Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik83 wrote:To tam trawy troche z ogrodka i bedzie dobrze hahah..seruo to szpinaku sie najedz dobry.
horrory rodzinne normalnie u mnie w sumie też nie jest z rodzeństwem tak jakbym chciała aby było no ale cóż.
BAsik trzymam kciuki za testowe szaleństwo z końcem w postaci szaleńczej radości
simon86 też to słyszałam od dentysty... że popsute zęby wpływają na pracę całego organizmu ...oczywiście źle wpływają. Ja mam z dziewczynami początkiem czerwca wizytę kontrolną i mam nadzieję, że już nie będzie masakry... w tym roku moje zęby nadrabiają w psuciu się czas calego mojego życia do tego roku... nigdy nie miałam problemów z zębami aż tak .. pojedyncze dziurki raz na kilka lat.. a teraz katorga
hilary super! jak ja przetrwam ten miesiąc to nie wiem
aria jak tam informowanie męża ?
ja się zastanawiam jak mamę poinformować ..czy już czy nie .. i... boję się ! nie wiem czemu ale boję się
PodwojnaMama bo głowa sama za nas myśli o tym ..pomimo naszych postanowień i nastawienia
lecę spać ... jestem dziś tak zmęczona i śpiąca, że wszystko potrafi mnie zdenerwować...
Hilary lubi tę wiadomość
6 c.s
-
nick nieaktualnyPodwojnaMama wrote:Jeju kobietki ja mam dosyc slonca ha ha wrocilam odsapnac do hotelu a dzieci z tata dalej na plazy i wiecie co. Tak bardzo mnie @ brzuch boli. Rozprasza mnie to calkowicie. Nie chce myslec o ciazy a glowa mysli przez te bole.
Gdzie się urlopujecie? My za 3 tygodnie wyruszamy, już zaczynam dni odliczać. -
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:heheheh... a skąd wiesz ???
Tego to nie wiem i nawet zadnego przeczucia nie mam he he
Basik usmialam sie z tej trawy ha ha i kciukasy za testowanie dobrze ze mnie w domu nie ma i nie mam testow przy sobie bo moze tez juz bym w weekend szalala ha ha
Majamia zeby bol szybko ustapil. Ja nie miewam boli glowy, wiec moge sobie tylko wyobrazic jak sie czujesz
Rybaaa o kurcze to widze ze juz sie u Ciebie zaczyna oby ciaza nie wymeczyla Cie na maxa bo jeszcze malenstwo w domu masz ktorym najbardziej zajac sie trzeba.
Pari a Ty masz juz jakies objawy oprocz sennosci maz cieszy sie razem z Toba? ja nie wiem co my mamy ha ha bo ja mimo 34 lat i swietnym kontaktem z mama tez zawsze krepuje sie powiedziec jakbym nastolatka byla
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Gdzie się urlopujecie? My za 3 tygodnie wyruszamy, już zaczynam dni odliczać.
Jaspis ja mieszkam w Niemczech i jestesmy u nas nad morzem w Rugi A Tobie zycze by szybciutko minely te 3 tygodnie a gdzie Wy jedziecie?Jaspis lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMama to malenstwo moje nie wymaga tyle uwagi co to starsze
no i dopiero co padło ze zmęczenia.
ja też padam. mąż na szczęście jutro wziął wolne, żebym się mogła pouczyć to mam nadzieję, że skutecznie zajmie się dziećmi. Choć nie wiem bo na kilka godzin mamy pod opieką jeszcze starszą córę siostry, bo moja mama będzie wozić się "elką" a ta mała strasznie za rodzicami tęskni i płaczliwa bardzo.
No nic zmykam.
Ja Was czytam, wszystko czytam ale naprawdę nie mam jak wejść na komp, żeby poodpisywać :-o od przyszłego tygodnia wracam do "normalności" -
PodwojnaMama w sumie nawet nie wiem czy senność to na ciążę ja ogólnie przy 1zmianach to śpię żywcem... Puersi moze troche bola tak bliżej pach ale tylko pry ucisku jakbym siniaki jakies miala... A z mezem sie nie widze I pewnie tak do kolejnego tygodnia bi gdzies z pract jedzie dodatkowo a tsk to juz spie jak wraca z niej...a rank on spi jak ja wstaje.. Zreszta co to za godzina na wstawanie wrrtr
Jaspis my pewnie nigdzie nie pojedziemy buuu .. No przynajmniej koniec planow6 c.s
-
Ahhh też bym pojechała nad morzem.... Ale jesteśmy tak pod kreska, że chyba zostają nam jeziora wokół na dodatek jeszcze teraz ubezpieczenie samochodu link4 nam wyliczył 2800zl haha za samochód wart 13tys ich chyba pojeba..
Ja z starsza nie spie od półtora godziny jedziemy dzisiaj na to eeg mam nadzieję, że zasnie szybko jak sobie przypomnę ostatnie meczarnie podczas tego badania to aż się boję... trzymajcie kciuki od 12 by tylko spała co jak ma coś wyjdzie to pokaże. -
Dziękuję i rownież życzę wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki.
PodwojnaMama słońce ...ja uwielbiam moglabym ciagle siedziec i sie wygrzewac.
Mamabyc ucz ucz sie kochana
Pari ja też bym spala ciagle ostatnio tak jakieś 3 miesiące mam mega spanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 05:56
Rybaaaa, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Ja też się witam. Mała od siostry zrobiła pobudkę.. Starsza moja śpi jak zabita a ta wstała eh...
Najlepszego mamusie :-* :-*
Moja córa była wczoraj z dziadkami u ich mam i wieczorem mówi: "zapomniałam, w aucie są kwatki dla mamy na jutro" e no, intencja się liczy
Mamabyc, trzymaam kciuki, żeby wszystko dobrze było z córcią! :-* infomuj koniecznie!
-
Rybaaaa wrote:...
Moja córa była wczoraj z dziadkami u ich mam i wieczorem mówi: "zapomniałam, w aucie są kwatki dla mamy na jutro" e no, intencja się liczy
Mamabyc, trzymaam kciuki, żeby wszystko dobrze było z córcią! :-* infomuj koniecznie!
Mamabyc tak czekamy na wiesci
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
Trzeci post mi zjadło
<b>Podwójnamama<b> a daleko od Magdeburga mieszkasz??
Jaspi a my planujemy Solinę tylko uzaleznione to jest od mojego @. Miałam zrobic rezerwacjeale jeszcze tego nie zrobilam
<b>Mamabyctrzy<b> oj wiem jak to ztym eeg. Moj jak mial 5 lat tez miał miec robiony. Zasnął w chwili wchodzenia do gabinetu i pielegniarki go obudzily. Jak łatwo sie domyslec nie dał sobie zrobic. Dopiero pózniej +rezonans..
<b>Rybaa<b> najwazniejsze że pamieta
2 lata temu gdy zapytałam sie chlopaków gdzie prezent dla mnie na dzien Kobiet usłyszałam /mamo ale ty jestes mama/ hahaha
Czekam na @, emocjonalnie jestem wrak, wszystko szaleje.
Jeszcze chłop mnie dobił wczoraj. Zeszło na fasolkę a on :
Chce ale:
-musi to przekalkulować finansowo
-nie da mi gwarancji na córcie (jakbym nie wiedziała)
-nie chce bym czula sie rozczarowana a co za tym idzie boi sie bym nie miała nawrotu nerwicy lękowej.. Nosz..
Juz sie go zapytałam czy nie przygotowac mu kosztorysu. Wkurzył mnie. Nigdy bym nie pomyslała ze taki się zrobi (wszystko przelicza)
Sama nie wiem co o tym myslec. Szkoda że nie myslał tak przy pierwszej ciązy. Obraził sie jak mu powiedzialam ze pewnie tylko liczył że nie zajde i mial seksik co chwile.Wtedy to nie martwił sie czy na stac itd.Jaspis lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualnyHejka
Ja Dzien mamy mialam juz 14 maja i dostalam od synka recznie robiona ksiazke. Przesliczna i liscik ze jestem najlepsza mama na swiecie i dziekuje ze sie o niego troszcze a od corci przesliczny obrazek na ktorym jestem ksiezniczka cudowne to jest. A najlepsze w tym wszystkim jak w tym dniu mowia do taty ze musi wszystko w domu robic bo mama dzisiaj jest wyjatkowa i musi tylko lezec ha ha
Rybaaa to mieliscie pobudke nie ma co
Mamabyc ogromne kciuki za corcie. A oni podaja jakas narkoze przed badaniem by dziecko spalo?
Pari oj to tez kiepsko jak z mezem sie wymijasz a w ogole dalas mi nadzieje bo sobie mysle jak cycki nie bola az tak to pewnie nie ciaza. Chociaz w ciazy z synem i corka bardzo mnie bolaly.
Karola ja jako nastolatka tez moglam sie wygrzewac na sloncu ale teraz te czasy minely. Starzeje sie ha ha
Basik stresa masz przed testowaniem?
Eni wiesz co? Mialam takiego szwagra ktory wszystko przeliczal. Ale to juz byla choroba. Nie wspomne ze tez kalkulowal jedzenie. Siostra nie mogla glupiego cukierka kupic. Nie wspomne o kosmetyku. Ale najsmieszniejsze jest to ze kasy mial od groma. Siostra popadla w nerwice. Leczyla sie i w zeszlym Grudniu po 8 latach malzenstwa w koncu odwazyla sie na rozwod teraz ocean spokoju. Leki odstawione i cieszy sie z zycia z synem wiec mam nadzieje ze u Ciebie maz sie nie zapedzi w to przeliczanie
A ja mieszkam w Köln
Milego dzionka -
Piękny początek dnia, z prezentami i kwiatami od dzieci a potem ogłoszenie nowiny mężowi i lodowiec.
No nic krótko mówiąc, tak jak myślałam jest załamany. Świadomie popsułam sobie dzień matki. Nie przemyślałam tego do końca, on nawet udawać dla dzieci nie umie. No nic łykam łzy i jadę na wizytę po duphaston. Jutro kontrola bety. -
nick nieaktualnyPodwojnaMama wrote:Jaspis ja mieszkam w Niemczech i jestesmy u nas nad morzem w Rugi A Tobie zycze by szybciutko minely te 3 tygodnie a gdzie Wy jedziecie?
-
Aria kurde moze musi to przelknac wiem ze to nie wielkievpocieszenie..no coz wazne ze ty sie cieszysz a my wraz z toba fasoleczka bedzie rosla zdrowo i to jest teraz najwazniejsze.
Enii trzepnij meza porzadnie to moze sie ogarnie.
Wkurza mnie takie podejscie facetow najpierw robia z nani seksy a potem teksty typu a moze lepiej nie teraz bo...i tu masa przykladow ktore znacie.
Albo ich zonk kiedy juz jestesmy w ciazy ..jakby nie byli swiadomi tego skad sie biora ddzieci.faceci to gorzej niz te nasze dzieci..
A czy sie boje testowania..samego testowania nie tylko rozczarowania ale co ma byc to bedzie..taka prawda..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 07:57
PodwojnaMama, Enii, Justi77 lubią tę wiadomość