Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry
Ruby cieszę się,że masz takiego mądrego lekarzai że wizyta przebiegła ok.
MamaTuśka,madka widzę,że mamy podobnie bo mój Tato odszedł 27 czerwca 2013...a dalej wszystko cholernie boli i kolejna Wigilia bez Niego.Dlatego może spać nie mogłam od rana,kawę wypiłam i potem jadę na cmentarz.
a u mnie dziś tempka 36.99 no czarna magia.... -
Witam dziewczynki
Bardzo mi przykro z powodu odejścia waszych rodziców i strasznie wam współczuję. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic jaki to jest ból.
Ruby kurcze az zazdroszczę takiego doktorka ja do swojego nie mam jakiegos takiego w 100% zaufania.
MamaTuska mam podobnie też zrobil sie to moj nałóg. Nawet jak nie piszę to i tak zagladam i podczytuje co u was słychać
Życzę miłego dnia i dziewczynki
Zdrowych , wesolych i rodzinnych świąt. Bogatego Mikołaja i aby wszystkie wasze marzenia się spełniły
Skladam juz życzenia ponieważ jutro rano wyjazd a tam nie wiem czy będę miala zasięg.
Buziaki przesylam :-* -
nick nieaktualnyHejo
Paryzetka nie kazał na razie , zobaczymy...
Dziewczyny , a ja się witam w nowym cyklu, dostałam @ o tydzień wcześniej, wtf? 25 dzień cyklu...albo coś mi się reguluje albo nieźle się poprzestawiało...czyli jednak ten ból i śluz zaraz po @ był owulacją...
Wszystko się teraz komplikuje bo nie wiem czy mi zrobi zabieg po świętach, a po Nowym Roku znowu będzie za późno
Uciekam na zakupy , odezwę się wieczorkiem bo dzisiaj mamy mały sajgon
Buźka! -
Dzień dobry wszystkim
Dziewczyny bardzo Wam współczuję straty rodziców... Mogę tylko się domyślać jak Wam ciężko, szczególnie w czasie Świąt, kiedy spotykamy się w gronie rodziny... Ściskam Was mocno!
Madka tulę :* dołek już zakopany?
Ruby o co kaman z tą @??? Tak szybko? Yyyy....
Edycik lepiej już się czujesz? Życzę Ci dużo spokoju ducha, szczególnie dziś:*
A ja w pracy... A jak się nie chce!Edycik lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku, ja jeszcze godzinka i kończę
Jeszcze tylko trochę krwi się pozbędę, zrobię zakupy i do domku
Po powrocie tylko rybkę po grecku robimy z Młodym i... 11 dni wolnego
Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Wow Madka, to zaszalałaś!
ja wolne mam do poniedziałku a i tak się cieszę
(mogło być gorzej, mamy otwarte w weekend)
Paryzetka rozpoczynacie staranka?ja jestem przed @, a kupiłam strój mikołajki no i nie wiem czy zdążę go wykorzystać
yhhhhh...
a taki miałam plan! Kupiłam kubeczki z fajnymi napisami, do tego grzane wino, ja w stroju...
byle tylko nie z @!
madka, Ruby, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku praca w edukacji ma trochę zalet
Wow, strój mikołajkiBędzie się działo
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycynamon aż mi się gorąco zrobiło jak pomyślałam co się u was będzie w święta działo
Ja dzisiaj trochę przybita, ale nie @ tylko przyspieszeniem bo jak się teraz nie załapię to dopiero chyba lutyale trudno...
Od stycznia dietka to może jeszcze uda mi się przed ciążą trochę stracić
MamaTuśka, Kaśka chyba każda z nas na jakiś sposób jest trochę uzależniona of forumale to miło dzielić się z kimś problemami i radościami:)
Edycik jak zdrówko dzisiaj?cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cinnamon cookie wrote:Wow Madka, to zaszalałaś!
ja wolne mam do poniedziałku a i tak się cieszę
(mogło być gorzej, mamy otwarte w weekend)
Paryzetka rozpoczynacie staranka?ja jestem przed @, a kupiłam strój mikołajki no i nie wiem czy zdążę go wykorzystać
yhhhhh...
a taki miałam plan! Kupiłam kubeczki z fajnymi napisami, do tego grzane wino, ja w stroju...
byle tylko nie z @!
może wykorzystaj strój szybciej niż planowałaś, dopóki wciąż jesteś przed @
Ruby a u Ciebie @ to prawdziwa wredotaDzwoniłaś do doktorka czy da radę zrobić zabieg po świętach?
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyDziewczyny kochane i ja również życzę wam zdrowych, ciepłych świąt spędzonych bez zmartwień, bez stresu, bez smutku, zapomnijcie o pracy o problemach a skupcie się na rodzinie, przyjaciołach i wszystkich bliskich wam osobach
życzę samych dobroci dla was i waszych rodzin kobiety! buziaczki :***
MamaTuśka, katiuszaa, Edycik, Paryzetka83, Kasia1407, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:No chyba czas już rozpocząć
może wykorzystaj strój szybciej niż planowałaś, dopóki wciąż jesteś przed @
Ruby a u Ciebie @ to prawdziwa wredotaDzwoniłaś do doktorka czy da radę zrobić zabieg po świętach?
dzwoniłam, ale się nie dodzwoniłam, napisałam też sms-a ale mi nie odpisała jego żona/sekretarkai chyba dooopaaa blada...a @ rozkręciła się pełną parą.
edit: Paryzetka a tobie życzę owocnych staranek w takim razieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:22
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dołączę się z kolędą (śnieg proszę sobie wyobrazić
):
Święta w górach...
Wsyndy śniega nasuło, nasuło
A śnieg taki bielućki
Coby cysto dookoła, coby cysto dookoła
Mioł Jezusek malućki
Wiater zaduł zodymkom, zodymkom
Syćki drozki, chodnicki
Ino jednom ostawił, ino jednom ostawił
Do Jezusa kaplicki
Smreki w cuchy wystroił, wystroił
Gęśle włozył im w ręce
Coby piyknie zagrały, coby piyknie zagrały
Malućkiemu w stajence
Na polanach jedlicki, jedlicki
Z warkocami do ziemi
Cysto piyknie umoił, cysto piyknie umoił
W biołe przywdzioł odzienie
W te noc świętom cichućko, cichućko
Było w leśnej dziedzinie
Gwiazdki w górze błyskami, gwiazdki w górze błyskami
Kłaniajom się Dziecinie
A z potoku hań w dole, han w dole
Głos się ozwoł serdecny
Ozśpiewało się syćko, ozśpiewało się syćko
Kwała Ci Jezu wiecny
Lecom nutki zlociste, złociste
Lecom za wiatru siłom
Podnieś rącke Dziecino, podnieś rącke Dziecino
Błogosław Polske miłom
Cały las się ozśpiewoł, ozśpiewoł
Noc zabłysła gwiozdami
Wiater echem wtórowoł, wiater echem wtórowoł
Ostoń Jezu haw z nami!
Wesołych Świąt, Kochane.
P.S.
Kto nie zna, proponuję odszukanie o odsłuchanie tej pastorałki (Wsyndy śniega nasuło) w necie. Cudna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:32
Ruby, Edycik, madzikk, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello.
Oj ale przegapiłam 1000. Ruby rozbicia banku Gratuluję i owocnego nowego cyklu życzę
Edycik zdrówka.
Ja w fazie przygotowań jedzonka i sprzątanie pomieszane z robotą. Jutro jak dobrze pójdzie i żadne zwierze chorować nie będzie to o 16 zasiądziemy z rodziną przy stole. I hope so!
Jeśli nie uda mi się zajrzeć to kochane chciałam już wam teraz życzyć
Żeby wasze najgłębsze marzenie się spełniło, żeby w zgodzie z mężami / facetami się żył. Żeby oni byli grzeczni i jak w zegarku chodzili, komplementów, całusów i kwiatków nie szczędzili. A przede wszystkim spokoju ducha i wewnętrznego szczęścia.
Ale mi się zrymowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:14
Ruby, Edycik, MamaTuśka, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki piękne życzenia tu od Was już wpadają
ja będę też życzyć Wam ale dopiero jutro.
Dopiero usiadłam na tyłu ...rano byłam na cmentarzu,potem na szybkich zakupach z Mamą ale wygoniłam Ją do domku jest bardzo osłabiona po antybiotyku na półpaśca.
Wszystko na barszczyk gotowe,upiekłam jeszcze babkę, zrobiłam kapustkę z grzybkami,mąż śledziki zrobił na słodko
teraz odpoczywam i popijam lampkę wina
Cinnamonku,Ruby dziękuję że pytałyście o moje zdrówko, ale kaszel troszkę ustąpiłgorączki nie mam więc jest ok.
Cinnamonku jak Prezes?
Ruby powodzenia w nowym cyklu kochana :* rzeczywiście krotki ten cykl miałaś.
Aguś wróć ..smutno jest bez Ciebie.
katiuszkaa PPD perfekcyjna Pani Domu co dobrego gotujesz?
MamaTuśka piękne dziękujemy :*
madka jak wyszła rybka po grecku?
Jasminowa lubi tę wiadomość
-
Kochane jutro pewnie nie będzie kiedy więc już dzisiaj chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia. Ciepłych, rodzinnych i wesołych Świąt, żeby spełniły się Wam najskrytsze marzenia, a kolejne święta były już w większym gronie
Ruby, Paryzetka83, Edycik, Ejrene, madzikk, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Kochane życzę Wam pogodnych, zdrowych i spokojnych świąt, pełnych wiary w lepsze "jutro". Aby magia tych szczególnych dni dała siłę życiową i szansę na upragniony Cud!
My wyjeżdżamy jutro do brata. Na pewno będę tu zaglądać, bo moje uzależnienie od rozmów z Wami nie pozwoli mi tego nie robić
Dopadł mnie kryzys... Zakończyłam ten rok w pracy i wszystkie nerwy i siły odpuściły... Zdycham ze zmęczenia. Jeszcze ta @ dobija. Czekam na wyniki hormonów. Zatoki jeszcze bardziej rozwalone, ehhh. Standard, jak tylko poczuję chwilę luzu, to mój organizm się buntuje, a mi brakuje siły. No nic, trzeba się wziąć w garść, bo przed nami 350 km jutro.
Rybka nie chwaląc się wyszła super, ale mąż po mnie doprawiał jeszcze
Dziękuję, że jesteście :*
Dobrej nocki!Ejrene, madzikk, Ruby, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
dzień dobry kochane
ja popijam kawkę z syropem migdałowym ,choineczka włączona i inne dekoracje z lampkami też
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Kolejny zaś rok niech będzie
czasem pokoju oraz realizacji
osobistych zamierzeń.
Wesołych świąt!
http://static.pokazywarka.pl/i/6216163/476025/bn.jpg
Mam takie jedno marzenia i za nas tu Wszystkie je wypowiem : By każdej z nas się spełniło ....to o czym marzymy..macierzyństwo.Ejrene, madzikk, Ruby, katiuszaa, cinnamon cookie, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane.
Ja jeszcze z pracy chciałam Wam życzyć pogodnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, a w nadchodzącym Nowym Roku by marzenia stały się rzeczywistością a wszystkie sukcesy przerósł Wasze oczekiwaniaRuby, Paryzetka83, cinnamon cookie, Imię_Róży, EwelinaaKa, Kjopa3, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość