Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMiNi wrote:Syska a ty masz robić w niedziele ? Jak ja robiłam w sobotę zaraz po 12 w tej diagnostyce co echo polecała to nie było nikogo
Echo jak więcej pochodzę to brzuch mnie pobolewa wiec poleguje biorę tez nospe pije magnez, mam czasem takie kłucia w dole brzucha po dwóch stronach albo centralnie na środku ale lekarka na to nic nie mówiła, czasem nie wiem nie wiem czy to nie jelita (jakby nie poronienie, teraz te przygody to bym się tym jakoś szczególnie nie przejmowała) a co to plamien to mam czasem przy podcieraniu czasem jakiś ślad małych plamek brązowych na bieliźnie ale to takie same jak było na sondzie do usg🤷♀️ wiec nie wiem czy to jeszcze jakieś resztki, czy co. Staram się nie schizowac ale niestety wiedza to zło musiałabym sobie lobotomię zrobić 🫣 odliczam dni do środy żeby zlokalizować pęcherzyk ciążowy w macicy i z ręka na sercu chodzę do wc
Zrobię w niedzielę, moja ginka tak chce i mi też to pasuje. Będę wiedzieć na czym stoję.
Właśnie tam q sobotę jest zamknięte ale Echo pisze ze na Galla też ok.
JaMiNi, mocne 🤞🤞🤞 za Ciebie 😘JaMiNi lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Magdanka wrote:Dziękuję że pamiętacie i już daje znać.
Według om to jest 5+4 ale według USG gin powiedział że narazie nie jest w stanie tak dokładnie określić bo jest malusieńki pęcherzyk żółtkowy z jeszcze mniejszym ciążowym. Taka dosłownie kropeczke mi pokazał, ale jest w macicy więc to pozytyw. Przepisał luteinę dopochwowo i mam przyjść na wizytę za minimum 10 dni, a najlepiej za 2 tygodnie bo wtedy będzie pewność.
Raczej nie był optymistyczny, powiedział że trzyma kciuki.
Zwolnienia w pracy nie chciałam bo jak się nie uda to nie chce mi się później tłumaczyć.
Magdanka, jest dobrze. Wszystko jest na swoim miejscu. Trzymamy kciuki za Was 😘🤞 Jest po prostu bardzo wcześnie 😘29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Według om to jest 5+4 ale według USG gin powiedział że narazie nie jest w stanie tak dokładnie określić bo jest malusieńki pęcherzyk żółtkowy z jeszcze mniejszym ciążowym. Taka dosłownie kropeczke mi pokazał, ale jest w macicy więc to pozytyw. Przepisał luteinę dopochwowo i mam przyjść na wizytę za minimum 10 dni, a najlepiej za 2 tygodnie bo wtedy będzie pewność.
Zwolnienia w pracy nie chciałam bo jak się nie uda to nie chce mi się później tłumaczyć. -
Na 1000000% mają otwarte i robią na miejscu betę. Ja tam ciągle chodzę. W niedzielę robiłam nawet krzywą cukrowa i insulinowa. Jedynie rano byli ludzie (bo na czczo), a później siedziałam sama na korytarzu. Jedynie dopłacasz za Cito i za to, że pobierają w niedzielę (chyba 10zl + 10zl)
Pinkflower lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Zwolnienia w pracy nie chciałam bo jak się nie uda to nie chce mi się później tłumaczyć.
Jest jeszcze wcześnie, ale przynajmniej na swoim miejscu. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze 😘🍀❤️2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
JaMiNi niczego więcej się nie spodziewam, po prostu pisze że był malutki. Czekam na rozwój sytuacji i już
Dziękuję za kciuki, ja też za was trzymam cały czas, za wizyty, za podejmowane decyzje i za wszystko! 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 19:39
-
Magdanka wrote:JaMiNi niczego więcej się nie spodziewam, po prostu pisze że był malutki. Czekam na rozwój sytuacji i już
-
Magda mój Jaś był opóźniony dwa tygodnie w stosunku do om, więc będzie dobrze
Echo, Magdanka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
JaMiNi wrote:Syska a ty masz robić w niedziele ? Jak ja robiłam w sobotę zaraz po 12 w tej diagnostyce co echo polecała to nie było nikogo
Echo jak więcej pochodzę to brzuch mnie pobolewa wiec poleguje biorę tez nospe pije magnez, mam czasem takie kłucia w dole brzucha po dwóch stronach albo centralnie na środku ale lekarka na to nic nie mówiła, czasem nie wiem nie wiem czy to nie jelita (jakby nie poronienie, teraz te przygody to bym się tym jakoś szczególnie nie przejmowała) a co to plamien to mam czasem przy podcieraniu czasem jakiś ślad małych plamek brązowych na bieliźnie ale to takie same jak było na sondzie do usg🤷♀️ wiec nie wiem czy to jeszcze jakieś resztki, czy co. Staram się nie schizowac ale niestety wiedza to zło musiałabym sobie lobotomię zrobić 🫣 odliczam dni do środy żeby zlokalizować pęcherzyk ciążowy w macicy i z ręka na sercu chodzę do wc
Doskonale rozumiem Twoje obawy, bo jednak nie da się wymazać takich rzeczy z pamięci. Dobrze, że zostałas w domu i starasz się odpoczywac ❤️ ale okropnie się duży to czekanie2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Echo niestety z dusza na ramieniu pójdę na usg żeby sprawdzić czy ciąża jest w macicy czy się rozwinęła a jak będzie dobrze to czy będzie zarodek, pamietam pierwsze usg piękny pęcherzyk ciążowy radość a za dwa tygodnie pęcherzyk ciążowy i zoltkowy a zarodka brak 😞
-
Właśnie on ma chyba takie podejście, był taki jakby obrażony, nie wiem co mu się stało 😛 a co do wielkości to nie wiem bo nawet nie pytałam żeby sobie później głowy nie zaprzątac zaraz porównywaniem i wyszukiwaniem w internecie. Jak będzie zarodek z serduszkiem to myślę że te wymiary będą bardziej miarodajne.
Jednorożec ale historia, dwa tygodnie to dużo a jak fajnie się udało! -
Najwidoczniej taki typ jeśli nie powiedział ze coś go niepokoi to najważniejsze bo na tym etapie to są przecież tylko mm i pewnie tez zależy od sprzętu jak powiększy mi jak lekarka zrobiła fotę torbieli 4 cm to bydle ogromne 😅
A jak byłam u innej lekarki miesiąc wcześniej i były dwie torbiele to się wydawały takie malusieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 19:48
-
Echo wrote:Na 1000000% mają otwarte i robią na miejscu betę. Ja tam ciągle chodzę. W niedzielę robiłam nawet krzywą cukrowa i insulinowa. Jedynie rano byli ludzie (bo na czczo), a później siedziałam sama na korytarzu. Jedynie dopłacasz za Cito i za to, że pobierają w niedzielę (chyba 10zl + 10zl)
JaMiNi pisała o życzkowskiego a tam w niedzielę zamkniete. Pójdę na Galla29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
syska wrote:JaMiNi pisała o życzkowskiego a tam w niedzielę zamkniete. Pójdę na Galla
Wiem. Ja pisałam o Galla. Chodzę tam non stopPinkflower lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Magdanka, najważniejsze, że jest ten pęcherzyk w macicy zagnieżdżony i że jest pęcherzyk żółtkowy. A za 2 tygodnie na pewno będzie już widać znacznie więcej 🤗
.
Dziewczynki moje kochane, czy Was bolą piersi i sutki w okresie okoloowulacyjnym? Mnie od wczoraj tak bolą, że aż mnie to zdziwiło. Nie kojarzę czy mnie bolały w tym czasie. A na pewno nie kojarzę od poronienia takiego odczucia.Magdanka lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Magdanka, najważniejsze, że jest ten pęcherzyk w macicy zagnieżdżony i że jest pęcherzyk żółtkowy. A za 2 tygodnie na pewno będzie już widać znacznie więcej 🤗
.
Dziewczynki moje kochane, czy Was bolą piersi i sutki w okresie okoloowulacyjnym? Mnie od wczoraj tak bolą, że aż mnie to zdziwiło. Nie kojarzę czy mnie bolały w tym czasie. A na pewno nie kojarzę od poronienia takiego odczucia.
Też nie kojarzę takich rzeczy, a miałam tak w tym cyklu. Nie wiem o co chodzi2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Roszpunka mnie nie, ale mnie nigdy nie bolą piersi na @ ani nawet nie są nabrzmiałe są kompletnie niewzruszone
Kobea podziwiam cierpliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 20:19