Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW czym panierowałaś? bo dietetyczne rozumiemEdycik wrote:A do mnie własnie M.napisał że moje domowe nugesty wyszły super

nawet nie sądziłam i musialam spróbować - rzeczywiście dobre.
Coś innego niż pierś z kurczaka na parze
Edycik lubi tę wiadomość
-
Widziałyście nowy wywiad na stronie OF, "Niepłodność to nie tylko problem medyczny" ? to jest wywiad z autorkami naszej wędrującej książki "Nadzieja na nowe życie"
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
Siemanko dziewczyny,
Ja tylko na sekundkę, nie dam rady wszytskiego nadrobić, ale czuję tu zapach nowych ciąż unosi się w powietrzu.
Edycik- zazdroszczę zakwasów.
A u mnie krótki update, nie 2, a 3kg jestem na plusie.
Całe życie od 15 roku życia,( kiedy przestałam rosnąć ; ), mam stałą wagę, więc te 3kg już widzę. Zobaczymy jak dalej masa będzie szła ; )
Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Uwielbiam wątróbkę!!!!!!

Ruby właśnie Aga napisała tytuł książki
a interpretacją snu się nie przejmuj 
Paryzetka hahah czyli nie tylko ja mam takie wizje
o tak, z plecakiem powinno być lepiej 
Edycik daj nuggetsa!
ehhh zgłodniałam
czas coś zjeść
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiola samych wspaniałości :* rośnijcie zdrowo
100 lat! 
Aguś co do solarium to ja akurat nie polecam chodzenia dzień po dniu, skóra musi jednak trochę odpocząć
u mnie na solarium też wisi lista rzeczy które powinno się przestrzegać i tam jest właśnie napisane, by robić przerwę min. 48 godzin
sama pracowałam na solarium i też tak mówiłam klientom
więc może dziś odpuść i jutro pójdź?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Miałam napisać witam porannie, ale zerknęłam na zegarek a tu już po 11-tej:-)
Wiola wszystkiego co naj...:-*
Ruby nie dziwię ci się też bym wbiła do lekarza, żeby sprawdzić na usg czy owulka była, nie żałuj tej 100-wy, na pocieszenie powiem,że wczoraj upuściłam trochę kasy przywlokłam do domu dwie kiecki i fajną kurteczkę, także ten... ta twoja stówa to przynajmniej na jakiś szczytny cel;-PPP
Ja marzę o barszczu mojego m. dzisiaj go poproszę żeby mi zrobił:-)pyyychotkaaa:-)
Dziewczynki nie stresujcie się testami z jedną krechą, bo parę dni po takim teście już można się starać o nowe dwie krechy, my już znowu szalejemy od tej niedzieli co będzie:-))))
ps. kupię chyba najtańsze testy owu i zrobię przed monitoringiem, sprawdzę czy się pokrywa wynik:-))
AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*