Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hilary wrote:Jeju dziewczyny współczuję u oby szybko te cholerstwo się odczepilo
Wstawiam zdjęcie jak teraz wyglądamy:p
https://zapodaj.net/d99af4e407994.jpg.html
piękny maluni (ja mam taki normalnie), no ale u Ciebie wygląda na spory, bo szczuplutka jesteś.Basik83 lubi tę wiadomość
-
Jezu jaki ten mój jest popieprzony cały czad narzeka że nikt nie chce wziąść dziewczynek na kilka godzin. To dziś moja mama zaproponowała, że je zabierze tak na 5 godz ja happy bo w końcu odpoczne a ten nie obrażony bo mogła nas wczoraj uprzedzić. No i ujj jeden wielki. Szkoda że debil wczoraj sobie po 17 wyszedł i wrócił po 21 i jakoś specjalnie o córkach nie myślał. A w dupie to mam zrytta pogoda, ale ja wchodzę chociaż na spacer czy napisze do jakieś znajomej. Nie będę siedziała i patrzala się na obrażonego Pana
-
Basik coraz piękniejsza ta II krecha nic tylko umawiać się do lekarza
Hilary, no już Was widać ale fakt, ja przy 2 ciąży też bardzo szybko miałam widoczny brzuszek, a też do szczupłych należę, choć po każdej ciąży coś mi zostaje. 3 lata temu ważyłam 50 kg, dziś 53.5. Ale nawet sama chciałam, żeby coś zostało bo wcześniej miałam niedowagę. Tylko brzuch zero jędrności. A nawet ćwiczyć za wiele nie mogę bo mam rozstęp mięśni brzucha...
Zachmurzyło się strasznie, a liczyłam na jakiś spacer...Basik83, Hilary lubią tę wiadomość