Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jestem! I chce pomóc 😉❤️AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Smerfetka, bardzo Cię przepraszam. Dopiero teraz zobaczyłam Twoje zaproszenie 🙈💋 do mnie trzeba najpierw tu napisać,że idzie priv, bo zapominam, że tam jest taka zakładka 🙈AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Krew oddana, wyniki pewnie będą wieczorem.
Czuje się słabo. Męczy mnie katar i ból gardła..
Zawsze pod górkę 😓2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
pandzia 🐼 wrote:Krew oddana, wyniki pewnie będą wieczorem.
Czuje się słabo. Męczy mnie katar i ból gardła..
Zawsze pod górkę 😓
Zrób sobie jakiś syrop z cebuli.
Testowałaś jeszcze? -
Jednorożec89 wrote:Zrób sobie jakiś syrop z cebuli.
Testowałaś jeszcze?na razie pije ten prenalen. Mąż ma mi kupić miodek, więc wieczorem wleci stary babciny sposob. Mleko, czosnek, miód
Tak, zrobilam test. Jest druga słaba kreseczka ale na tyle widoczna,że nawet mój mąż powiedział,że są dwie kreski 🤪Bezimienna , Jednorożec89, Pinkflower, Butterfly23, izzy91, alauda, S.Roszpunka, Echo, Smerfetkaa lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Trzymajcie mocno kciuki.. bardzo się boje.
Jednorożec musisz koniecznie pokazać tę palmę jak skończycie 🥰
Rozumiem,że idziecie z nią na konkurs palm?2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
pandzia 🐼 wrote:Trzymajcie mocno kciuki.. bardzo się boje.
Jednorożec musisz koniecznie pokazać tę palmę jak skończycie 🥰
Rozumiem,że idziecie z nią na konkurs palm?
Chyba na to wychodzi skoro stary tak zaszalał. Dzieci chciały to robiomy ale nie myślałam że aż taka wyjdzie. Dobrze że kwiatki już od miesiąca robię z zrobiłam ich dużo -
Jednorożec89 wrote:Chyba na to wychodzi skoro stary tak zaszalał. Dzieci chciały to robiomy ale nie myślałam że aż taka wyjdzie. Dobrze że kwiatki już od miesiąca robię z zrobiłam ich dużo2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
A ogólnie plan na ten tydzień mam taki że w piątek ogarniam wymazy będzie 8 dni od osyatniego antybiotyku. I od piątku wezmę luteinę przez 7 dni żeby wywołać okres i jak wymaz wyjdzie ok to mam nadzieję za raz po świętach umawiać zabieg
-
Jednorożec89 wrote:A ogólnie plan na ten tydzień mam taki że w piątek ogarniam wymazy będzie 8 dni od osyatniego antybiotyku. I od piątku wezmę luteinę przez 7 dni żeby wywołać okres i jak wymaz wyjdzie ok to mam nadzieję za raz po świętach umawiać zabieg03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Dzień dobry!
Pandzia jak już mąż widzi kreskę to beta to tylko formalność 😁 bardzo się ciesze i trzymam kciuki!
Elza za wizytę! 🤞🤞🤞
Butterfly jak nastawienie przed piątkiem?
Jednorożec wow to będzie spora palma! Podziwiam że potrafisz w takie rzeczy i przede wszystkim ze ci się chce 😁 ja to mam słomiany zapal i zero talentu 😅 chętnie zobaczę zdjęcie jak już będzie gotowa. Kciuki za wymazy 🤞
Ktoś jeszcze wizytuje w tym tygodniu?
Ja dziś lecę do fryzjera ☺️ -
Ja właśnie przerzuciłam wizytęu dr S na środę bo się zwolnił termin.
I tak myślę, żeby napisać maila o receptę.. byłabym spokojniejsza jakbym podała sobie Accofil już dzisiaj. Tylko nie mam do niego kontaktu, szukam
Izzy, jakaś większą zmiana, koloryzacja?
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Jednorożec kciuki żeby się udało wszystko. 🤞 I za Pinki, ona też za niedługo będzie mieć histeroskopię ☺️
Pinkflower lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Izzy o super że pójdziesz jeszcze do fryzjera 😊
Ja w środę lecę na krzywe 🤢
A przed wizytą u dr S nie mam żadnych oczekiwań.
Ja wiem, czuję to, że dzieci mieć nie będę. Jadę tam tylko dla męża i swojego spokoju, żebym za 10 lat mogła spojrzeć w lustro i powiedzieć, że zrobiłam wszystko co mogłam.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Ja dzisiaj badania robię. Wizyta jutro. Jeszcze nie mam wyników, ale już znalazłam swoją próbkę, więc jak tylko ruszą aparaty to pójdzie od razu.
-
Motylku, wiem jak Ci ciężko. Wierzę w to,że wizyta u dr S doda Ci skrzydeł.
Elza, no tak. W końcu pracujesz w laboratorium, wyniki od razu sobie odbierzesz 😀2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Pandzia idę tylko na tonowanie, chce odświeżyć kolor bo po porodzie to nie wiem kiedy będę w stanie się wyrwać 🫣 taka spontaniczna decyzja skoro jeszcze nie rodzę, mam nadzieję że wysiedze 😄
Butterfly ja wiem że ty już straciłaś nadzieję, ale poczekajmy jeszcze do wizyty, a noz dr S. cos wymyśli 😘
Elza to coś pokrecilam 😄 ale masz fajna opcje pracując w labie 🤞☺️