Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się świątecznie
Wpadłam jeszcze na chwilę bo m pojechał po prezent dla mnie , a młoda się fajnie bawi;)
Ja się zorientowałam, że euthyrox mi się kończy i lekarza nie poprosiła, do mądrej głowy się nie mogłam dodzwonić, ale rodzinny mi przepisał bez żadnego problemu, co prawda 100% płatne i całe 12 zeta musiałam zapłacić za 100 tabsów
Jedna dziewczyna na grupie z mojego miasta chce oddać luteinę więc się zgłosiłam to najwyżej w styczniu sama się poprowadzę jak na zabieg nie załapię się
Także tak, lecę tiramisu robić, życzenia piękne , będę od czasu do czasu zaglądać jeszcze raz Wesołych!!!
Miejcie się!Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny
Życzę Wam pięknych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
Ciepła, radości i spokoju ducha
katiuszaa, Paryzetka83, Kjopa3, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kochane Duzo Uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości, zdrowia oraz dwóch kreseczek na teście
Zyczę Wam aby to o czym Marzycie sie spełniło
Nie pisze bo mam malo czasu walka w kuchni i wizyty w szpitalu u mamy. Nad robie jak bede mogla.
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 11:15
cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kobietki, ja też wpadam z życzeniami
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń :*cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dziewczyny zdrowych i wesołych Świąt spędzonych w miłej atmosferze:-)
cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt. Aby w Nowym Roku każda z Nas mogła cieszyć się upragnioną ciążą
.
http://static.pokazywarka.pl/i/6216441/571220/wesolych-01.jpg
U mnie od wczoraj @. Ciężka jakaś no ale ważne, że znowu jest kolejna szansa na zaciążenie. Coś mnie rozkłada. Pobolewa gardło i głowa a do tego bóle @. Ach nie chce mi się jechać na Wigilię nawet z takim samopoczuciem. Do zobaczyska po świętach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:35
cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny najukochańsze! Życzę Wam wszystkiego dobrego w ten cudowny czas, samych najwspanialszych chwil, radości w sercu i pogody ducha
dzielę się z Wami wirtualnie opłatkiem
i życzę spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego, które nas tu połączyło
buziaki!
Imię_Róży, Kjopa3, EwelinaaKa, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam w Dzień Bożego Narodzenia i składam najszczersze życzenia niegasnącej nadziei, siły, wiary i wytrwałości w walce o to czego wszystkie pragniemy!
Buziaki:):*Kjopa3, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Ruby, Edycik, Kamila ;), majju, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
kochane jak święta Wam mijają?
moja Wigilia wypadła super i bardzo mnie to cieszy, teraz siedzę w piżamce i odpoczywamoczywiście oglądam filmy świąteczne
upominki piękne i każdy się cieszył,dziś byliśmy na obiedzie u teściów a wieczór w domku.
Moja Mamcia spała u nas z wczoraj na dziś i była bardzo zadowolona.
ściskam Was kochaneJasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ja się rozchorowałam na dobre. W nocy gorączka, gardło boli i głowa. A pani dr na dyżurze nieprzyjemna obrażona, że przyszłam bo mogłam sobie zrobić mleko z czosnkiem. A mi jeden apap nie pomaga muszę łyknąć dwa to na 3 h pomoże. A jak u Was?
-
nick nieaktualnyHeja,
U nas super, świątecznie, przyjemnie na szczęście zdrowi...kjopa współczuję kochana
Wczoraj wszyscy jedliśmy u nas kolację wszyscy, moi pojechali wczoraj koło północy a teściowie dzisiaj koło 15, teraz siedzimy i oglądamy TV w dresach
Jutro jedziemy do moich rodziców na obiadmłoda dostała fajne prezenty, mega zadowolona
Edycik super, że mama została, samej w domu było by jej na pewno smutno, a tak miała wasBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Hej, jak dobrze że święta się kończą.
Informacji o nowych ciążach w rodzinie - jest x 2
Obejrzanych zdjęć USG 10 tygodniowych dzieci - jest
Kłótnia z mężem - Jest
aj jajaj nie lubię, nieeee
No może chociaż jutro będzie dobry dzień, jakieś plany na jutro? -
Katiuszka będzie dobrze.
U nas wczoraj przed wyjazdem też kłótnia i mój P nie chciał jechać na Wigilię. A na Wigilii pytałam teściowej czy poznała już dobrego lekarza bo od kilku miesięcy pracuje w szpitalu na neonatologi i położnictwie. Obiecała, że załatwi jedynkę jak będę rodzić kiedyś. No i powiedziała, że pogada z ordynatorem a przy okazji się naśmialiśmy bo dali nam rady. Teściowa, że trzeba na pieska i od razu się uda
a "teściu" żeby wypić 3 jajka bez cukru to będzie dziewczynka
. Mi akurat takie tematy nie przeszkadzają a często się pośmieję.
-
nick nieaktualnyPowiem szczerze że takie podśmiechiwajki jak u Ciebie Kjopa to chyba by po mnie spłyneły ale wciskanie mi zdjęć opowiadanie o mdłościach i przerywanie każdej rozmowy teskstami o zaistniałej ciąży doprowadziły mnie dosłownie do płaczu. Plus jeszcze pożarcie się z małżem jak jeszcze nigdy. Do d te święta.
Rubu jutro nie robię nic kompletnie nie mam siły na udzielanie się więc siedzę sama w domu