Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:A myślicie,że jest sens testować jeszcze teraz innym testem? Czy dać sobie spokój i zatestowac jutro rano ?
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Jeżynka wrote:A trochę zdołowana jestem i jakoś tak 🥴.
Wzięłam sie za diete aby nie myśleć o staraniach bo inaczej oszaleje 😁
Ale jestem z wami na bieżąco 😘
Tak się zastanawiałam co się stało, bo tylko raz na jakiś czas odpowiesz. Nie dołuj się kochana. Wiosna jest. Będzie dobrze 😍😍🔸28 lat
ZielonaHerbata wrote:Bobo z Rossmana. Zawsze je robię i facelle i nigdy nie zdarzyło mi się żeby był chociaż cień cienia,zawsze biel i zero warpliosci.. Sprawdziłam i rozebrałam nowe testy bobo żeby porównać,czy to nie jest czasem miejsce na kreskę ale na nowych niczego nie widzę.
Nie nakręcam się na nic. Zobaczę za kilka dni.
Ja 2 cykle temu miałam taki przypadek, że na Facella mi dwa razy wyszły pozytywne, raz cień cienia cienia, a raz cień cienia i wyszło z tego nic albo takie małpowaty pms albo biochemicznaA Bobo był zepsuty bo nic nie pokazał, nawet kontrolnej. W tym cyklu mam powtórkę objawów z tamtego feralnego cyklu, może delikatniej ale jednak jest inaczej nić zwykle, niż pryz poprzednim cyklu... ja już nic nie rozumiem
Janik, ten co powinna być z niego owulka ciągle czuję, podbrzusze też pobolewa
Ale po poprzednich doświadczeniach staram się nie nakręcać, nie mieć nadziei, będzie co ma być, czekamy do @.
Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerempółtora tygodnia przed naszą rocznicą
Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
(lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
NikaVera wrote:Ja 2 cykle temu miałam taki przypadek, że na Facella mi dwa razy wyszły pozytywne, raz cień cienia cienia, a raz cień cienia i wyszło z tego nic albo takie małpowaty pms albo biochemiczna
A Bobo był zepsuty bo nic nie pokazał, nawet kontrolnej. W tym cyklu mam powtórkę objawów z tamtego feralnego cyklu, może delikatniej ale jednak jest inaczej nić zwykle, niż pryz poprzednim cyklu... ja już nic nie rozumiem
Ale po poprzednich doświadczeniach staram się nie nakręcać, nie mieć nadziei, będzie co ma być, czekamy do @.
Dlatego ja póki co nie nakręcam się ,podchodzę do tego ma chłodno i na spokojnie. Nigdy mi się jeszcze nie zdążył cień ale być może kiedyś musi być ten pierwszy raz 😅 -
NikaVera wrote:Ja 2 cykle temu miałam taki przypadek, że na Facella mi dwa razy wyszły pozytywne, raz cień cienia cienia, a raz cień cienia i wyszło z tego nic albo takie małpowaty pms albo biochemiczna
A Bobo był zepsuty bo nic nie pokazał, nawet kontrolnej. W tym cyklu mam powtórkę objawów z tamtego feralnego cyklu, może delikatniej ale jednak jest inaczej nić zwykle, niż pryz poprzednim cyklu... ja już nic nie rozumiem
-
Jeżynka wrote:A trochę zdołowana jestem i jakoś tak 🥴.
Wzięłam sie za diete aby nie myśleć o staraniach bo inaczej oszaleje 😁
Ale jestem z wami na bieżąco 😘Jeżynka lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dlatego ja póki co nie nakręcam się ,podchodzę do tego ma chłodno i na spokojnie. Nigdy mi się jeszcze nie zdążył cień ale być może kiedyś musi być ten pierwszy raz 😅
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Nie,nie mierze temperatury. Tak się przymierzam żeby zacząć od nowego cyklu, albo chociaż spróbować .
Szkoda. Wtedy byloby wiadomo czy @ sie spoznia czy jednak owulka sie Przesunela🔸28 lat
Ogólnie miałam w planach od tego cyklu chodzic na bete zamiast inwestować u testy żeby wyłapać ewentualną ciąże biochemiczną.
Naczytałam się, że przy uszkodzeniach główki plemnika jest szansa na zapłodnienie, ale często jest właśnie cb albo poronienie.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Testy są oszukane jak jest cień lub kreska ciemna. A jeśli jest cień lub kreska w kolorze czerwieni lub rózu ,to niby wtedy jest pozytyw. Że niby zależy właśnie od koloru cienia. Tak napisałam dziewczyna na innym forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 10:49
-
Hej. Ja się zastanawiam czy testować jutro. Niby będzie 10dpo ale jeszcze mi zostały 4 dni dupka i miałam testować w dniu ostatniego czyli w niedzielę rano. Chciałabym zrobić to jutro bo to by był super prezent urodzinowy ale boję się bieli 🙈💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień