Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary jeszcze chwila i będzie środa,poniedziałek już prawie zleciał
Aria,oj ja też bym chciała taki podgląd,cierpliwość nie jest moja mocną stroną.
Im bliżej terminu @,tym coraz większą zaczynam mieć nadzieję,ze może tym razem sie uda.A tak sobie obiecywałam,że od tego cyklu nie będę się nakręcać,bo później tylko rozczarowanie,eh... -
Basik- gratulacje
Pari-tulę
Aria - to by było dobre , szpiegowanie plemniczków w drodze ,a jak nie dają rady to im pomóc i wiedzieć od razu że zaskoczyło hehe...
karolinams, grochpaproch -cierpliwosci kochane -dobrze mówić nie
Ja w majówke bedę miała płodne -oby ten tydzień się szybko skończyłWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:51
-
Grochpaproch ja tak już rok obiecuję sobie że odpuszczam i ze się nakrecać nie będę i tak jest do owulki a potem a piać od nowa naspidowana chodzę.
Ana79 no mówi się lekkoo gorzej z wykonaniem
A wy będziecie mieć przedłuzony weekend naa seksik życze bardzo ruchliwych plemniczków i cierpliwie czekaajacego jajeczkaaana79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Nie wiem czy mnie pamietacie? Kilka stron wczesniej sie tutaj z Wami witalam ale taki dol mnie jakis zlapal ze internet byl ostatnia rzecza gdzie mialam ochote przebywac tymczasem wlasnie mam owulacje, wiec starania pelna para i 9 maja testowanie jezeli nie zaczne testowac wczesniej hi hi
Basik gratuluje
Brzuchatki ciesze sie ze malenstwo dobrze sie maja:)
Hilary kciuki za Srode!!! A brzuszek sliczny
A dla calej reszty mega kciuki za starania i testowanieBasik83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch dziewczyny dol mnie zlapal bo po ostatnim poronieniu tak sobie myslalam czy nie lepiej dac sobie spokoj ze staraniami, ze mam dwoje dzieci to moze nie warto przechodzic znowu przez to wszystko od nowa? Ale Wy wiecie jak to jest. To uczucie by miec kolejne malenstwo jest silniejsza i teraz jak dni plodne sa to znowu jest dobrze i wszystkie zle chwile mijaja bo nowa nadzieja sie pojawia
Hilary ale u Ciebie bedzie fajnie na USG zobaczyc juz malego czlowieczka a nie kropka jak to bywa na poczatku ciazy -
Podwojnamama hehe ja to jestem ciekawa czy się pojawi 1 człowiek czy 2 bo mnie tak siostra straszy
No i wiadomo już nie mogę się doczekać ale też jestem pełna obaw czy na pewno wszystko jest ok.
Dobrze ze juz Ci minęło:) ja też mislam takie myśli czasem że po co mi kolejne szczególnie że córka jeszcze malutka. Ostatnio nawet siostra mi powiedziała że ona biedna jest bo taka mała a ja ją odstawieniu bo będę się zajmować tym mniejszym...Sama myślę że nie będzie tak źle. Na początku maluszek będzie dużo spał a potem będę się bawić równo z dwójka
Basik ja się zapisałam do listopadówek na fioletowa ale już się tam nie udzielam. Tam jest strasznie dużo dziewczyn często pierworódek więc nie mają dzieci w domu i strasznie dużo piszą a ja wiadomo przy dzieciak tak dużo czasu nie mam i tylko się wkurzałam jak tam zaglądałam a tam kilka stron do nadgonienia zanim przeczytałam i odpisałam i kolejny raz na forum weszłam to znowe 10 stronWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:39
-
Majzu oprocz rzucania sie na szczypiorek hahahah to mialam lekkie mdlosci od jakos tydzien po owu i brak bolacego brzucha jak to bywa przed @ ,i nie mialam pmsa
Hilary no ja poki co na grudniowkach nie narzekam za to dodalam post czy sa dziewczyny z nadwaga to mi sie odechcialo hahaha bo jedna byla taka madra ze nei powinno sie w ciaze zachodzic jak sie ma nadwage bo to szkodzi dziecku
podwojna mama to zrozumiale ze mialas dola
Ana79 dziekuje
mam nadzieje ze wam tez sie uda w sumie odkad dolaczylam do was to poszlo w drugim cyklu(ogolnie w 10 cyklu) Hilary zapoczatkowała i poszlo mysle ze maj sie ladnie zaowocujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 20:56
-
nick nieaktualnyHilary ale bylaby niespodzianka z blizniakami moja kolezanka w marcu urodzila blizniaki i latwo nie ma;) a corcia zdazy podrosnac zanim urodzisz i bedzie dobrze. Pomoze przy malenstwu to nie bedzie czula sie odrzucona.
Basik tez mi gadanie nic sie nie martw. Ja tez mam ndwage. W ciazy z synki zaszla majac 92kg i przytylam 9kg a z corcia 97kg i przytylam 7kg a teraz mam 95kg i sie staram a do tego cukrzyca i w kazdej ciazy wyniki swietne. Czulam sie rowniez swietnie, wiec nie uwazam zeby to bylo cos zlego ale jak zawsze najmadrzejsze te co tego nie przeszlyBasik83 lubi tę wiadomość
-
Podwojnamama będzie miała 1 rok i 7 miesięcy to trochę mało ale za to szybciej razem się dogadają
Jeju oglądałam m jak miłość i zaraz będą kulisy poświęcone Pyrkoszowi...pewnie się popłacze a mąż mój dalej w pracy, dzieci śpią i nie ma mnie kto przytulić buuu
-
Dziewczyny nie uwierzycie-mam wyniki wymazu!!!!
Pokonalam to cholerstwo!!!!czysciutko!!!!
Jutro dzwonie do szpitala i potwierdzam termin hsg na 12 maja:)))))
No chyba,ze wczesniej sie uda to wtedy z przyjemnoscia odwolam:)))
Poki co jestem mega szczesliwa!!!normalnie jakbym w totka wygrala:)Basik83, aria40, majamia, PodwojnaMama, P_aulinaaa29, ana79, Rybaaaa lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:)