Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoo dzieki, jadę do biedry po tofu to kupie. Ja wzięłam ostatnio ostrygowy czy jakos tak, orzechowy i jeszcze jeden ale zapomniałam nazwyAgaL wrote:http://www.biedronka.pl/pl/product,id,16319,name,sosy-thasia-180-g
pierwszy od lewej, ten ciemny z nazwą: Słodko-pikantny Hoisin, w opisie ma, że do dań z kurczaka i kaczki.
edit: pad thai chyba mam albo theryiakiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:37
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik super!!!

i Czarna moim zdaniem classic i elegancka 
Ruby kusi mnie ten orzechowy
kup sobie jeszcze kiełki soi w słoiczku i dodaj do chinskiego, smaczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:40
Edycik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uważaj tylko Edycik bo znów poślizg będziesz miałaEdycik wrote:M.mówi do mnie wracasz ibizą czy audikiem....ale chyba ibizą
ale sie podnieciłam hihihi moje pierwsze autko
Mąż wieczorem wykorzysta
heheh
AgaL, nick nieaktualny, majju, madzikk, midnight, nick nieaktualny, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHe he Edycik super autko, poślisk ha ha będzie wieczorem

Maju filmik rewelacyjny. zaznaczylam już w ulubionych będę sobie puszczać przy gorszych dniach bo "Damy radę!!!"
Bratku malż się nie obraził za żart bo moja odpowiedź była dość szybka że to owulacyjny i że przegapił szanse.
Ruby masz racje jak to byla owulka to jest szansa na spełnienie wróżby, a wtedy szykuj sie na marzec.
Zrobiłam dziś test owulacyjny i już jest bialutko i jajnik już nie boli
Czas oczekiwania na kolejne testowanie rozpoczęty
Dla pewności za tydzień zrobię sobie progesteron.
AgaL, madzikk, Bratek, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny