Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve, zdjęcia śliczne, malutki człowieczek Daj kochana dużo tych wirusków, boja chyba zeświruję Miałam mierzyć temp tylko do owu, a tu dwa razy owufriend mi przesuwał owu..a teraz jakiś spadek, więc chcąc nie chcąc muszę tez jutro zmierzyć..i tak w kółko.. lithe123, ty to się zawzięłaś i nie mierzyszDawidek czeka na rodzeństwo...
-
kurka wrote:Eve, zdjęcia śliczne, malutki człowieczek Daj kochana dużo tych wirusków, boja chyba zeświruję Miałam mierzyć temp tylko do owu, a tu dwa razy owufriend mi przesuwał owu..a teraz jakiś spadek, więc chcąc nie chcąc muszę tez jutro zmierzyć..i tak w kółko.. lithe123, ty to się zawzięłaś i nie mierzysz
Nie przejmuj się, że of Ci przesuwa, albo zaznacz sobie ręcznie jesli Cie to denerwuje Ja uwazam ze 13/14dc mialas.
-
Kwas foliowy również dla przyszłego taty!
O jego odpowiedni poziom powinien zadbać i przyszły tata, i mama. Kwas foliowy zapobiega powstaniu wad układu nerwowego u dziecka, dlatego jeszcze przed poczęciem przyszła mama powinna postarać się, by mieć go pod dostatkiem. Badania potwierdzają jednak, że kwas foliowy wpływa także na jakość spermy u mężczyzn - niedobór może obniżyć objętość nasienia i ruchliwość plemników. Najcenniejszymi źródłami kwasy foliowego są: warzywa liściaste, brokuły, sok pomarańczowy, pełnoziarniste produkty. Warto także rozważyć przyjmowanie suplementu diety zawierającego ten składnik (najlepiej na 3 miesiące przed próbą poczęcia). -
dziewczynki podeślę zdjęcia w pierwszej wolnej chwili, ale u mnie to dopiero 7mm fasolinek byłam na wizycie serduszko biło choć przez chwilę miałam strach, bo odwrócił ode mnie monitor i zmarszczył brwi, ale zaraz mi pokazał serduszko życzę Wam wszystkim, żebyście jak najszybciej znalazły się po fiolerowej stronie mocy
czekam tylko na dynamiczną, bo dzisiaj miała wizytę, a nic nie napisała do tej poryEve lubi tę wiadomość