Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś no mniam ale codziennie przy garach do 18
albo i dłużej.
No ale nic - dieta i ciałko - motywacja.
Dzis wizyta więc siłownię odpuszczam,jutro skoczę
Wczoraj na silowni była dziewczyna w ciąży,brzuszek już spory miała i patrzę a Ona na orbitreku powolutku zasuwa,chyba z 25 min i poszła.
No szacunek naprawdę.AgaL, Reni555, Bratek lubią tę wiadomość
-
Edycik sama sobie ustalasz takie menu, czy inspiracje z neta ? może podeślesz jakąś ciekawą stronkę ?
Nawet na siłowni brzuszki ciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:15
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Edycik sama sobie ustalasz takie menu, czy inspiracje z neta ? może podeślesz jakąś ciekawą stronkę ?
Nawet na siłowni brzuszki ciążowe
Aguś ja tylko to co mi powiedziała trenerka na siłowni,bo pytałam.Czasem sama coś lekkiego kombinuje, np na obiad zupa krem brokułowy z piersią z kurczaka.
Teraz mam dietkę od Paryzetki na @ więc będę się tym inspirowac,rzuciłam okiem na nią i jest idealna
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Agatia, Edycik - kciuki zaciskam od samego rana
Edycik - ćwiczenia, dieta, szacuneczek, ja staram się też jeść lekko i unikać pieczywa i generalnie węgli i staram się co 3 h coś przekąsić...zobaczymy co z tego będzie. Dzisiaj przyjedzie orbitrek także zabieram się za ćwiczenia na nim!
Aga - chyba mnie twoje myśli obudziły bo młodą wybrałam i chciałam się położyć jeszcze, ale coś nie mogłam jak zasnęłam to śniło mi się że pies mnie podgryza w rękę, albo że pływam w basenie i tam jest tak strasznie brudno w nim
Paryzetka ciebie też podziwiam za dietkę, ciężko tak sobie codziennie układać wszystko i liczyć ten indeks czy co to tam jest....
AgaL, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ale tu się zrobiło dietowo, sportowo, jednym słowem zdrowo
Ja przeszłam na dietę cukrzycową: żytni chlebek, jedzonko co 2,5-3h, bez słodyczowo
o to to to jak ja prawie bo też z zamiarem unikania słodyczy ale żytni chlebek wprowadzę sobieAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Hej Ruby:) najpierw przeczytałam, że to ja Cię we śnie podgryzałam w rękę
Ostatnio też mi się głupoty śnią. To chyba objawy cionszowe co ?
haha nooo niestety ni ety - labrador to był mój tzn już moich rodziców teraz
Podobno, że cionszowe tylko ja już takie mam kilka miesięcy to już bym rodzić musiała, a tu guzikAgaL lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Bratek mi jest czasami na prawdę ciężko tutaj zajrzeć i dlatego czesto wpadam dopiero po 23 ale jakoś nie wyobrażam sobie was nie odwiedzi i nie dowiedziec sie co u was słychać.
Edycik dolek nie jest zwiazany z tym ze dostane @ tylko przed mam takie dziwne zachwiania nastroju ze tak powiem zaawansowane PMS
I powodzenia u lekarza dzisiaj życzę i koniecznie daj znać czego tam sie dowiesz
U mnie dziewczyny dzis termin @ a tu ani widu ani słuchu szyjka poszla w górę i nie wiem co sie dzieje, tempka lekko poszla w dół. Nie wiem myślę że to kwestia tych leków. Brzuszek boli jak bym miala@. No zobaczymy kiedy nadejdzieBratek lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich
u Was też tak śnieg pada??? Omg! Niedługo mnie tu zasypie
Ruby Ty niecierpliwcu jedeni uparciuchu
Ty z 19 grudnia to jeszcze Strzelec??
jedyny plus to że wiesz, że owulka była
szkoda tylko kasy
Paryzetka podziwiamale jak wyobraziłam sobie Ciebie z dużą torbą z jedzeniem i wywracającą się na śniegu....
wiem wiem, tak to nie wyglądało, ale poprawiłaś mi humor
Aguś zawsze do usługMąż przynajmniej z bliska się przyjrzał tej nowej opaleniźnie?
Madzikk Ty dopiero pod koniec kwietnia w Polsce to nie wiem czy Edycik tak długo będzie czytaćAgaL, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Agatia ty dzisiaj chyba tez wizyta u lekarza prawda? Dobrze pamietam? Jak tak to tobie to z calego serducha życzę samych dobrych wiadomości dzisiaj obys ty i fasoleczka byly zdrowiutkie jak rydz
agatia lubi tę wiadomość