Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
S.Roszpunka wrote:Dzień dobry. Wpadam do Was z uściskami dla każdej z Was ❤️nie jestem w stanie odnieść się do wcześniejszych wpisów.
W skrócie co u mnie. Żyję, mam się dobrze, próbujemy z mężem posklejać małżeństwo, ale dobrze nie jest. To nie jest kryzys związany ze staraniami i stratami. Po prostu wróciło coś, co już kiedyś było niestety.
Elza, nie wygląda to na Ovitrelle. Trzymam kciuki! 😘 -
Magdanka, szok! Jesteś w ciąży, kończą Ci się leki, a nie masz dostępu do lekarza i pani z rejestracji jeszcze robi taki cyrk? Dobrze, że szukasz innego lekarza... Mam nadzieję, że wizyta w piątek będzie dla Ciebie miłym zaskoczeniem i odmianą 🫂❤️
Elza, jak to ferelne Ovi i druga kreska do końca życia 😅? Trzymam mocno kciuki 🤞🤞❤️❤️❤️
Roszpunka, miło Cię widzieć ❤️ przykro mi, że przechodzicie przez kryzys, to musi być dla Was bardzo trudny czas 🫂 Mam nadzieję, że uda Wam się z tym uporać
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Elza, oby to już nie był zastrzyk ✊🏻🍀
A ja wracam od lekarza, niestety cykl bezowulacyjny 😏 polipa żadnego nie ma, podejrzewa niedomoge lutealna przez te plamienia. Dostałam na 3 miesiące duphaston i clostilbegyt, jak nadal nie będzie ciąży, to nasienie i monitoring, a potem zobaczymy. Jestem zaskoczona, bo testy owulacyjne zawsze wychodzą i nawet temperatura rośnie, a jak widać, to nic nie znaczy. Dobrze, że poszłam ☺️Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️USG, hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
💊 Clostilbegyt + suple
📌 11.2025 badanie nasienia -
Elza, a jak wyglądał mocz? Mniej więcej takie samo rozcieńczenie, podobny kolor?
Ta kreska naprawdę powinna być jaśniejsza 🤔Jeszcze jest opcja że to naturalsik 🤷🏻♀️🤞🏼☺️10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
alauda wrote:Elza, a jak wyglądał mocz? Mniej więcej takie samo rozcieńczenie, podobny kolor?
Ta kreska naprawdę powinna być jaśniejsza 🤔Jeszcze jest opcja że to naturalsik 🤷🏻♀️🤞🏼☺️
Jutro zrobię 5:30 też, będzie porównanie
Ja serio nie wierzę, że to ciąża, ale mam dobra zabawę z tym sikaniem i porównywaniem 😅
Pewnie jak zobaczę betę 0 w poniedziałek to nie będzie mi do śmiech u -
Smerfetkaa wrote:Aszin- ale jak wykryto Ci cykl bezowulacyjny prawdopodobnie w 2dpo? 🤔Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
💊 Clostilbegyt + suple
aszin wrote:Nie zapowiada się na owulację, tyle zrozumiałam 🤷🏼♀️
Kurde bo jeśli była dwa dni temu to na USG już może nie być widać tego płynu więc mogło być po prostu posiesiepy, aszin, Echo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam przyrost bety o 191%!
Beta 56.3 prog 22.1 niedziela 16:30
Beta 160.4 prog 35.7 dziś wtorek 14:30
Jestem w szoku naprawdę i to pozytywnym szoku, oszukał mnie dziś osikaniec bo za dużo wody pije, zaczynam powoli wierzyć, że jestem w ciąży
4 dni przed datą @ taki ładny wynik...
Poprzednie 30stki czy 15stki max były już po @. No i progi były niskie. Zaczynam widzieć światełko nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2024, 16:39
Elza1234, Smerfetkaa, alauda, Sylwiaa373, Magdanka, Pinkflower, Echo, Butterfly23, pandzia 🐼, Moni89, Ewel1991 lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Elza1234 wrote:Była 5:30, nie pytaj mnie o kolor 😅😂
Jutro zrobię 5:30 też, będzie porównanie
Ja serio nie wierzę, że to ciąża, ale mam dobra zabawę z tym sikaniem i porównywaniem 😅
Pewnie jak zobaczę betę 0 w poniedziałek to nie będzie mi do śmiech u
Życzę Ci podobnego szoku jak u mnie!Elza1234 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Smerfetkaa wrote:Kurde bo jeśli była dwa dni temu to na USG już może nie być widać tego płynu więc mogło być po prostu po
Przepraszam że się wcinam ale podczytuję czasem. 😅aszin, alauda, Pinkflower lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07⏸️12dpo - beta 45,9 -> 4.08 beta 559
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
siesiepy wrote:Dokładnie. Mogło jeszcze nie być ciałka żółtego, a płynu i pęcherzyka już nie było. Miałam tak kilka razy.
Przepraszam że się wcinam ale podczytuję czasem. 😅
Takie wcinanie lubimy Siesiepy 🥰 kojarzę Twoj nick z forum więc miło Cię widzieć 🍀siesiepy lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Elza, oby to już nie był zastrzyk ✊🏻🍀
A ja wracam od lekarza, niestety cykl bezowulacyjny 😏 polipa żadnego nie ma, podejrzewa niedomoge lutealna przez te plamienia. Dostałam na 3 miesiące duphaston i clostilbegyt, jak nadal nie będzie ciąży, to nasienie i monitoring, a potem zobaczymy. Jestem zaskoczona, bo testy owulacyjne zawsze wychodzą i nawet temperatura rośnie, a jak widać, to nic nie znaczy. Dobrze, że poszłam ☺️
Dziewczyny mają rację. Może jeszcze nie było widać ciałka żółtego.
Mam nadzieję że dupek Ci pomoże. Mi kiedyś pomógł i miałam spokój na długie lata✊🏼
A był w stanie stwierdzić że nie ma polipa? Ja jak byłam na usg w 6dc, to lekarz od razu powiedział, że jest polip. Poszłam w 11dc i już nic nie było widać . Coś tam źle odbijało na usg ale nie na tyle żeby stwierdzić, że to polip😏Pinkflower lubi tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
3x IVF ➡️ 6 transferów ❌ -
Roszpunko- rozmawiajcie dużo, nie wiem czego kryzys dotyczy ale mówią że rozmowa to połowa sukcesu. Wierzę że się ułoży
-
alauda wrote:Dziewczyny mają rację. Może jeszcze nie było widać ciałka żółtego.
Mam nadzieję że dupek Ci pomoże. Mi kiedyś pomógł i miałam spokój na długie lata✊🏼
A był w stanie stwierdzić że nie ma polipa? Ja jak byłam na usg w 6dc, to lekarz od razu powiedział, że jest polip. Poszłam w 11dc i już nic nie było widać . Coś tam źle odbijało na usg ale nie na tyle żeby stwierdzić, że to polip😏
Sprawdzę sobie mimo wszystko proga w poniedziałek, akurat będzie 8dpo 😉alauda, Echo, siesiepy lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
💊 Clostilbegyt + suple
Aszinku, popieram Smerfetke, może po prostu już nie było widać 🤞❤️ Tutaj już nie jedna chodziła do najlepszych lekarzy w mieście, a nawet na naszym wątku są ciąże z BEZOWULACYJNEGO cyklu 😅
aszin lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Cel kochana, gratulacje z całego serca ❤️❤️ trzymam dalej kciuki i wierzę,że rozpoczęłaś nowy rozdział 🍀
Cel95 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram