X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się świątecznie :)

Wpadłam jeszcze na chwilę bo m pojechał po prezent dla mnie , a młoda się fajnie bawi;)

Ja się zorientowałam, że euthyrox mi się kończy i lekarza nie poprosiła, do mądrej głowy się nie mogłam dodzwonić, ale rodzinny mi przepisał bez żadnego problemu, co prawda 100% płatne i całe 12 zeta musiałam zapłacić za 100 tabsów :D
    Jedna dziewczyna na grupie z mojego miasta chce oddać luteinę więc się zgłosiłam to najwyżej w styczniu sama się poprowadzę jak na zabieg nie załapię się :P

Także tak, lecę tiramisu robić, życzenia piękne , będę od czasu do czasu zaglądać jeszcze raz Wesołych!!!
    Miejcie się! :)

Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) Życzę Wam pięknych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :) Ciepła, radości i spokoju ducha :)

graphics-christmas-glitter-401095.gif

katiuszaa, Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Duzo Uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości, zdrowia oraz dwóch kreseczek na teście :)
    Zyczę Wam aby to o czym Marzycie sie spełniło :)

Nie pisze bo mam malo czasu walka w kuchni i wizyty w szpitalu u mamy. Nad robie jak bede mogla.

Buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 11:15

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wpadłam tylko życzyć Wam spełnienia marzeń, uśmiechu, spokoju, zdrowia dla Was i Waszych rodzin ;)
    Wesołych Świąt ;)

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze Wam napiszę, że dziś 9 dzień cyklu a ja chyba mam owu...
    Nie wiem o co cho. ♡ możliwe dopiero w niedzielę. Ale nic tam. Wesołych ;)

Imię_Róży lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, ja też wpadam z życzeniami :)
    Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń :*

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdrowych i wesołych Świąt spędzonych w miłej atmosferze:-)

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt. Aby w Nowym Roku każda z Nas mogła cieszyć się upragnioną ciążą :-).

http://static.pokazywarka.pl/i/6216441/571220/wesolych-01.jpg

U mnie od wczoraj @. Ciężka jakaś no ale ważne, że znowu jest kolejna szansa na zaciążenie. Coś mnie rozkłada. Pobolewa gardło i głowa a do tego bóle @. Ach nie chce mi się jechać na Wigilię nawet z takim samopoczuciem. Do zobaczyska po świętach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:35

cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny najukochańsze! Życzę Wam wszystkiego dobrego w ten cudowny czas, samych najwspanialszych chwil, radości w sercu i pogody ducha :) dzielę się z Wami wirtualnie opłatkiem :) i życzę spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego, które nas tu połączyło :) buziaki!

Imię_Róży, Kjopa3, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt :-)

Imię_Róży, Kjopa3, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnych i wesołych świąt:-) dziewczynki.

Kjopa3, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam w Dzień Bożego Narodzenia i składam najszczersze życzenia niegasnącej nadziei, siły, wiary i wytrwałości w walce o to czego wszystkie pragniemy!
    Buziaki:):*

Kjopa3, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jak święta Wam mijają?

moja Wigilia wypadła super i bardzo mnie to cieszy, teraz siedzę w piżamce i odpoczywam :) oczywiście oglądam filmy świąteczne ;) upominki piękne i każdy się cieszył,dziś byliśmy na obiedzie u teściów a wieczór w domku.
    Moja Mamcia spała u nas z wczoraj na dziś i była bardzo zadowolona.
    ściskam Was kochane :)

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki życzę Wam zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt i cudownej atmosfery :-*

Kjopa3, Edycik, Kamila ;), Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się rozchorowałam na dobre. W nocy gorączka, gardło boli i głowa. A pani dr na dyżurze nieprzyjemna obrażona, że przyszłam bo mogłam sobie zrobić mleko z czosnkiem. A mi jeden apap nie pomaga muszę łyknąć dwa to na 3 h pomoże. A jak u Was?

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

U nas super, świątecznie, przyjemnie na szczęście zdrowi...kjopa współczuję kochana :/

Wczoraj wszyscy jedliśmy u nas kolację wszyscy, moi pojechali wczoraj koło północy a teściowie dzisiaj koło 15, teraz siedzimy i oglądamy TV w dresach :D

Jutro jedziemy do moich rodziców na obiad :) młoda dostała fajne prezenty, mega zadowolona ;)

Edycik super, że mama została, samej w domu było by jej na pewno smutno, a tak miała was :)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak dobrze że święta się kończą.
    Informacji o nowych ciążach w rodzinie - jest x 2
    Obejrzanych zdjęć USG 10 tygodniowych dzieci - jest
    Kłótnia z mężem - Jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Hej, jak dobrze że święta się kończą.
    Informacji o nowych ciążach w rodzinie - jest x 2
    Obejrzanych zdjęć USG 10 tygodniowych dzieci - jest
    Kłótnia z mężem - Jest

aj jajaj nie lubię, nieeee :/

No może chociaż jutro będzie dobry dzień, jakieś plany na jutro?

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka będzie dobrze.
    U nas wczoraj przed wyjazdem też kłótnia i mój P nie chciał jechać na Wigilię. A na Wigilii pytałam teściowej czy poznała już dobrego lekarza bo od kilku miesięcy pracuje w szpitalu na neonatologi i położnictwie. Obiecała, że załatwi jedynkę jak będę rodzić kiedyś :-P. No i powiedziała, że pogada z ordynatorem a przy okazji się naśmialiśmy bo dali nam rady. Teściowa, że trzeba na pieska i od razu się uda :-P a "teściu" żeby wypić 3 jajka bez cukru to będzie dziewczynka :-D. Mi akurat takie tematy nie przeszkadzają a często się pośmieję.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze że takie podśmiechiwajki jak u Ciebie Kjopa to chyba by po mnie spłyneły ale wciskanie mi zdjęć opowiadanie o mdłościach i przerywanie każdej rozmowy teskstami o zaistniałej ciąży doprowadziły mnie dosłownie do płaczu. Plus jeszcze pożarcie się z małżem jak jeszcze nigdy. Do d te święta.
    Rubu jutro nie robię nic kompletnie nie mam siły na udzielanie się więc siedzę sama w domu

‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ