Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny💚
U mnie wczoraj i dziś blade dwie kreski... Chyba się udało. Chociaż okres powinnam dostac jutro lub po jutrze i jeszcze się nie nastawiam na nic. Mam nadzieję, że jednak się uda 🍀
Do testu skłoniły mnie spuchnięte do wczoraj piersi i tempka w górze. Ale dzisiaj piersi już nie są takie jak wczoraj i trochę mnie to stopuje przed radością. Na betę nie idę póki co. Zobaczę jak się sprawa będzie miała za dwa dni.
Miłego dnia 🍀
Kochana mocno trzymam kciuki😊02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
U mnie wczoraj i dziś blade dwie kreski... Chyba się udało. Chociaż okres powinnam dostac jutro lub po jutrze i jeszcze się nie nastawiam na nic. Mam nadzieję, że jednak się uda 🍀
Do testu skłoniły mnie spuchnięte do wczoraj piersi i tempka w górze. Ale dzisiaj piersi już nie są takie jak wczoraj i trochę mnie to stopuje przed radością. Na betę nie idę póki co. Zobaczę jak się sprawa będzie miała za dwa dni.
Miłego dnia 🍀
Trzymam kciuki aby to byla upragniona ciaza. -
belldandy wrote:Hej 😊
Nie wiem czy wierzycie w aurę, miałyście kiedyś stawianego tarota. No nie wazne
W niedziele miałam taka mozliwosc, aby po moim zdjeciu pewna Kobieta powiedziała jaka mam aurę i jakimi kamieniami się otaczać. I oto co mi powiedziała, a nie znamy sue zupełnie i nie wiedziała o moich planach, ani nic .
„ja mogę napisać co widzę , ale należy wziąć pod uwagę, że to są tylko moje wizje i nie do końca muszą się zgadzać.
Pierwsze co mi się rzuca w oczy to małe dziecko. Albo możesz być w ciąży, albo urodziłaś, albo planujesz albo straciłaś. Jest ono bowiem bardzo mocno u Ciebie zaznaczone.
Widzę też chłopca , jasne włosy ,ale bardziej ciemny blond , ok 4-6 lat.
Nie wiem , czy zajmujesz się kartami czy też ktoś ostatnio stawiał Ci karty ,ale masz ich energię na oku. Być może wyszło w nich coś, co sprawia , że ciągle myślisz o tym. Masz w sobie jakiś konflikt , szukasz wyjścia z pewnej sytuacji 🤔🤔
Czuję też jakąś ciemną sprawę , która zalega w Duszy. Trauma , ciężkie przeżycie, śmierć kogoś bliskiego? Zdecydowanie brakuje Ci optynizmu , zajmuję się kamieniami , więc od razu mogę zasugerować ,byś otaczała się żółtymi kolorami , żółtymi kamieniami. Jeśli masz możliwość to poczytaj o właściwościach Agatu szarego i Kwarcu Fantomowego. Te kamienie przy Tobie widać od razu. Dodałbym też niebieski , bo masz problem z Czakrą Gardła oraz różowy, na Czakrę Serca. Za dużo do siebie bierzesz , za mało z siebie wyrzucasz.... chowasz w sobie za wiele emocji. Potrzebujesz samą siebie przeanalizować, wykrzyczeć swój ból lub przenieść go na papier
”
Kobietka zna sie na rzeczy. I powiedziala ci prawde.Lori05 lubi tę wiadomość
-
pieknego dnia
Ania81, Nativip lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Iryska wrote:Enigva już zaczęłaś 10 tydzień?🤩 Jak się czujesz??
Z usg 8t2d. Wiec zostawilam w suwaczku juz ten 9. Niestety nie ma z daty owulacji tylko z om. A u mnie tydzien roznicy.
Poki co czuje sie dobrze. Troche mnie mdli, apetyt prawie rowny 0. Domownicy dzialaja mi na nerwy bardziej niz zazwyczaj 😂Iryska, MayMasza, Ania81, K92 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Miłego dnia 🍀 -
Miłego dnia 🍀
Trzymam kciuki. Oby się udało 💚🍀 -
Enigvaa wrote:Z usg 8t2d. Wiec zostawilam w suwaczku juz ten 9. Niestety nie ma z daty owulacji tylko z om. A u mnie tydzien roznicy.
Poki co czuje sie dobrze. Troche mnie mdli, apetyt prawie rowny 0. Domownicy dzialaja mi na nerwy bardziej niz zazwyczaj 😂
Nikogo nie udus 🤣🤣 ah te hormony.
Oby reszta 🤰 była spokojna, choć sobie nie wyobrażam braku apetytu, bo ja lubię dobrze zjeść 🤣🤣🤣02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
luśka18 wrote:Nikogo nie udus 🤣🤣 ah te hormony.
Oby reszta 🤰 była spokojna, choć sobie nie wyobrażam braku apetytu, bo ja lubię dobrze zjeść 🤣🤣🤣
Ja też zawsze lubiłam. I lubię i umiem gotować. A teraz jak tylko poczuję zapachy gotowania to mnie mdli. Z jedzenia moje menu się okroiło do owoców, chleba z masłem i pomidorem i grzanki. W lepsze dni zjem jogurt a nawet kawałek czekoladki 😂 obiadów nie tykam, pory gotowania przesypiam.🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2022, 20:23
Nativip lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Kochana, ja bym zrobiła wszystko żebyśmy mieli chociaz jedno ❤️ W dni płodne i zebym miała trochę radości z oczekiwania na testowanie 😊 a jak narazie testy sobie czekają tylko
-
belldandy wrote:Kochana, ja bym zrobiła wszystko żebyśmy mieli chociaz jedno ❤️ W dni płodne i zebym miała trochę radości z oczekiwania na testowanie 😊 a jak narazie testy sobie czekają tylko
Oj ja tez bym bardzo chciala więc rozumiem 🥰
Co do testów to ja w marcu zamówiłam 10 testów ciążowych przez neta bo była darmowa dostawa 🤦♀️
nie wiem tylko po co mi az tyle 🤦♀️
Oczywiście do dziś ani jednego nie użyłam, bo nie było kiedy 🤣🤣 i tak sobie leżą.
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Dziewczyny ja to chyba jakas dziwna jestem. Wy wszystkie doszukujecie sie oznak ciazy, a ja doszukuje sie oznak nadchodzacego okresu. Mi chyba cos na mozg padlo. Moj M. stwierdzil, ze chyba za bardzo sie rozczatowania sie boje. Ja jestem okolo tygodnia przed, normalnie piersi bolay jak szalone a teraz tylko jakby jakies pelniejsze sa. Bola plecy, brzuch czasami pobolewa, ale juz sama nie jestem tego pewna, bo mam wrazenie jakby sie tam w srodku wszystko trzeslo. Moze to przemeczenie, bo sprzatam dom wiosennie i duzo sie wspinam na krzesla i dzwigam rozne rzeczy. No i to potworne uczucie goraca.
Okres pewnie nie dlugo przyjdzie.