Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona34 wrote:miałam, pani dr brała wymaz z szyjki22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Spuromix wrote:Hehe no ale dzisiaj z czystym sumieniem mogę wziąć łopatę w ręce będę kopać ławę pod wędzok ;P i może przekopie kawałek na zielnik
I farbne sobie włosy
Robisz sama farbę 😉 szacun 😊
Macierzyństwo jest trudne. Ja też mam chrześniaka, brat ma maluszka, kocham te dzieciaki, ale to nie jest miłość typu oddam mu cały świat.
Jaka mama będę nie wiem oby najlepsza 😊02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Dziewczyny kazda z nas ma objawy jaka bedzie mama, czy da rade. Kazda z nas bedzie dobra mama, albo jest juz. To jakie byly nasze mamy nie powinno na nas wplywac. Ja wiem, ze urazy z dziecinnstwa pozostaja w nas. Sama sie z nimi borykam. Spuromix nie poddawac sie, dzidzius bedzie mam nadzieje, ze szybko. I bedziesz super mama. To nie zadne maslo, osoby, które sa troche nie normalne, jak ja i ty, sprawdzaja sie w roli matek😊😜.
Ja juz mam w tym tygodniu dwa sikance za soba. 💖💖💖Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2020, 11:38
-
Kochane jesteście naprawdę dziękuję za dobre słowa
A co do farby... Ja to podziwiam osoby które oddają swoje włosy w obce ręce fryzjera... W życiu bym nie oddała... Sama się obcinam sama się farbuje i opcji nie ma żeby ktoś obcy mi przy nich majstrował... -
Spuromix wrote:Kochane jesteście naprawdę dziękuję za dobre słowa
A co do farby... Ja to podziwiam osoby które oddają swoje włosy w obce ręce fryzjera... W życiu bym nie oddała... Sama się obcinam sama się farbuje i opcji nie ma żeby ktoś obcy mi przy nich majstrował...
😱
ja sobie raz sama ścięłam grzywkę nigdy wiecej!
Ja mam swojego fryzjera od lat i do innego nie pójdę 🤷♀️02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
luśka18 wrote:😱
ja sobie raz sama ścięłam grzywkę nigdy wiecej!
Ja mam swojego fryzjera od lat i do innego nie pójdę 🤷♀️ -
Ania81 wrote:Ja lepiej zebym wlosow sama nie obcinala, bo same fale Dunaju mi wyjda. Kartki od papieru nie moge prosto pociac🤦♀️.
Wlosy sama farbuje. Czerwcowe farbowanie zaluje, bo nie wiem czy zaszkodzi. Oby nie -
Dziewczyny, jestem po badaniach : wszystko wyglada dobrze... no i lekarz stwierdzil ze bedzie dziewczynka ...poplakalam sie z wrazenia ... jak dzwonilam do meza to sie wyslowic nie moglam bo tak buczalam do telefonu ...
Ania81, SylwiaG, Lulu83, hannah_92, Enigvaa, Gela093, Natka95, KarolinaMaria, Niereanimuj , martuśka737 lubią tę wiadomość
-
Ona34 wrote:Dziewczyny, jestem po badaniach : wszystko wyglada dobrze... no i lekarz stwierdzil ze bedzie dziewczynka ...poplakalam sie z wrazenia ... jak dzwonilam do meza to sie wyslowic nie moglam bo tak buczalam do telefonu ...
Uwielbiam takie wiadomości -
Ona34 wrote:Dziewczyny, jestem po badaniach : wszystko wyglada dobrze... no i lekarz stwierdzil ze bedzie dziewczynka ...poplakalam sie z wrazenia ... jak dzwonilam do meza to sie wyslowic nie moglam bo tak buczalam do telefonu ...
Super 😍😍😍
Dziewuchy są fajne 🤗🤗🤗🤗02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Gratulacje, tak sie ciesze ze zdrowiutkie malenstwo.
Dziewczyny sa super.