X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania przy karmieniu piersią
Odpowiedz

Starania przy karmieniu piersią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja... super, wielkie gratulacje.!!! Liczę, ze i nam się uda. Wczoraj postanowilam skończyć kp i dzisiaj rano młody juz nie dostał piersi a wodę. Niestety nie usnal juz potem wiec pobudka była o 7. Za to po południu gdy szedł na drugą drzemke dałam cycusia, bo biedaczek nie mógł coś sam zasnac. Tak więc nie wiem jak to dalej bedzie.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • TulaCott Nowa

Wysłany: 9 grudnia 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) mam PCO , córke poczelismy biorąc clo jeden cykl. W ciąży delikatnie plamilam, lekarz mówił że to normalne na początku. Od urodzenia Basi tylko KP ekologicznie, bez smoczka i butelki. Od 18 miesiąca jej życia karmimy się już tylko raz lub dwa dziennie, tylko do snu. O dziwo mam potwierdzone 5 ostatnich cyklow owulacyjnych. Obu w 20,21 DC. Mimo to nadal nic. Myślicie że mam niedomoge lutealna przez kp? Postanowiłam na własną rękę brać luteinę od 24dc przez 10 dni, zobaczymy co wyjdzie, dobrze robię?

Baśka mój sens życia.
    21.05.2017
    KP 19 miesiąc
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ