Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:wow no i co teraz?! szykuj się już , jacie kręcę!!!! czyli że ten styczeń to kiedy testujesz?
edit: ale kiedy zajdziesz czy urodzisz? to w zasadzie jesteś po mnie bo ja będę w grudniu podobno rodzić...byle nie na święta w szpitalu kurde!Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiusza ty się nie podśmiewaj bo ja już w to uwierzyłam
Madka toż to muszą być twoje prądy
Ruby to tobie grudzień wyszedł narodzin hmm dzieci będziemy miały w tym samym wielua jaka płeć Ci wyszła? Mi ma się wykluć córeczka a za drugim razem synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Też bym chciała uwierzyć. No nić to ta owulka musiałabyć jak OF wyznaczył i czekać teraz na efekty
Ruby to tobie grudzień wyszedł narodzin hmm dzieci będziemy miały w tym samym wielua jaka płeć Ci wyszła? Mi ma się wykluć córeczka a za drugim razem synek
mi wyszło poczęcie w marcu więc obliczyłam poród na grudzieńi mam mieć syna tym razem
Ja też miałam owu w sobotę chybapiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:32
katiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:no dzisiaj biel vizira ale wg OF to 3 dpo (jak coś test był najpierw a komputer wyznaczył później a nie że się śpieszyłam)
hahaha no w 3 dni po to nawet wróżby z fusów nie pomogąja chyba się złamię w weekend pierwszy raz, ach te emocje, zapomniałam jak to było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuby wrote:swoją drogą to jest dziwne, bo ty masz wysoki prog, a jeszcze dostałaś dupka na wywołanie niby...dla mnie to trochę bezsensu ale ja się nie znam...
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:wysoki to ja mam jak mam owulację normalnie a przy braku to nie wzrasta mi na tyle żeby normalny mieć cykl
o to znaczy, że miałaś i tego się trzymajmy a nie jakichś USG co nic nie pokazująWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:49
-
nick nieaktualnyRuby Właśnie odkryłam że OF przesunął mi @ na ten sam co ty masz termin. Mój cykl się chce chyba ze wszystkimi synchronizować hi hi cykl zaczęłam z Agusią początkowy termin @ miałam z bratkiem a teraz z tobą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:52
Ruby, Bratek, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ruby Właśnie odkryłam że OF przesunął mi @ na ten sam co ty masz termin
piona po raz drugi
chociaż ciebie to nie dotyczy bo wiadomo wahadełko prawdę ci powieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:52
-
Wiecie co Dziewczyny... Ja wolę chyba dostać @ niż zobaczyć czystą biel... Raz robiłam test i brak dwóch kresek załamał mnie bardziej niż @29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."