Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:Pandzia przytulam mocno 💔
Syska jak się masz?
Echo co u Ciebie?
Nie umiem tego określić. Po prostu czuje się jak zawieszona. Praca mnie ratuje bo mam dużo i się zajmuje.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Ciocie! Wrzucam świeża foteczke mojego małego 4cm człowieczka: https://ibb.co/0FFL5CZ 🥰
Okazało się że znów nadrobił kilka dni i tym sposobem wychodzi dziś 11+0 🫣 w związku z tym musiałam przenieść prenatalne na wcześniej 😁
Powiem wam że jak mi gin pokazywała na ekranie rączki i nóżki to się wzruszyłam pierwszy raz 🥹 magia!Pinkflower, Echo, Lia., Kadża, Butterfly23, Jednorożec89, Gradiola, Elza1234, Wron Kraa, S.Roszpunka, alauda, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Ciocie! Wrzucam świeża foteczke mojego małego 4cm człowieczka: https://ibb.co/0FFL5CZ 🥰
Okazało się że znów nadrobił kilka dni i tym sposobem wychodzi dziś 11+0 🫣 w związku z tym musiałam przenieść prenatalne na wcześniej 😁
Powiem wam że jak mi gin pokazywała na ekranie rączki i nóżki to się wzruszyłam pierwszy raz 🥹 magia!
Gratulacje 😘izzy91 lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Izzy, jaki duży Człowiek ❤️ To musiało być cudowne, niezapomniane uczucie. Właśnie dziś patrzyłam na Twój suwaczek, jesteś już tak daleko, prenatalne za chwile! Wow, jak ten czas szybko leci. A zaraz będą pierwsze kopnięcia. Gratuluję i cieszę się, że możemy przechodzić to z Tobą od początku 🥰
izzy91 lubi tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
syska wrote:Nie umiem tego określić. Po prostu czuje się jak zawieszona. Praca mnie ratuje bo mam dużo i się zajmuje.
To chyba taki stan przetrwania, zawieszenia. Dobrze, że masz czym zająć myśli 🥺 Jesteś gotowa na wizytę u teściów w weekend? Jeśli nie to się Kochana do niczego nie zmuszaj.Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Butterfly23 wrote:Pandzia przytulam mocno 💔
Syska jak się masz?
Echo co u Ciebie?
U mnie nic nowego, ale podczytuję Was kochane i całym sercem jestem z Wami trzymam mocno kciuki za każdy test, badanie, wizytę 🍀2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
izzy91 wrote:Ciocie! Wrzucam świeża foteczke mojego małego 4cm człowieczka: https://ibb.co/0FFL5CZ 🥰
Powiem wam że jak mi gin pokazywała na ekranie rączki i nóżki to się wzruszyłam pierwszy raz 🥹 magia!
Gratulacje Izzy ciocia bardzo kochaizzy91 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Tak się cieszę Izzy 🥹
O kurczę to trochę sporo nadrobił 😁izzy91 lubi tę wiadomość
-
alauda wrote:Echo kochana, powtarzałaś dziś jeszcze betę czy jednak czekasz do następnego tygodnia?
Daj znać już po wizycie, co i jak. ❤️
Kochana zastanawiałam się nad powtórzeniem jutro i tego samego dnia wizyta, ale jeszcze nie podjęłam decyzji.2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Izzy cudownie ♥️
Dziewczyny ja też was poczytuje ale szczerze nie wiem czasem co odpisać.
Raz jest ok i mega się cieszę z ciąży a jak coś przeczytam albo chciałabym o czymś napisać a zdążę doczytać Was to już bez sensu pisanie bo trochę mi się wydaje wtedy nie na miejscu. Zaczynam negatywnie myśleć i to nie potrzebne … muszę odganiać złe myśli bo wiem ze to bez sensu nie mam podstaw zle myśleć a samo przychodzi i wtedy jeszcze człowiek gorzej się nakręca. Jeszcze teraz tak jakoś smutno tu gdzie mieszkam…zaczynaja się pogrzeby tych młodych ludzi co Wam mówiłam że zginęli.
Poza tym chyba mi przykro bo corka dostała się ma studia tam gdzie chciała i to jest super ale 4 h drogi od nas a policzenie tez autobusowe jest fatalne bo 7 h z przesiadkami wiec podejrzewam że co tydzień nie będzie przyjeżdżać. A zaczyna od 15 go czyli do akademika już 14 go ja zawozimy
Dziewczyny ja mam do was pytanie i odpowiedzcie szczerze. Czy chcecie aby te co zaszły z naszej grupy w ciąże zostały? Czy może z kolei mu was rolujemy jakoś ? Wiecie o co chodzi ja nie chciałabym się wynosić ale zrozumiem jeśli już tematy się gryzą …. -
Ciężaróweczki drogie jak dla mnie powinniście zostać wasze wieści super podnoszą na duchu, dają motywację że też się kiedyś uda, chociaż nie powiem ukłucia zazdrości są ale w tym pozytywnym znaczeniu.
Jak dla mnie jak najwięcej takich postów jak IzzyLia., Pinkflower, Kadża lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
To jest wyjątkowa grupa, gdzie wspieramy się niezależnie od okoliczności. Jesteśmy tu na dobre i na złe i nie chcemy żeby ktokolwiek odchodził Ja się cieszę z każdego posta i każdego zdjęcia, które tu zostawiacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2023, 16:46
Lia., Pinkflower, Kadża lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Kadża, właśnie myślałam dziś co u Ciebie. Masz rację, powinnaś nastroić się pozytywnie i cieszyć tą ciążą. Nie ma powodu, dlaczego coś mogłoby pójść nie tak ❤️
Jak dla mnie też powinnyście zostać ❤️
Nie czuję zazdrości, bo wiem, ile przeszłyście, by zostać mamami. Mogę się od Was dużo dowiedzieć, nauczyć, zobaczyć co Wam pomogło.
Widzę, że jestem taka sama jak Wy i skoro Wam się udaje to i dla mnie jest szansa.
Często też wydawało mi się, że moja głowa przeszkadza mi zajść w ciążę (głupie myśli, gdy nie ma się czego złapać), ale Wasze historie pokazują, że można być krejzolką wyczuloną na punkcie ciąży, objawów, testującą jak poebana, płaczącą przy kolejnym niepowodzeniu i mimo to wysikać dwie kreski 🤪Echo, izzy91, Pinkflower, Kadża lubią tę wiadomość
Ja (27):
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Kadża, właśnie myślałam dziś co u Ciebie. Masz rację, powinnaś nastroić się pozytywnie i cieszyć tą ciążą. Nie ma powodu, dlaczego coś mogłoby pójść nie tak ❤️
Jak dla mnie też powinnyście zostać ❤️
Nie czuję zazdrości, bo wiem, ile przeszłyście, by zostać mamami. Mogę się od Was dużo dowiedzieć, nauczyć, zobaczyć co Wam pomogło.
Widzę, że jestem taka sama jak Wy i skoro Wam się udaje to i dla mnie jest szansa.
Często też wydawało mi się, że moja głowa przeszkadza mi zajść w ciążę (głupie myśli, gdy nie ma się czego złapać), ale Wasze historie pokazują, że można być krejzolką wyczuloną na punkcie ciąży, objawów, testującą jak poebana, płaczącą przy kolejnym niepowodzeniu i mimo to wysikać dwie kreski 🤪
Mówiłam już, że głowa i wakacje nie mają tu nic do rzeczy. Recepta jest jedna: Kraków+alkohol 🤪izzy91, Lia., Butterfly23, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Lia. wrote:Izzy, jaki duży Człowiek ❤️ To musiało być cudowne, niezapomniane uczucie. Właśnie dziś patrzyłam na Twój suwaczek, jesteś już tak daleko, prenatalne za chwile! Wow, jak ten czas szybko leci. A zaraz będą pierwsze kopnięcia. Gratuluję i cieszę się, że możemy przechodzić to z Tobą od początku 🥰
Lia., Echo, Kadża lubią tę wiadomość
-
Bardziej chyba byłoby mi przykro, gdybyście nagle zniknęły.
Przynajmniej dla mnie to wtedy wyglada: jesteście od pocieszania, od cieszenie się znajdę sobie kogoś innego.
Myśle, ze jak dla którejś z nas będzie coś za dużo, to albo o tym napisze albo się wyłączy na chwile z tego forum i tyle.izzy91, Butterfly23, Echo, Pinkflower, Kadża lubią tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥
L -
Echo wrote:Mówiłam już, że głowa i wakacje nie mają tu nic do rzeczy. Recepta jest jedna: Kraków+alkohol 🤪
Poluję już na wizytę u dr Sydora w Krakowie. Później idę na stare miasto i daję w palnik 🤪
Czy trzeba też uprawiać seksy? 🤣 Mam nadzieję, że mąż ze mną pojedzie, bo jak nie to nie wiem 🤣🤣Butterfly23, Echo, Kadża lubią tę wiadomość
Ja (27):
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
❄️ 3BB -
Echo wrote:Kochana zastanawiałam się nad powtórzeniem jutro i tego samego dnia wizyta, ale jeszcze nie podjęłam decyzji.
-
Lia. wrote:Poluję już na wizytę u dr Sydora w Krakowie. Później idę na stare miasto i daję w palnik 🤪
Czy trzeba też uprawiać seksy? 🤣 Mam nadzieję, że mąż ze mną pojedzie, bo jak nie to nie wiem 🤣🤣Lia., izzy91, S.Roszpunka lubią tę wiadomość