Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj będę zdychać przez ten okres a chciałam na konie ... nie wiem czy dam rady albo nafaszeruje się no spą i zobaczę jak będzie albo przesune zajęcia.
Pytanie z innej beczki dla tych co lubią czytać: Amazon Kindle czy pocketbook. Cena podobna a czytam że w pocketach lubi ekran pęknąć sam z siebieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec dla mnie kindle. Jak mi czytnik poszedł to trafiłam na stronę świat czytników ( tam wrzucają info o promocjach, porównanie itd) i było info ze amazon miał taka politykę ze nawet jak uszkodzilas w okresie gwarancji mechanicznie ekran oni wymieniali na nowy. Nie wiem jak teraz, ja mam swoj kilka lat, spadł milion razy i nic mu się nie stało. Tylko jeśli chodzi o legimi to jest w nim taki minus ze miesięcznie możesz wrzucić tylko 7 książek na kindle. Mi wystarcza bo zdarza mi się ze mało czytam albo nic a co miesiąc coś wrzucam wiec mam sporo książek nie przeczytanych.
Koleżanka ostatnio uszkodziła sobie ekran w pocketbook, wymiana ekranu 300zl nowy czytnik ponad 500 🤷♀️ -
Cześć ☺️ miłego dnia 🌷
Jednorożec, dobrze, że już przyszedł okres, skoro i tak miał być. Tylko szkoda, że popsuł nieco plany.
Echo mam nadzieję, że powolutku dochodzisz do siebie i wrócisz tutaj za niedługo 🧡
Przytulam za wszystkie biele 😔2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Ja mam kindle paperwhite 4 i jestem mega zadowolona
A co do białego testu Roszpunka- mnie tez boli jak cholera. Wczoraj z mężem się wyplakalismyPCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer - 10dpt beta 448 🥹
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Tule was za wszystkie biele na testach
Roszpunka o ja miałam inkbooka, odłożyłam do szuflady cały na drugi dzien wyjęłam z uszkodzonym ekranem, a miałam go 2 msc. Nie wiem jaki to był model tez strasznie mi zamulał.
Najgorsze z czytnikami to jak ekran pójdzie a reklamacji na to nie uwzględniają chyba tylko amazon, ale to tez trzeba kupować na stronie amazon a nie media markt.
Jednorożec popatrz na stronę świat czytników, fb chyba tez maja,możesz ich zapytać czy maja informacje jak amazon na ten moment podchodzi do reklamacji uszkodzonego ekranu. -
Ja mam pocketbook. Jestem bardzo zadowolona. Ma nielimitowaną ilość książek, którą można wrzucić i normalnie z aplikacji z telefonu i się synchronizuje. A jak jakieś książki z laptopa, to wystarczy wysłać na maila czytnikowego. A w kindle trzeba się łączyć za pomocą kabelka.
-
Dzień dobry.
U mnie ból głowy dzień 5? 6? Już nie liczę. Wczoraj nie mogłam sobie przypomnieć czy rano wzięłam aromka 🙈 i w efekcie nie wiem czy wzięłam 2 czy 3 tabletki 🙈
Elza, Roszpunka przytulam Was 🫂
Jednorożec super, że okres w końcu przyszedł.
Echo 😘😘😘 -
Hej dziewczynki, ja dziś w biurze.
Jednorożec89 uff że okres jest.
Elza, Roszpunka przytulam mocno 🫂
Wczoraj byłam na wizycie, jest ok. Nic nie zostało.
Pani Doktor pobrała mi próbki na wymazy. Mają jakąś nowośc i wysyłają do Gyncentrum. Obgadalysmy sporo tematów. No ale cóż czekamy na okres i wtedy będziemy dalej działać. Na usg nie było nic ciekawego widać więc pewnie ten okres przyjdzie później niż po 4 tygodniach. Mąż ma zbadac podstawowe hormony. Na morfologie poleciła profertil ale ja mu chyba zamówię fertistim bo jest tańszy plus inne rzeczy też bierze osobno. No i za 3 miesiące powtórzyć badania.
PS byłam u niej bite 30 minut i jest naprawdę świetna. Odpowiada na każde moje pytanie i mówi, ze widzi że działam. Że bardzo się cieszy, że mam mimo wszystko siłę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2023, 08:44
Kadża lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Butterfly23 wrote:Dzień dobry.
U mnie ból głowy dzień 5? 6? Już nie liczę. Wczoraj nie mogłam sobie przypomnieć czy rano wzięłam aromka 🙈 i w efekcie nie wiem czy wzięłam 2 czy 3 tabletki 🙈
Elza, Roszpunka przytulam Was 🫂
Jednorożec super, że okres w końcu przyszedł.
Echo 😘😘😘
Jeju przytulam za ten bol głowy 🥺Butterfly23 lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Ja plan taki: zamawiam sobie prenacaps Ovi. Pozazywam go trochę na razie a potem zobaczę co gin powie. Jak okres się skończy to wymaz i mam nadzieję że pierwszego dnia następnego cyklu już sobie umówię tą drożność
Pinkflower, Butterfly23, pandzia 🐼, Kadża lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
syska wrote:Jeju przytulam za ten bol głowy 🥺
Bardzo się cieszę, że trafiłaś na taką lekarkę. I że wszystko jest w porządku. A endometrium jak?
Co do supli dla męża to fertistim jest najbardziej polecany i dla kobiet i mężczyzn. Jakbyś chciała jakieś inne, to pamiętaj, że nie mogą mieć w składzie żelaza.
Uspokoiła Cię ta wizyta? Mówiłaś pani dr, że jesteś zarejestrowana do dr Sydora?Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Ja mam pocketbook. Jestem bardzo zadowolona. Ma nielimitowaną ilość książek, którą można wrzucić i normalnie z aplikacji z telefonu i się synchronizuje. A jak jakieś książki z laptopa, to wystarczy wysłać na maila czytnikowego. A w kindle trzeba się łączyć za pomocą kabelka.PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer - 10dpt beta 448 🥹
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Butterfly23 wrote:Dziękuje kochana ❤️
Bardzo się cieszę, że trafiłaś na taką lekarkę. I że wszystko jest w porządku. A endometrium jak?
Co do supli dla męża to fertistim jest najbardziej polecany i dla kobiet i mężczyzn. Jakbyś chciała jakieś inne, to pamiętaj, że nie mogą mieć w składzie żelaza.
Uspokoiła Cię ta wizyta? Mówiłaś pani dr, że jesteś zarejestrowana do dr Sydora?
Tak i wiecie co mnie jeszcze uspokoiło, że mieli ulotki i na 1 pozycji jest leczenie niepłodności. Więc utwierdzam się zeby tam przynajmniej teraz zostać.
Nie pamiętam nawet ile mm, muszę potem zobaczyć na usg. Mówiła że takie jednolijine chyba i że ok.
Mówiła mi że właśnie androlodzy którzy z nią współpracują polecaja profertil ale jest mega drogi i że można tez wszystko osobno brac. I że fertistim też ok bo jest odpowiednikiem.
Pamiętam żeby bez zelaza.
Tak, mówiłam, ona też jego ostatnio polecała i mówi że super ze juz mam umówiona wizytę.
Trochę mnie uspokoiła ale no wiadomo że to nie jest mój cel chodzenia do ginekologa 🥺
Na wymazy muchę muszę poczekać do 3 tygodni bo to ta hodowla. Wymaz z pochwy powinien byc wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2023, 09:15
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Syska cieszę się ze wizyta udana i ginekologicznie wszystko w porządku. Teraz po malutku krok za krokiem do przodu. Dobrze ze jesteś zaopiekowana przez ginekolog i jeszcze masz wizytę u dr S. Wiec podwójna obstawa, No i dobrze ze ginekolog nie neguje sensu konsultacji u innego lekarza, bo to różnie z tym czasem bywa.
-
Dzien dobry dziewczyny,
Przytulam za biele ale może jeszcze czas? Te testeo mówiłam że słabe, i też nie rozumiem skąd dobre opinie 😄 chyba za cenę.
Syska dobrze że wszystko się oczyscilo. Widać że masz teraz dobra opieke, i że trafiłaś w dobre miejsce. Mam nadzieję że odpowiednio wami pokierują.
Echo kochana jesteś z nami? 💔 daj znać jak sobie radzisz.
My dziś z mężem jedziemy na prenatalne. Cała noc mi się śniły kości nosowe i ryzyka chorób 😵💫Wron Kraa, Gradiola, Kadża lubią tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Syska cieszę się ze wizyta udana i ginekologicznie wszystko w porządku. Teraz po malutku krok za krokiem do przodu. Dobrze ze jesteś zaopiekowana przez ginekolog i jeszcze masz wizytę u dr S. Wiec podwójna obstawa, No i dobrze ze ginekolog nie neguje sensu konsultacji u innego lekarza, bo to różnie z tym czasem bywa.
Na szczęście nie, bo też wiem że różnie bywa. Ona sama chce iść w immunologię i wizytę u niego proponowała. Plus heparynę i acard przy kolejnym razie. A też wiem że czasem ginekolog powie, że nie zapisze i nara.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178