Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anastazia ja dziekuje dobrze wlasnie az za dobrze gdyby nie beta i sennosc to ja bym nie wiedziala ze jestem w ciazy, do tego stopnia dobrze sie czuje ze musialam wczoraj sobie jeszcze testa kupic dla potwierdzenia. ja jestem jednak swirus:)
dorocia2324, ewcia21k, Anastazjaaa, Eve lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnyJa rowniez narzekalam wrecz, ze nie mam zadnych objawow, az w koncu pojawily sie mdlosci od kilku dni i trwaja caly dzien, wczoraj mialam pierwsze usg, maluszek jest, serduszko bije a ciaza troszke mlodsza o kilka dni, wazne, ze wszystko w porzadku
ewcia21k, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
dziewczynki czyli takie totalne zmęczenie,senność, padam z nóg(zawsze żywiołowa ,nigdy nie spałam w dzień a tu dziś znowu, odpuściłam nawet zakupy żeby poleżeć)w 6dpo to mogą być 1wsze objawy? mam też dziwne uczucie jakby jedzenie mi się cofało do gardła i to odbijanie, nie mówiąć ,że brzuch strasznie wydaje się być ciężki,, choć może to zbieg okoliczności...........
-
za tydzień rano to powinnam @ dostać, choć mam nadzieję ,że nie, przychodzi zawsze w 29 dniu. Choc w tym mies. czuje się inaczej, dreszcze, zimno, bół głowy,sluz, to zmęczenie, nie wiem sama ,będę czekac do przyszłego piątku jak @ niee przyjdzie to zatestuje,
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
julaa85 wrote:za tydzień rano to powinnam @ dostać, choć mam nadzieję ,że nie, przychodzi zawsze w 29 dniu. Choc w tym mies. czuje się inaczej, dreszcze, zimno, bół głowy,sluz, to zmęczenie, nie wiem sama ,będę czekac do przyszłego piątku jak @ niee przyjdzie to zatestuje,
Tfu,tfu,niech @ nie przychodzi! -
julaa85 wrote:ewcia21k, powinnysmy tu wszystkie się zgadac i czary odmawiać by @ nie było:)haha, a po porodzie będziemy się modlic aby wróciła:)
Ja teraz czekam jak nigdy żeby @ przyszła,bo mam wizytę u gin podczas @ po tej torbieli,a jak będzie ok to po @ ruszają staranka! -
Szybko zleci i zanim się obejrzymy juz będziemy zaciazone,
A późnej.... Będziemy się martwić czy z fasolka lub groszkiem ok, później będziemy się marwic o poród, kolki, później ze za długo po dyskotece nie wraca.... Później będziemy się już martwić całe życie
Nasze kochane slodziakiewcia21k, julaa85 lubią tę wiadomość