X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się świątecznie :)

Wpadłam jeszcze na chwilę bo m pojechał po prezent dla mnie , a młoda się fajnie bawi;)

Ja się zorientowałam, że euthyrox mi się kończy i lekarza nie poprosiła, do mądrej głowy się nie mogłam dodzwonić, ale rodzinny mi przepisał bez żadnego problemu, co prawda 100% płatne i całe 12 zeta musiałam zapłacić za 100 tabsów :D
    Jedna dziewczyna na grupie z mojego miasta chce oddać luteinę więc się zgłosiłam to najwyżej w styczniu sama się poprowadzę jak na zabieg nie załapię się :P

Także tak, lecę tiramisu robić, życzenia piękne , będę od czasu do czasu zaglądać jeszcze raz Wesołych!!!
    Miejcie się! :)

Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) Życzę Wam pięknych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :) Ciepła, radości i spokoju ducha :)

graphics-christmas-glitter-401095.gif

katiuszaa, Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Duzo Uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości, zdrowia oraz dwóch kreseczek na teście :)
    Zyczę Wam aby to o czym Marzycie sie spełniło :)

Nie pisze bo mam malo czasu walka w kuchni i wizyty w szpitalu u mamy. Nad robie jak bede mogla.

Buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 11:15

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wpadłam tylko życzyć Wam spełnienia marzeń, uśmiechu, spokoju, zdrowia dla Was i Waszych rodzin ;)
    Wesołych Świąt ;)

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze Wam napiszę, że dziś 9 dzień cyklu a ja chyba mam owu...
    Nie wiem o co cho. ♡ możliwe dopiero w niedzielę. Ale nic tam. Wesołych ;)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, ja też wpadam z życzeniami :)
    Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń :*

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdrowych i wesołych Świąt spędzonych w miłej atmosferze:-)

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt. Aby w Nowym Roku każda z Nas mogła cieszyć się upragnioną ciążą :-).

http://static.pokazywarka.pl/i/6216441/571220/wesolych-01.jpg

U mnie od wczoraj @. Ciężka jakaś no ale ważne, że znowu jest kolejna szansa na zaciążenie. Coś mnie rozkłada. Pobolewa gardło i głowa a do tego bóle @. Ach nie chce mi się jechać na Wigilię nawet z takim samopoczuciem. Do zobaczyska po świętach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:35

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najukochańsze! Życzę Wam wszystkiego dobrego w ten cudowny czas, samych najwspanialszych chwil, radości w sercu i pogody ducha :) dzielę się z Wami wirtualnie opłatkiem :) i życzę spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego, które nas tu połączyło :) buziaki!

Imię_Róży, Kjopa3, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt :-)

Imię_Róży, Kjopa3, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych i wesołych świąt:-) dziewczynki.

Kjopa3, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam w Dzień Bożego Narodzenia i składam najszczersze życzenia niegasnącej nadziei, siły, wiary i wytrwałości w walce o to czego wszystkie pragniemy!
    Buziaki:):*

Kjopa3, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jak święta Wam mijają?

moja Wigilia wypadła super i bardzo mnie to cieszy, teraz siedzę w piżamce i odpoczywam :) oczywiście oglądam filmy świąteczne ;) upominki piękne i każdy się cieszył,dziś byliśmy na obiedzie u teściów a wieczór w domku.
    Moja Mamcia spała u nas z wczoraj na dziś i była bardzo zadowolona.
    ściskam Was kochane :)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt i cudownej atmosfery :-*

Kjopa3, Edycik, Kamila ;), Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się rozchorowałam na dobre. W nocy gorączka, gardło boli i głowa. A pani dr na dyżurze nieprzyjemna obrażona, że przyszłam bo mogłam sobie zrobić mleko z czosnkiem. A mi jeden apap nie pomaga muszę łyknąć dwa to na 3 h pomoże. A jak u Was?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

U nas super, świątecznie, przyjemnie na szczęście zdrowi...kjopa współczuję kochana :/

Wczoraj wszyscy jedliśmy u nas kolację wszyscy, moi pojechali wczoraj koło północy a teściowie dzisiaj koło 15, teraz siedzimy i oglądamy TV w dresach :D

Jutro jedziemy do moich rodziców na obiad :) młoda dostała fajne prezenty, mega zadowolona ;)

Edycik super, że mama została, samej w domu było by jej na pewno smutno, a tak miała was :)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak dobrze że święta się kończą.
    Informacji o nowych ciążach w rodzinie - jest x 2
    Obejrzanych zdjęć USG 10 tygodniowych dzieci - jest
    Kłótnia z mężem - Jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hej, jak dobrze że święta się kończą.
    Informacji o nowych ciążach w rodzinie - jest x 2
    Obejrzanych zdjęć USG 10 tygodniowych dzieci - jest
    Kłótnia z mężem - Jest

aj jajaj nie lubię, nieeee :/

No może chociaż jutro będzie dobry dzień, jakieś plany na jutro?

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka będzie dobrze.
    U nas wczoraj przed wyjazdem też kłótnia i mój P nie chciał jechać na Wigilię. A na Wigilii pytałam teściowej czy poznała już dobrego lekarza bo od kilku miesięcy pracuje w szpitalu na neonatologi i położnictwie. Obiecała, że załatwi jedynkę jak będę rodzić kiedyś :-P. No i powiedziała, że pogada z ordynatorem a przy okazji się naśmialiśmy bo dali nam rady. Teściowa, że trzeba na pieska i od razu się uda :-P a "teściu" żeby wypić 3 jajka bez cukru to będzie dziewczynka :-D. Mi akurat takie tematy nie przeszkadzają a często się pośmieję.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze że takie podśmiechiwajki jak u Ciebie Kjopa to chyba by po mnie spłyneły ale wciskanie mi zdjęć opowiadanie o mdłościach i przerywanie każdej rozmowy teskstami o zaistniałej ciąży doprowadziły mnie dosłownie do płaczu. Plus jeszcze pożarcie się z małżem jak jeszcze nigdy. Do d te święta.
    Rubu jutro nie robię nic kompletnie nie mam siły na udzielanie się więc siedzę sama w domu

‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ