Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaTuśka wrote:Justi, ale mnie to w sumie nie przeszkadza, bo ja mam taką fazę, że ulgę będę czuła w dwie strony: "ufff, jestem w ciąży!" i "uff, nie jestem w ciąży!"
Aaa to czaję...jak tak to spoczko ! Bo ja to bym mega przezywala wiec ja swoja miarką Kochana.
MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj moj M.zobaczyl jakiego mam awatarka smial sie dobrych kilka minut...a powiem Wam,ze jest bardzo powsciagliwa osoba. Chyba juz sie nawet przyzwyczail,ze zalegam przed kompem lub komorka ,nie ma zresztą wyboru,musi sie przyzwyczaic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 09:08
Basik83, Enii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Opowiem Wam sytuację z wczoraj, normalnie ryknęłam śmiechem w aptece, a po chwili pani w okienku też.
Wchodzę i zamawiam, co tam potrzeba a na koniec:
-Poproszę jeszcze krem przeciwzmarszczkowy i dwa testy ciążowe
Tak na marginesie uważam, że jeszcze bardziej jestem wyglądem w grupie testów niż kremów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 09:10
Justi77, Enii lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka wrote:Opowiem Wam sytuację z wczoraj, normalnie ryknęłam śmiechem w aptece, a po chwili pani w okienku też.
Wchodzę i zamawiam, co tam potrzeba a na koniec:
-Poproszę jeszcze krem przeciwzmarszczkowy i dwa testy ciążowe
Tak na marginesie uważam, że jeszcze bardziej jestem wyglądem w grupie testów niż kremówMamaTuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia ja to spalam i pod poduszka mialam rennie.Obowiazkowo. Nie zapomne jak w nocy zgaga mnie budzila i ja to rennie ssalam i tak siedzialam az wyssalam bo balam sie polozyc aby nie zasnac i sie udusic. Zgaga to niefajny mega objaw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:o MamaTuśka i Justi dokladnie macie te samo dpo czyli 7 dpo heheh ale po Polsku napisałąm
No ! Kurde tylko ,ze ja nie moge testowac (tez to mega lubie)bo mialabym juz teraz 2 kreski polekowe. Musze zacisnac zeby i do srody na bete z krwi. Hehe MamaTuska na tym samym wozku jedziemy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 09:20
MamaTuśka, Basik83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik, no tak, tylko myśmy się o czasie nie starali, więc szanse oczywiście zawsze jakieś są, ale naprawdę bardzo marne. Może w przyszłym cyklu się przyłożę, a przynajmniej tak jak teraz nie przebimbam , zobaczymy.
Ale Justi ma celowane w punkt, więc tu czekamy na pozytyw ! Prawda, Justi !?Justi77, Basik83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelowane hihi ,najlepiej sekundy przed seksem M.powaznieje i mowi do mnie tak ,ale juz nie bedzie dziewczyny tak?a ja slodziutkim glosem Skarbie,przecierz wszystko od Ciebie zależy! dlDobra jestem hihi?
MamaTuśka, Enii, Basik83, Pari lubią tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Celowane hihi ,najlepiej sekundy przed seksem M.powaznieje i mowi do mnie tak ,ale juz nie bedzie dziewczyny tak?a ja slodziutkim glosem Skarbie,przecierz wszystko od Ciebie zależy! dlDobra jestem hihi?
Nie ma szans, z tego muszą być dzieciJusti77, Basik83 lubią tę wiadomość