Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe jak wy mnie dobrze znacie:D pewnie że spałam :p o 7 miałam pobudkę bo mąż wrócił więc młodego ż nim wyprawiłam do przedszkola i dla mlodej mleko robiłam i poszlysmy dalej spać. Nadrobie was potem bo idziemy śniadanie jeść
MamaTuśka, Justi77, Basik83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmacznego,ja juz zjadlam . Moja Marys nadal spi jeju nie daje sie przestawic na normalny tryb. Idzie spac i 12 w nocy i widzucie,o ktorej wstaje. Masakra. Marze i spokojym wieczorku ,ze dom spi załóżmy od tej 21 a tak dupa. Starsze spia a najmlodsza dokazuje.
-
nick nieaktualny
-
No pewnie że dam chyba że nie zdążę hehe :p weźcie w ogóle to ja się stresuje jak pkerworudka bo wcześniej zawsze na tym etapie byłam w szpitalu i poród mnie tam 'łapał' a jak teraz zacznie się w domu to nie będę wiedziała co robić :p
Justi77, Pari lubią tę wiadomość
-
Simon dobrze że już prawie wszyscy wyzdrowieli i super że zaczęłaś czuć ruchy A z pracą to ci życzę żeby szybko czas ci minął i już będziesz na zwolnieniu
Basik super ten różaniec ja to wiecie jako taka 'plastyczka' to uwielbiam jak dzieci się garną do takich prac
Justii powodzenia ż tym samochodem
-
MamaTuśka i Justi beda dwie kreski zobaczycie
dzis zas ide na rózaniec kogos ogarnąć w intencjach ?
edit: Hilary ja tez jak dziewczynki byly male uwielbialam z nimi tworzyć różne rzeczy ...ile my masy solnej przerobilysmy i innych tematów...ale odkąd są duże to raz niechca dwa mi sie też niechce może jak Jasio bedzie juz na tyle duzy to zaś mi wena wróciWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 11:24
MamaTuśka, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny