Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Dziekuje
Nic się nie chwalisz nic! Taką tajemnicę przed nami robić no wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2020, 12:47
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Ja mam chyba jakies dziwnowate objawy. Siakanie jak szalona to norma, cycki jakby wieksze norma.
Bolacy krzyz, czasami podbrzusze norma. No ale bolace dziasla to jakos tak dziwnie. A bola czasami potwornie. A ze ja mam fiola na punk ie zdrowych zebow. To dalo mi do myslenia. Zrobilam test w zeszla sobote (3 dni przed spodziewana malpa) byl pozytywny. Robialm popoludniu, bo juz nie moglam wytrzymac. Wczoraj wieczorem powtorzylam. Oba pozytywne.
Tu w UK jest tak troche dziwnie z opieka nad oczekujacymi mamami. W nastepnym tygodniu bede umawiac sie do poloznej, która bedzie mnie prowadzic. Lekarza zobacze jak bedzie cos nie tak. No i sa tylko dwa USG, 12 tyd. A potem okolo 20 tyg. -
Spuromix wrote:Nie dziekuj bo nie masz za co kiedy idziesz do lekarza? Jak tatuś zareagował? Jakie masz pierwsze objawy no gaaaadaj no
Nic się nie chwalisz nic! Taką tajemnicę przed nami robić no wiesz
Obiecalam mezowi, ze nikomu sama nie powiem, no chyba ze sie ktos zapyta💗luśka18 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny. Chcialam wam powiedzieć az po pierwszym USG, tak jakos sobie wkrecilam🤦♀️.
Tyle ze wytrzymac nie moglam.
Moj maz na razie w szoku. Nie chce nic mowic, ale ja wiem, ze sie boi. Nie chce zebym znowu przechodzila przez to co bylo w kwietniu.
luśka18, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dzieki dziewczyny. Chcialam wam powiedzieć az po pierwszym USG, tak jakos sobie wkrecilam🤦♀️.
Moj maz na razie w szoku. Nie chce nic mowic, ale ja wiem, ze sie boi. Nie chce zebym znowu przechodzila przez to co bylo w kwietniu.
Wszystko będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli. Stres teraz nie jest wskazany i szkodzi najbardziej. Odpoczywaj i myśl pozytywnie. 💚💚💚Ania81 lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dzieki dziewczyny. Chcialam wam powiedzieć az po pierwszym USG, tak jakos sobie wkrecilam🤦♀️.
Moj maz na razie w szoku. Nie chce nic mowic, ale ja wiem, ze sie boi. Nie chce zebym znowu przechodzila przez to co bylo w kwietniu.Ania81 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję Ci, nie myśl o tym co było w kwietniu, wiem,że nie da sie nie myśleć, ale teraz masz nowe życie pod sercem I nową historię, bądź pozytywna🤗🤗Ania81 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Ania musisz teraz się napełnić pozytywnymi myślami 🥰
Zrozumiałe jest to że chciałaś nam powiedzieć po USG, aczkolwiek teraz wiemy i sue mega cieszymy 🤗🤗🤗
Ja z okazji samych dobrych wiadomości otworzyłam prisecco 😍Ania81 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Dzieki moje Kobietki za wsparcie. Wy wiecie czego mi potrzeba.
Staram sie byc pozytywna, tylko gdzies tam z tylu glowy zle mysli sie kryja😭.
Wierze, ze tym razem bedzie dobrze. Jak na razie czuje sie inaczej niz ostatnio i tego sie trzymam
Wysylam wam wiruska kochaneluśka18 lubi tę wiadomość
-
Laski, która dobrze ogarnia wykresy i mogłaby zerknąć na mój?
Czy wg Was jest szansa, żeby mimo braku wyraźnego skoku owulka jednak była? Test owulacyjny pozytywny w 15 dc...
Ovu nie wyznaczyl owulki, bo wiadomo za mały przyrost... od 16 dc miałam brać proga, ale zdecydowałam ze się wstrzymam żeby potencjalnej owu nie zablokować, ale dziś pewnie już wezmę.
Co sądzicie o takim wykresie? -
Natka95 wrote:Laski, która dobrze ogarnia wykresy i mogłaby zerknąć na mój?
Czy wg Was jest szansa, żeby mimo braku wyraźnego skoku owulka jednak była? Test owulacyjny pozytywny w 15 dc...
Ovu nie wyznaczyl owulki, bo wiadomo za mały przyrost... od 16 dc miałam brać proga, ale zdecydowałam ze się wstrzymam żeby potencjalnej owu nie zablokować, ale dziś pewnie już wezmę.
Co sądzicie o takim wykresie?
Ładnie ci tempka rośnie trzymam kciukasyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2020, 15:48