Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Widzę dziewczyny, że wracacie do dawnej świetności
Edycik, Agatia powodzenia na wizytach
Jeśli mowa o synchronizacji Tooo ja się dołączę.. 24-25 stycznia :-)Paryzetka przybijam pione.. 3dpo
Ojj ale będzie wysyp ciążhaha
AgaL, Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny
wpadam tu systematycznie, nie zawsze się oddzywam
nadrobić potem wątek jest trudno, więc poczytuję sobie co u Was
zdróweczka dla Wioli
Edycik, Agatia - powodzenia
Bratkowi gratulowałam
powodzenia dla Was wszystkich
lecę dalej
trzymajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:31
Paryzetka83, Edycik, Wiola90, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik mi też się podoba... Ladniutki i zgrabniutki
idealny dla kobiety
szybko kupuj autko bo wiesz co to oznacza... Nowe auto = macierzyństwo
Ruby nie przemeczaj się bo i tak wszystko nadarmo... Ciąża za rogiem także wiesz...daruj sobie wygibasy
W sumie to po co się tak każda odchudza jak zaraz przytyje? Szczególnie w brzuszku Noo "helloł "Edycik, AgaL, cinnamon cookie, madzikk, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Cinnamonku dobrze myslisz, mały ale wariat
hihih
drzwi znaczenia nie mają ...ale te swifty bardzo mi w oko wpadły
link do pierwszego lepszego ..przykładowo
http://otomoto.pl/oferta/suzuki-swift-oplacony-gwarancja-na-auto-kredyt-ID4p5Hil.html
AgaL lubi tę wiadomość
-
EwelinaaKa a wiesz pytałam trenerkę na siłowni o to czy warto pocić się jak planujesz ciążę...i okazuje się że warto
Mianowice jak kobitka systematycznie ćwiczy ,jej skóra i mięśnie po ciąży szybciej wrócą do formy po.Nie wiem ile w tym prawdy bo nie byłam w ciąży ale może jednak warto czasem ćwiczyć
EwelinaaKa, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Aguś żyję i dziękuję za myśli do mnie kierowane. Taki lód na drodze że jechałam dziś do pracy pomad godzinę a normalnie nie całe pół jeżdżę, musiała coś porobić i dopiero mogę do was zajrzeć.
W pierwszych słowach chciałam jeszcze raz złożyć Wiolce duuuużo wszystkiego co tylko najlepsze. Zdrówka dla was obojga.
W drugich moich słowach chciałam powiedzieć że trzymam mocno kciuki za wasze wizyty, Dziś o ile pamiętam to Edycik, Agatia i Bratek.
Dobra a teraz trochę opier.... co poniekturych.
1. Ruby co to za wiara w jakieś dziwne mary. Wszystko z biopsją będzie dobrze i nie zapominaj że jesteś w cionsza i nie możesz się denerwować. Nasze dzieci mają chodzić razem na bale karnawałowe więc nie ma innej obcji ma być wszystko w porządku.
2. Paryzetka ja poproszę tą dietę bo coś mi się nie zgadza. Jak to dieta z niskim IG jak już 2 posiłki z pieczywem masz? Każda mąka jest z wysokim IG za wyjątkiem sojowej. Jedyny chleb który nam wolno jeść to WASA delikatess żytnie https://www.frisco.pl/pid,4167/n,wasa-delikatess-pieczywo-chrupkie-zytnie/stn,product?mwid=FRI_PL_SHO_XXX_8000_000_0000_00000000_000_00000000&gclid=CM-N1t7kpsoCFebUcgod0b0Kcg bo obróbka termiczna zmniejszyła iG tej mąki, bo tak jak z ziemniakami mają wysoki ig ale jak po ugotowaniu wystudzisz je i następnego dnia odgrzejesz to zmniejsza się IG. kurcze dowiem się od dietetyczki dokładniej o co chodzi i wam napiszę. ale to dopiero w poniedziałek. I teraz dla wszystkich mówiących że do niczego jest ta dietetyczka wyjaśniam że ona specjalizuje się w dietetyce leczniczej a nie dietetyce odchudzającej. Polecam do poczytania montignaca który też bazuje na niskim IGWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 13:39
Edycik, AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:EwelinaaKa a wiesz pytałam trenerkę na siłowni o to czy warto pocić się jak planujesz ciążę...i okazuje się że warto
Mianowice jak kobitka systematycznie ćwiczy ,jej skóra i mięśnie po ciąży szybciej wrócą do formy po.Nie wiem ile w tym prawdy bo nie byłam w ciąży ale może jednak warto czasem ćwiczyć
Edycik lubi tę wiadomość
-
katiuszaa wrote:Edycik prawda. Mięśnie osoby ćwiczącej szybciej wracają do swojego poprzedniego stanu. Warto ćwiczyć przed i w trakcie i co najważniejsze po. Miałam koleżankę która do ostatnich swoich możliwości ćwiczyła w niecały miesiąc po porodzie już była laska
czyli trenerka z siłowni dobrze mi powiedziała
dziekuję katiuszkaa :*
czyli ćwiczę póki mogęAgaL lubi tę wiadomość