Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadka wrote:Wiecie co Dziewczyny... Ja wolę chyba dostać @ niż zobaczyć czystą biel... Raz robiłam test i brak dwóch kresek załamał mnie bardziej niż @
Madka ja już kiedyś pisałam dla mnie to taki rodzaj terapii, jak popatrzę kilka razy na tą biel to potem jakoś łatwiej znoszę przyjście @... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
Dziewczyny nadrobić to co pisałyście przez cały dzień to nie lada wyczyn. A tak swoją drogą troszkę wam zazdroszczę że znajdujcie tyle czasu w ciągu dnia żeby wejść tutaj i popisać. Ja niestety w pracy nie mam takiej możliwości i jak wchodzę wieczorem to nie jestem w stanie napisać do każdej co bym chciała
Ruby w sumie to dobra wiadomość ponieważ owulka była teraz tylko czekać aby owocna.
Katiusza u ciebie kochana również mam nadzieje że owocnie w tym cyklu i razem z Ruby będziecie zadowolone z styczniowych teścików
Ja dziewczynki mam dzisiaj jakiegoś dołka tak to miewam przed @ i przepraszam że tak zwięźle mam nadzieje że jutro nadrobie to.
Buziaki wam przesyłam i dobrej nocki życzę :*Bratek, AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Kasiu - znam ten ból. Jak mam wolny dzień - nadążam. jak pracuję - nie ma takiej opcji
(chociaż ostatnio było trochę łatwiej).
Przytulam mocno, mam nadzieję, że dołek będzie możliwie płytki i szybko się wygrzebiesz :-*
Oj, dziewczyny dziewczyny. Pełna synchronizacjaAle to dobrze!!! Będzie potem duże natężenie radości naraz
))))))))))
A z innej parafii, właśnie oglądałam z Mężem "The Big Short".
https://www.youtube.com/watch?v=vgqG3ITMv1Q
Meeeega specyficzny, ale polecam. Trzeba się mocno kupić, by nadążyć za tym ekonomicznym slangiem, a sama forma filmu jest bardzo nietypowa - ale przez to lepiej trafia do zwykłego zjadacza chleba
Tylko uprzedzam, po seansie można się załamaćKasia1407 lubi tę wiadomość
-
dzien dobry - ja dziś na 16 wizyta i na samą myśl już się denerwuję
Ruby ważne,że owulację miałaśna forum nawet z bezowulacyjnych ciążę są więc trzeba mieć nadzieję.
Jasminowa super,że wyciągnęłaś mężula na randkę
madka autka na razie szukamy nie taka prosta sprawadobrze,że z a3 klubu po całej polsce mamy znajomych więc zanim będe jechać na oględziny zawsze ktoś może mi w danym miejscu obejrzeć jako pierwszy. Na razie sie waham między VW polo a seatem ibizą
A co do pracy hmmm to jakby słyszała się,mam podobnie jak Ty aktualnie,umowa na czas nieokreslony ale gdyby udało się wysikać dwie kreski to wiadomo co
Kasia1407 głowa do góry,może @ nie zwita do Ciebie
No i już jestem w pracy,zakwasy duże po wczorajszym treningu mam
Byle ten dzien szybko zleciał i wizyta też.
Kasia1407, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja też się witam, z drogi do pracy - nie dałam rady iść spacerkiem, bo moje nowe dietetyczne śniadanie sporo waży, i mi torba spadała z ramienia
Ruby miałam powróżyć dziś rano, ale w moim pudełeczku z biżuterią, które ze sobą zabrałam z sypialni nie było pierścionków, więc wciąż żyję w niepewności
I okazuje się, że jednak OF dostosował owulację do moich wymagań i przesunął ją na niedzielę
Edycik bez zakwasów nie ma efektówEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wrote:No patrzcie , pogłupiały baby wszystkie wjednym czasie chcą zachodzić
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Edycik wrote:Paryzetka co tam masz na to dietetyczne śniadanko?
Twarożek z papryką z chlebkiem razowym.
Pieczywko z pieczoną piersią kurczaka i sałatką z ogórków kiszonych.
Koktail z kefirku, pomarańczy i otrębów.
Mniej więcej wg diety, którą wysłała mi Jaśminowa. Kilka rzeczy pozmieniałam, ale wszystko z niskim ig i mało kaloryczneEdycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Edycik wrote:Paryzetko podeslesz mi tą dietę od Jasminowej
może sobie coś urozmaicę bo czasem brak pomysłow mam
Koktail z kefirku, pomarańczy i otrębów. brzmi pysznie8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dzień dobry Kobietki:)
wczoraj wieczorem nie zdążyłam już wejść...i od rana myślę co u Ruby na wizycie. Kochana nie dziwię że tak zareagowałaś, też bym cisnęła, lubię wiedzieć co i jak. Owulka była. Tego się trzymamy.
Katiuszka jak to Jaśminowa napisała lekarz drąży,szuka, czas poświęca....będzie dobrze. Musi być:*Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Paryzetka...podziwiam, piękny zestawik śniadaniowy!!
I teraz tak codziennie trzeba będzie przygotowywać
Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?