Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania starania i nic co dalej...
Odpowiedz

Starania starania i nic co dalej...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Milly Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez. I tera zaczynam sma cos myslec musze gdzie umowic się na niedronosc jajników bo tego ie robilam. Dziewczyny czy z aplikacji korzystalyscie koedys ze zniżek i wizyt?

• Stay Ekspertka

Wysłany: 15 września 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milly wrote:
    Ja tez. I tera zaczynam sma cos myslec musze gdzie umowic się na niedronosc jajników bo tego ie robilam. Dziewczyny czy z aplikacji korzystalyscie koedys ze zniżek i wizyt?
    Tak ja byłam na darmowej wizycie z aplikacji i miałam zniżkę na amh albo badanie nasienia.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ