Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:A do mnie własnie M.napisał że moje domowe nugesty wyszły super
nawet nie sądziłam i musialam spróbować - rzeczywiście dobre.
Coś innego niż pierś z kurczaka na parzeEdycik lubi tę wiadomość
-
Widziałyście nowy wywiad na stronie OF, "Niepłodność to nie tylko problem medyczny" ? to jest wywiad z autorkami naszej wędrującej książki "Nadzieja na nowe życie"
Edycik, cinnamon cookie, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Siemanko dziewczyny,
Ja tylko na sekundkę, nie dam rady wszytskiego nadrobić, ale czuję tu zapach nowych ciąż unosi się w powietrzu.
Edycik- zazdroszczę zakwasów.
A u mnie krótki update, nie 2, a 3kg jestem na plusie.
Całe życie od 15 roku życia,( kiedy przestałam rosnąć ; ), mam stałą wagę, więc te 3kg już widzę. Zobaczymy jak dalej masa będzie szła ; )Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Uwielbiam wątróbkę!!!!!!
Ruby właśnie Aga napisała tytuł książkia interpretacją snu się nie przejmuj
Paryzetka hahah czyli nie tylko ja mam takie wizjeo tak, z plecakiem powinno być lepiej
Edycik daj nuggetsa!ehhh zgłodniałam
czas coś zjeść
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiola samych wspaniałości :* rośnijcie zdrowo
100 lat!
Aguś co do solarium to ja akurat nie polecam chodzenia dzień po dniu, skóra musi jednak trochę odpocząću mnie na solarium też wisi lista rzeczy które powinno się przestrzegać i tam jest właśnie napisane, by robić przerwę min. 48 godzin
sama pracowałam na solarium i też tak mówiłam klientom
więc może dziś odpuść i jutro pójdź?
AgaL lubi tę wiadomość
-
Miałam napisać witam porannie, ale zerknęłam na zegarek a tu już po 11-tej:-)
Wiola wszystkiego co naj...:-*
Ruby nie dziwię ci się też bym wbiła do lekarza, żeby sprawdzić na usg czy owulka była, nie żałuj tej 100-wy, na pocieszenie powiem,że wczoraj upuściłam trochę kasy przywlokłam do domu dwie kiecki i fajną kurteczkę, także ten... ta twoja stówa to przynajmniej na jakiś szczytny cel;-PPP
Ja marzę o barszczu mojego m. dzisiaj go poproszę żeby mi zrobił:-)pyyychotkaaa:-)
Dziewczynki nie stresujcie się testami z jedną krechą, bo parę dni po takim teście już można się starać o nowe dwie krechy, my już znowu szalejemy od tej niedzieli co będzie:-))))
ps. kupię chyba najtańsze testy owu i zrobię przed monitoringiem, sprawdzę czy się pokrywa wynik:-))
AgaL, Paryzetka83, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*