Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Magada - jak przeliczylam rok swojego urodzenia, na rok chinski - sie mi zgadzalo. Bo u chinczykow jest tak, ze jak sie rodzisz, to juz masz rok. A jak rodzisz sie w styczniu, pozniej zaraz jest u nich nowy chinski rok, to dwumiesieczne dziecko juz ma dwa lata, wedlug tego ich roku. Total masakrasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Magada wpisami w wyszukiwarkę i włączyłem jakiś filmik. Tak było że najpierw ściskam w dłoni potem z lewej strony dłoni tak dwa razy jakby podrzucisz i z prawej strony tak samo i trzymasz nad dłonią. Jak się macha na boki to chłopak jak się kręci w koło to dziewczyna. Niby jak się kręci i się zatrzymało i znowu się kręci to że bliźniaki. Tam babka wszystko tłumaczy i pokazuje bo ja tak słowami średnio u.iem wytłumaczyć hehe :p
-
Mająmia a jeśli ja bym była to bym była 1 dzień krócej niż ty
Mi i kalendarz chiński i obrazka dobrze jak narazie pokazała. Ttle że z obrączki mi pokazywalo 2 córki i syna. A według kalendarza jeśli teraz w marcu zaszłam to będzie syn hehe jestem ciekawa jak to ma się do rzeczywistości -
Majamia trzymam kciuki i po cichutku gratuluję. Ja w obu ciążach takie bladziochy 9-10dpo miałam a później coraz ciemniejsza krecha.
A ja nie wiem co się ze mną dzieje. 3 cykl po porodzie, 2 był w miarę normalny, a teraz taki obfity jakby świnię zarzynali normalnie... 11 dc już a ja wciąż brudzę.. Zawsze po 6 max 7 dniach było już czysto a teraz bez wkładki ani rusz.. -
Cos tam widac. Ale dziwnie tak z boku. Jakby uszkodzony.
U mnie chyba nic z tego. Najczulszy test, a bladzioch... 11dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 09:49
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
magada u mnie się z chińskiego sprawdziły obydwie córy .. teraz jakby sie udało to wychodzi syn - ostatni w tym roku
majamia mi ten najczulszy 10 nie pokazał ostatnio w ogóle krechy a 25 tak .. więc mam wątpliwości z tą czułością i lepszego wykrywania
tak z ciekawości jak przeliczałaś tan wiek na ten chiński?
miałam zrobić z tą obrączką ... w sumie próbowałam ale coś mi to nie szło ... chyba poszukam tego filmiku bo jestem ciekawa jak to pokaże hihi
trzymam dziewczynki kciuki za te Wasze krechy aby ciemniały
a ja mam dylemat.. testy owu wychodzą negatywne.. znaczy przedwczoraj była już mocna krecha testowa ale nadal jaśniejsza od kontrolnej więc niby negatyw... a dziś skok spory temp. jeśli rano było serduszkowanie to w ogóle możliwa ciąża czy jednak za późno i cykl spisany na straty jak myślicie?
6 c.s
-
tu fajne znalazłam
http://www.redtreesoft.com/chinesebabygender/predictgender.htm
tylko nie wiem co oznacza ostatnie pole - strefa czasowa?
zaznaczyłam sobie 2 .. niby nasza ... i niby się sprawdza hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 11:57
6 c.s
-
Noo. Wedlug tego jak mi wyliczyło wiek, sprawdzalam w tablicach.
Wychodzi, ze mam dwa lata wiecej wedlug ich lunarnego liczenia. Obaj synowie sie sprawdzaja. Teraz niby z marca dziewczynka. Przy drugim synie owulacje mialam koniec czerwca pocztek lipca - jak z czerwca - dziewczynka, jak z lipca - chlopak. Bardziej na lipiec wychodzilo i dopiero w 12dpo bladzioch mi wyszedl.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia i mamabyc dla mnie to pozytywy:) Też takie bladziochy miałam:) Trzymam kciuki aby ściemniały. Najlepiej to idzie na bete, będziecie miały pewność
Ryba organizm musi dojść do siebie. Ja też w tym cyklu mam plamienia po @. Jak sie powtórzy to w nastepnym cyklu mam zamiar zrobić sobie badania hormonów.
Pari sprawdzałam ten twój kalendarz, we wszystkich ciążach mi się spawdziło. Teraz marzec, kwiecień wychodzi chłopiec a maj dziewczynka:)
Ale dziś pięknie:) Słoneczko świeci a ja trochę zdołowana bo na wiosnę miałam chodzić z wózkiem...02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka