamy, nie ma już stanu zapalnego i za pol roku na kontrole.
-
Natulaa dobrze,że wróciłaś. Ostatnio się zastanawiałam gdzie nam zginęłaś 😂
Co do testowania to ja chyba zrobię 8.03 jak @ nie przyjdzie. boże,przez to moje długie cykle jestem daleko za wami.. 🙈Natulaa lubi tę wiadomość
🔸28 lat
-
Magda8823 wrote:Kochana ja trzymam za ciebie i za każdą kobietę mocno kciuki 🤞 nie ważne czy trzy czy trzydzieści każda z nas pragnie zobaczyć swojego groszka i go poczuć. Ja już mam 4letniego synka którego kocham nad życie ale pragnę z mężem kolejnego takiego cudu. Ja chyba odpuszczę całkiem bo serce mi już pęka a mój synek pyta dlaczego mamusiu się smucisz. 😭😭😭😭😭
Jeżynka lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Natulaa dobrze,że wróciłaś. Ostatnio się zastanawiałam gdzie nam zginęłaś 😂
Co do testowania to ja chyba zrobię 8.03 jak @ nie przyjdzie. boże,przez to moje długie cykle jestem daleko za wami.. 🙈 -
U mnie ból brzucha nasiliłsie. Czy to możliwe że miałam owulkę jednak w 5dc i już jest 11 dpo, dlatego ta @ tak szybko? 🤔 No chyba że to jest problem z niedomogą lutealna...🙈💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień -
Enigvaa wrote:Macie przed @ takie dziwne kłucie w okolicy jjnikani ciągnące w dół? Nie bolesne, powiedziałabym,że przyjemne. 🤔
Po 6 latach na tabletkach to wszystko jest dla mnie takie nowe 🙈
Tak, ja tak miałam kilka razy .. i za każdym razem myślałam ze to 🤰🏻 .„Jezu Ty się tym zajmij” 🙏 -
SylwiaG wrote:U mnie ból brzucha nasiliłsie. Czy to możliwe że miałam owulkę jednak w 5dc i już jest 11 dpo, dlatego ta @ tak szybko? 🤔 No chyba że to jest problem z niedomogą lutealna...🙈
Pierwszy raz w życiu mam coś takiego. A 15 cykl mierze temp.
Zaczelam brac miositogyn i nie wiem czy mi nie rozregulował cyklu.
Brakuje mi sił dziewczyny11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4