Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Naprawdę niesamowite podziwiam Cię za siłę i upór
I wierzę że wygrasz tę wojnę
To naprawdę bardzo miłe co piszesz, dziękuję ❤️ ja oczywiście nie widzę się w taki sposób. Spotkania z lekarzami są dla mnie koszmarem, potem nie śpię po nocach i przeżywam każde słowo. Czuje się zupełnie bezradna i nie mam już siły walczyć. Tęsknię za życiem i zdrowiem, które kiedyś miałam.AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:To naprawdę bardzo miłe co piszesz, dziękuję ❤️ ja oczywiście nie widzę się w taki sposób. Spotkania z lekarzami są dla mnie koszmarem, potem nie śpię po nocach i przeżywam każde słowo. Czuje się zupełnie bezradna i nie mam już siły walczyć. Tęsknię za życiem i zdrowiem, które kiedyś miałam.
Echo, Dziewiarka lubią tę wiadomość
-
Dostałam wczoraj świetna propozycje żebym przez lato intensywnie przepracowała treningi poprawiła co mam poprawić, na jesień kurs i egzamin instruktora jazdy konnej a potem dostanę pracę u mnie na stajni, nie powiem praca jest cięższa bo to nie tylko uczenie dzieci i ładne koniki ale sprzątnie gó....a, ale zachwycona jestem tą perspektywa zgodziłam się z marszu. Będę robić coś co kocham i jeszcze jakoś grosz z tego wpadnie
Sylwiaa373, Elza1234, Echo, pandzia 🐼, Butterfly23, Patisonek 25, Dziewiarka, Cel95 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Echo, cieszę się, że mimo tylu przykrych rzeczy które Cię spotkały, nadal walczysz.
Ty wiesz, że naprawdę mocno trzymam za Ciebie kciuki ❤️Echo lubi tę wiadomość
10.2021 -👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF -> ❄️
1xET ❓ -
Echo, po prostu Cię przytulam 🫂🫂🫂 jesteś niesamowicie silna i z całego serca życzę Ci, żebyś wygrała tę wojnę ❤️
Jednorożec super! Powodzenia ✊🏻
Elza cieszę się, że z małą wszystko ok 😍
Patisonek kciuki za Twój zarodeczek ✊🏻
Alauda, co u Ciebie? Widzę ze stopki, że macie jeden zarodek. Jak endometrium, coś się ruszyło?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:13
Elza1234, Patisonek 25, Echo lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Echo, po prostu Cię przytulam 🫂🫂🫂 jesteś niesamowicie silna i z całego serca życzę Ci, żebyś wygrała tę wojnę ❤️
Jednorożec super! Powodzenia ✊🏻
Elza cieszę się, że z małą wszystko ok 😍
Patisonek kciuki za Twój zarodeczek ✊🏻
Alauda, co u Ciebie? Widzę ze stopki, że macie jeden zarodek. Jak endometrium, coś się ruszyło?
Endo nie współpracuje jak powinno. Więcej jak 7,5mm chyba nie jestem w stanie osiągnąć🤷🏻♀️
Udało mi się wyhodować pięć jajek, z czego mamy zamrożoną jedną blastkę, a jeden 3-dniowiec miałam przetransferowany w zeszłym tygodniu.10.2021 -👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF -> ❄️
1xET ❓ -
alauda wrote:Endo nie współpracuje jak powinno. Więcej jak 7,5mm chyba nie jestem w stanie osiągnąć🤷🏻♀️
Udało mi się wyhodować pięć jajek, z czego mamy zamrożoną jedną blastkę, a jeden 3-dniowiec miałam przetransferowany w zeszłym tygodniu.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
alauda wrote:Endo nie współpracuje jak powinno. Więcej jak 7,5mm chyba nie jestem w stanie osiągnąć🤷🏻♀️
Udało mi się wyhodować pięć jajek, z czego mamy zamrożoną jedną blastkę, a jeden 3-dniowiec miałam przetransferowany w zeszłym tygodniu. -