Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Dzień dobry!
Temperatura spadla o stopien i przesunęło mi ovu.. Zreszta moj wykres jest jak moje nie ciazowe, takze.. 😔 Od rana zalamka[/QUOTE
Miłego dnia dziewczyny 😉
Wysyłam Ci moc uścisków !
Masz prawo mieć załamke, chyba wszystkie podczas starań miałyśmy.
Może żołnierze dadzą radę💪02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
belldandy wrote:Dzięki, chciałabym ale wykres nie jest podobny do moich ciążowych 🤷♀️😒
Oczywiście znacz swoje ciało najlepiej, ale wiesz jak jest 😀 Wczoraj trochę się działo, wiec może to zmieniło temperaturę.
Glowa do góry, a jak będzie Ci smutno pisz 🥰02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
belldandy wrote:heh ja nie pije alkoholu;) w ogole;) zero, nul;p nie wiem jak można to pić, fuuuj! :
Wiesz nawet nie chodzi o alkohol 🤔 ogólnie chyba miałaś intensywny dzień i to mogło zmienić temperaturę 🤷♀️
a co do alko szanuję 😀
ja co prawda kiedy mogę to sue na pije 😉
zawsze jak jechałam na urlop to marzyłam o innym piwku teraz tak się składa że będę marzyć o zimnym piwku 0🤣🤣🤣belldandy lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Dzień dobry! Miłej niedzieli wszystkim!
Mój wykres oszalał 😂 jest 21 dc a ovu wyznaczyło mi owulację na 12, to znaczy że za dwa dni powinnam się szykować na @ bo u mnie faza lutealna trwa tylko 10 dni. Cykle po 23 dni to ja miałam jak leczyłam sie anty na torbiele hahaha ech w lipcu już mam umówioną biopsję macicy, a mi już stres bokiem wychodzi 😟
A propos tego farbowania włosów w ciąży... Mi kiedyś lekarka mówiła żeby sobie darować malowanie, ze względu na opary farby czy cos takiego. Ja i tak nie malowałam wtedy więc mnie to nie dotyczyło, ale może warto o tym poczytać więcej 🤗13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Ja tam lubię napić się winka albo jakiegoś drina np. Aperol spritz 🙃 Po piwie ostatnio mam strasznego kaca 🤣
luśka18 lubi tę wiadomość
Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem półtora tygodnia przed naszą rocznicą Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
(lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
nick nieaktualny
-
Spuromix wrote:To ja dzisiaj o dziwo tylko na lemoniadkach kurczaczki @ dalej nie mam wkurza mnie to i męczy fizycznie...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Nie muślałaś nad jeszcze jedym testem?
Znowu się rozregulowałam i muszę to poprawić... Albo sobie uroiłam coś i mi zablokowało @...
Zobaczę od wczoraj biorę luteinę 10 dni i odstawie może przyjdzie jedza... -
A my dzisiaj bylismy nad morzem, pochodzilismy, zjedlismy lody. Turystow tyle ze ciezko sie bylo dopchac do morza 😅 jak ja kocham sezon 🤪 troche sie przypalilam na sloneczku, cos mnie nogi pieka. a teraz leze i odpoczywam, jak tak przejde kilka km to mnie plecki bola 😅
luśka18 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Enigvaa wrote:A my dzisiaj bylismy nad morzem, pochodzilismy, zjedlismy lody. Turystow tyle ze ciezko sie bylo dopchac do morza 😅 jak ja kocham sezon 🤪 troche sie przypalilam na sloneczku, cos mnie nogi pieka. a teraz leze i odpoczywam, jak tak przejde kilka km to mnie plecki bola 😅
Ja nigdy w sezonie nie byłam jeszcze nad polskim morzem, bo mnie przerażają te tłumy, a upałów też nie lubię. Wolę sobie pojechać na jesień albo wczesną wiosną 🙂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️