Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Dolaczam do Was po postanowilam powalczyc o rodzenstwo dla mojego Mateuszka. Ten cykl jeszcze odpuszczam, zaczne od nastepnego. Martwie sie tylko czy dam rade z dwoma maluchami... Moj synek ma teraz 11 miesiecy. Jak jest u Was? Jaka roznica bedzie u Was jezeli niedlugo sie uda?
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze zielone kropki na wykresachpasia27, wioleta4444 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Czesc madzik . Mysle, ze spokojnie dasz rade Moj lobuz ma 2 lata i 7 miesiecy, wiec juz najwyzszy czas. Chcielismy 2 lata roznicy ale za pozno sie zabralismy za starania i juz 5 cykl walczymy. A synek za pierwszym razem zrobiony . A Wy dlugo staraliscie sie o pierwsze?
-
Tez za pierwszym razem sie udalo. Ale ciaza slaba...pol ciazy przelezalam. Boje sie, ze sytuacja sie powtorzy. A jak tu lezec jak drugie dziecko w domu? Eh... Ale nie martwie sie na zapas, najpierw trzeba zajsc w ciaze.
5 miesiecy to teoretycznie niewiele ale przy Twoim pierwszym zlotym strzale pewnie teraz wydaje sie wiecznoscia...Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Moze nie wiecznosc ale odkladalismy starania bo wczesniej byly jakies problemy, itd i zeby na spokojnie zajsc w ciaze. Ale jakbym wiedziala, ze to tyle potrwa to bysmy sie zaczeli starac duzo wczesniej. A teraz maly bedzie mial zaraz 3 lata, na razie do pracy w zawodzie nie chce wrocic bo jak zajde to znow na zwolnienie. Mam klientki w domu, czas dla malego i to mi odpowiada. No tak teraz to raczej ciezko bys miala polezec przy malym szkrabie. A masz kogos kto moglby Ci pomoc? Z drugiej strony ta ciaza moze sie roznic od poprzedniej
-
kurcze pasia widzisz jak to jest ,czlowiek raz na jakis czas chce pojechac zrelaksowac sie troche i odpoczac a tu bach jakies chorubsko wtretne sie przyplacze ja mam tak zawsze jak lecimy do pl na wakacje pierwsze 3 dni spie a pozniej choruje eghhhh... mam nadzieje,ze szybko minie zebyscie jeszcze mogli mimo wszystko troszke uzyc tego wyjazdu zazdroszcze uwielbiam gory ,jak bylam nastolatka to czesto jezdzilam chociaz na weekendy a teraz bylam w styczniu 2 dni na desce jak bylismy w pl ale to nie bylo jednak to ,spacery ,relaks tylko ciezka praca kilka godzin i pozniej spac hehe my sie wybieramy za tydzien tez odpoczac troszke ale w inne rejony
pasia27 lubi tę wiadomość