Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka przytulam mocno. Bardzo mi przykro
Lila również przytulam
Rybaaa czekamy z Tobą
Majamia oj, szkoda, ze tak dzien się zaczął
Basik a co masz zrobić? Ja od rana z klientamiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:38
-
Haj Pari, no to masz zadanie bojowe. Jejku, ja to zawsze się tak nasprzątam u dzieci, a tu ani chwila nie minie i znowu przejść się nie da Ale ostatnio sami coś sprzątają i dostaja za to plusy.
Ostatnio wprowadziliśmy plusy i minusy i powiem Wam, ze to działa. Jak uzbieraja sobie jakąś ilośc to dostają coś co sobie zamarzą. Ale muszą na to pracować. Bo ogólnie to urwisy małe, szczególnie najmłodszy. Wczoraj go z płotu od sąsiada ściągałam.
Pari za następnmy test trzymam kciuku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:50
Pari lubi tę wiadomość
-
A sprawdzałyście kiedyś testami owu czy jesteście w ciąży? Bo mi takie wyszły przy synku
Rybko ja to czasem właśnie posiedziałabym w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:52
-
MamuśkaTuśka ogromnie mi przykro..
Lila tule kochana
Majamia kochan och co powiedzieć , chłopy jełopy
aria40 wrote:TSH masz za wysokie Podaj mi ft3 i ft4
Ja wczoraj przedstawienie, wywiadówka ciągle w biegu, najpierw radość i rozczulenie , a potem nerwowe zebranie trwające 2,5 godziny grrrr
-
Karolina - hahaha. O tak. Chlopy jelopy! Normalnie mam ochote mu zadzwonic, ze przez niego to wszystko pewnie w odpowiedzi dostane 'sama chcialas'...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia chłopy to prawdziwe jelopy moj godzinę temu się obraził na mnie bo sprzatalam porządnie kuchnie i akurat weszłam na krzesło by umyć lampę ( ciężko klosz się ciąga więc zazwyczaj myje na krzesle) ten przlazl i zaczął mnie łapać za tylek to grzecznie mówię że ma odejść bo sprzątam anten się obraził.... A rano jeszcze darl się na mnie bo mlodsza spadła z łóżka naszego i uderzyła się o szafkę nocna bo to przeze mnie położyła się na końcu zupełnie chociaż ja na nogach byłam 30 min ... oni są nie refolmowalni....
-
Kurde musze się zabrać za posprzątanie łazienki takie porządne, akurat kuchnie lubię myć bo była remontowany we wrześniu a szafki sama odnawialam to tam mam zawsze porządek. Ale łazienka YYYY nie była remontowana 10lat i wygląda jak wygląda a mi na dodatek tak teraz cała chemia tak śmierdzi, chyba będę octem myla bo nie wiem czym innym....
-
Mamabyc3 myśle, że i ocet nie będzie zbyt dobry Ale fajna mieszanka jest do mycia np. kuchenki mikrofalowej: soda oczyszczona i płyn do mycia naczyń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 11:22
-
Mamabyc-soda oczyszczona fajnie czyści i nie ma takiego zapachu,dla lepszego efektu można spłukać octem ale to nie wiem czy dasz radę,ja bez ciąży ledwo zapach octu znoszę
Basik-sto lat,sto lat dla Madzi
Pari,Rybaaa - niech na kolejnych testach pokażą się dwie tłuste krechy
U mnie cykl chyba całkiem poszedł na straty,temp.skacze,śluz raz jest,raz nie ma,eh...teraz to bym chciała żeby @ szybko przyszła to można byłoby spróbować jeszcze raz.No i muszę się w końcu wybrac na usg piersi ,bo idę już 3-ci miesiąc i dojść nie mogę,a w czerwcu mam isc do gina i do tego czasu powinnam mieć badania zrobione.W ogóle to chyba gorący okres się u mnie zaczyna bo nazbierało mi się trochę spraw zawodowo-organizacyjnych i mało czasu na ogarnięcie ich ale może to i dobrze,glowa zajęta przynajmniej czymś innym niż staraniami.Pari, Rybaaaa lubią tę wiadomość
-
Nie ocet mi nie przeszkadza także posprzatalam. Wiem że soda dobra, ale akurat nie miałam:D więc kuchnia i łazienka wygląda ok. Jutro wezmę sypialnie i pokój dziewczyn ahhh te zabawki
Grochpaproch a może akurat kiedy jesteś zalatana udało się a na usg idź juz