Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Pamiętacie rozmowę o wózkach https://www.facebook.com/DoonaOfficial/
mi się podoba, szkoda że 3 lata temu takich nie widziałam...nie musiałąbym kloca na 4 pietro taszczyć..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
no to wczoraj wracałam moim nabytkiem 50 km i jest super
oczywiście troszkę czasu nam zeszło ale autko rewelka
dziś niestety mąż podwiózł mnie do pracy bo ja ledwo widze na oczy ,grypa rozkłada mnie totalnie, czekam na wyniki bety ale i tak czuję,że nic z tego
poszłabym do domu do łóżka bo ledwo ślinę łykam -
Majjusia no nie mam jak wyjść do domu bo wymieniamy protokoły użytkownikom i niestety musze gonić z robotą.Wzięłam cytrynkę z domu i popijam herbatkę.Oby jakoś wytrzymać do 15.I szlak trafił dietę bo w tym tygodniu trening na basenie muszę odpuścić.
-
Edycik o której te wyniki? Gratuluje autka!!
Ja dziś czekam na kuriera:-) zamówiłam kilka ciuchow z wyprzedaży z House'a:-)
I dziś na kolację Ratatuj z baklazanem z przepisu M.Morana:-) chodzi za mną już od kilku dni:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 07:25
Paryzetka83, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Edycik gratuluję autka
Bidulko znowu coś Cię dopadło. Basen odpuść sobie też w przyszłym tygodniu, dopóki nie będziesz całkowicie zdrowa. Ja wczoraj sobie darowałam bo bolały mnie zatoki i się wystraszyłam, że się przeziębie.
Majju jak samopoczucie?
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hej Kobitki:)
Edycik czyli pierwsza jazda już za Tobą, fajnie:) Niefajnie... że jakieś choróbsko Cię dopadło... pij herbatki i wytrzymaj do 15. Myślę też o Twojej becie...ale nie chcę Ciebie i siebie nakręcać.
Majju też zjadłabym pasztecika
Katiuszkaa pisałaś wczoraj o wybieraniu wózka, wyprawki itp.... też o tym po cichu marzę.
Kas widzę dobry nastrój i cieszy mnie to
U mnie @ brak, czuję że jutro przyjdzie.
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Majju ta tempka w górze zawsze daje nadzieje
Ale jak tu przestać mierzyć? Ja sobie miałam zrobić cykl bez termometru, a wytrzymałam 10dni 
Ratatuj bym zjadła. I pasztet.
Dzisiaj będę robić sosik mięsny ze schabu. Mam serdecznie dość mięsa z kurczaka
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka musiałby Ci się termometr zepsuć jak mi
choć dzis żałowałam że nie mam bo zobaczyłabym jaką tempkę mam. Muszę chyba w końcu baterię wymienić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 08:15
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
No ciężko by było wytrzymać bez termometru

Kas ja pierwszy teścik zaplanowałam na sobotę, o ile tempka będzie jeszcze w górze. Zapraszam do wspólnego siurania
Jeśli chodzi o wyprawkę to ja już od baaardzo dawna wybieram, mnóstwo rzeczy mam "dodanych do zakładek"
Jak przyjdzie czas na zakupy to nie będę miała co robić
Paryzetka83, AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH