Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa 😍🥰 Pandzia, gratulacje ❤️❤️❤️ Jak się czujesz po wizycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2024, 17:43
pandzia 🐼 lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Butterfly, podpisuje się pod tym co dziewczynki już napisały. Jak idę na monitoring, to niczego nie tłumacze. Mówię tylko, że zgłaszam się w dniu xxx cyklu i proszę o monitoring. Każdy lekarz jest w stanie to zrobić, a wizyta trwa 5 min 😊
Butterfly23 lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Echo, czuje się dobrze i ciągle się śmiejemy,że to nie chłopak. Ja byłam na tyle pewna,że zamówiłam ubranko dla chłopca i dziś przyszło. Na vinted mam same chłopięce ubranka polajkowane 😅
I schodzę z leków
S.Roszpunka, Elza1234, Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'

-
W tym cyklu już sobie odpuszczę. Widzę, że dziewczyny różnie przyjmują i nawet jakbym przyjęła dzień czy dwa dni po owulacji, to nic się nie stanie. Ale teraz typuje na skok temperatury, bo patrząc na ten mój wykres to coś się na to nie zanosi.Echo wrote:Butterfly, podpisuje się pod tym co dziewczynki już napisały. Jak idę na monitoring, to niczego nie tłumacze. Mówię tylko, że zgłaszam się w dniu xxx cyklu i proszę o monitoring. Każdy lekarz jest w stanie to zrobić, a wizyta trwa 5 min 😊03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
pandzia 🐼 wrote:Echo, czuje się dobrze i ciągle się śmiejemy,że to nie chłopak. Ja byłam na tyle pewna,że zamówiłam ubranko dla chłopca i dziś przyszło. Na vinted mam same chłopięce ubranka polajkowane 😅
I schodzę z leków
Haha tak też się zdarza 😅 A co na to wskazywało? Objawy ciążowe?
Pytając jak się czujesz chciałam zapytać czy czujesz się trochę spokojniejsza po dzisiejszej wizycie 🥰?AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Echo, w sumie tak, spokojniej:) cały czas wszystko jest w porządku, dzidzia rośnie, już 150 g, szyjka długa, dwa razy wspominał że zaleca aktywność fizyczną, nie ma żadnych przeciwwskazań. Nie wiem czy ja za bardzo przytyłam? 🤣🤣 Tzn któraś waga kłamie. Dzisiaj rano się ważyłam w domu a była różnica 1.2 kg z pomiarem z gabinetu 😳
Takie miałam mylne przeczucie, że będzie chłopczyk. I nie wiem dlaczego akurat tak myślałam
Izzy troszkę mnie ten róż przeraża 🙈 jednak wolę stonowane kolory a co dziewczynka to wszędzie róż 😃 musiałam odlajkowac mnóstwo pozycji na vinted bo wszystko chłopięce 🤣
Roszpunko, przykro mi za tą biel. I te dwa testy z Tobą mocno zaigraly. Pinki, czekamy. Może się jeszcze nic nie rozkręcić 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2024, 19:23
Echo lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'

-
Ja oczywiście tak z przymrużeniem oka stereotypowo pojechałam z tym różem, żeby nie było 😆 choć wiadomo takich ubrań najwięcej. Moja Zuzia pierwsze ubranka miała właściwie glownie szare i niebieskie a potem mi się odpaliło i jest prawie sam róż 🤣pandzia 🐼 wrote:Echo, w sumie tak, spokojniej:) cały czas wszystko jest w porządku, dzidzia rośnie, już 150 g, szyjka długa, dwa razy wspominał że zaleca aktywność fizyczną, nie ma żadnych przeciwwskazań. Nie wiem czy ja za bardzo przytyłam? 🤣🤣 Tzn któraś waga kłamie. Dzisiaj rano się ważyłam w domu a była różnica 1.2 kg z pomiarem z gabinetu 😳
Takie miałam mylne przeczucie, że będzie chłopczyk. I nie wiem dlaczego akurat tak myślałam
Izzy troszkę mnie ten róż przeraża 🙈 jednak wolę stonowane kolory a co dziewczynka to wszędzie róż 😃 musiałam odlajkowac mnóstwo pozycji na vinted bo wszystko chłopięce 🤣
Roszpunko, przykro mi za tą biel. I te dwa testy z Tobą mocno zaigraly. Pinki, czekamy. Może się jeszcze nic nie rozkręcić 🤞
Macie jakieś propozycje co do imienia?
Dziewczynki trzymam kciuki za wasze testy, może jeszcze nic straconego. A jesli się nie udało to oby szybko małpa przyszła i będzie nowa szansa ❤️
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Izzy, prędzej czy później róż zdominuje
jak nie my, to później same będą wybierać za pewne róż 😃
Mąż mi do brzucha od początku Gabrysiuje, więc pewnie zostanie Gabriela
mi się podobało też Kornelia ale mężowi nie, dlatego pewnie chciał mi narzucić imię i chyba mu się udało bo już nie mam serca zmieniać 😍
Butterfly23, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'

-
Super, bardzo ładne imię 🥰 czekamy więc na Gabrysiepandzia 🐼 wrote:Izzy, prędzej czy później róż zdominuje
mi się podobało też Kornelia ale mężowi nie, dlatego pewnie chciał mi narzucić imię i chyba mu się udało bo już nie mam serca zmieniać 😍
a na kiedy masz termin porodu?
-
Ojej, to też nasze imię dla córeczki ❤️pandzia 🐼 wrote:Izzy, prędzej czy później róż zdominuje
Jeszcze mi się ostatnio Rozalia bardzo spodobało
pandzia 🐼, izzy91 lubią tę wiadomość
-
Z OM 22.11 i tego terminu mam się trzymać a nie tego z prenatalnych 28.11
według pomiarów z USG wychodzi jakoś 16+1 albo +3 więc tak pomiędzy tymi terminami
Elza, imię Rozalia wraca i staje się popularne
moja kuzynka ma tak na imię i w dziedzinstwie nie lubiła tego imienia ale była jedyną Rozalią
izzy91, Elza1234, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'

-
Pandzia cudowne informacje, tak bardzo się cieszę że Twoje maleństwo zdrowo się rozwija 🥰
Mam wrażenie że dla dziewczynek jest więcej ubranek do wyboru niż dla chłopców, pewnie zaraz znowu zapełnisz koszyk 🙂
-
Mnie Rozalia też bardzo się podoba 😍Elza1234 wrote:Ojej, to też nasze imię dla córeczki ❤️
Jeszcze mi się ostatnio Rozalia bardzo spodobało
Elza1234, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
pandzia 🐼 wrote:Z OM 22.11 i tego terminu mam się trzymać a nie tego z prenatalnych 28.11
według pomiarów z USG wychodzi jakoś 16+1 albo +3 więc tak pomiędzy tymi terminami
Elza, imię Rozalia wraca i staje się popularne
moja kuzynka ma tak na imię i w dziedzinstwie nie lubiła tego imienia ale była jedyną Rozalią
Ah czyli jeszcze ten rok! Wspaniale 🥳
Gdybyś miała jakieś pytania odnośnie wyprawki to pisz na priv jestem na świeżo i chętnie pomogę ☺️
-
Pokłóciłam się ze starym. Mówię mu że w piątek mam gina i żeby nic nie planował w tym czasie bo dziecko musi ogarnąć. A on do mnie po co Ty tak do tego lekarza bez przerwy gonisz? I już wtedy ja się odpaiłam i poszło po całości
-
🙈🙈🙈Jednorożec89 wrote:Pokłóciłam się ze starym. Mówię mu że w piątek mam gina i żeby nic nie planował w tym czasie bo dziecko musi ogarnąć. A on do mnie po co Ty tak do tego lekarza bez przerwy gonisz? I już wtedy ja się odpaiłam i poszło po całości03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Szczerze to więcej dla chłopca mi wpada w oko, ale oczywiście nie żałuję niczego. I bardzo się cieszę,że znamy płeć i że będzie to dziewczynka również ☺️ ubrania to pikuś.Magdanka wrote:Pandzia cudowne informacje, tak bardzo się cieszę że Twoje maleństwo zdrowo się rozwija 🥰
Mam wrażenie że dla dziewczynek jest więcej ubranek do wyboru niż dla chłopców, pewnie zaraz znowu zapełnisz koszyk 🙂2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'