Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby wrote:mi się śniło, że mój kolega z pracy ma romans na boku i tak mi było żal jego żony i dwójki dzieci, i jeszcze do tego, że to drugie dziecko było po to by ratowac małżeństwo - to są dopiero sny! ale realne jak cholera się to wydawało!
AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Hej, hej. Ja wreszcie mam chwilkę.
No więc, Ruby, wracając do luzu i mając nadzieję, że tym razem wszsytko ok. Miałam takie same chwile zwątpienia jak Ty i jak doszło to choróbsko, które mnie z nóg zwaliło (ani spać, ani oddychać, ani myśleć), to przychodziły mi do głowy pomysły "no po co mi to, jak przy katarze nie wyrabiam". Jestem pewna (tak, tak, pewna), że zobaczysz dwie kreski i wtedy uznasz, że wszystko w normie i nie Ty jedna czekasz miesiącami, ale wiem, że zanim się pojawią, człowiek świruje. Opiszę Wam MOJE, podkreślam tylko moje przemyślenia z ostatnich tygodni Nikogo tu nie naprowadzam, nic nie sugeruję.
Ja sobie postanowiłam, że nie będę się każdego dnia zajmowała na okrągło własną du.., bo ileż można. Jakoś ten swój organizm znam i niby cuda techniki i w ogóle dziś są dostępne, ale... przypomniał mi się film Kieślowskiego Dekalog I. Kto nie oglądał już mówię, w czym rzecz. Ojciec przy pomocy komputera (dekad temu dwie ogromna nowość!) wylicza grubość pokrywy lodowej na jeziorze. Na bank nie pęknie. Puszcza syna na to jezioro właśnie, syn tonie. Nie przewidział, że przy brzegu jest rura odprowadzająca do jeziora ścieki z ciepłą wodą... Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną... I jak tak siedziałam z nosem w kalendarzu i palcem wiecie gdzie, żeby sprawdzać wysokość, twardość i co się tam da jeszcze to pomyślałam w końcu, że chyba mi odbiło. Potem jeszcze jedna myśl - modlę się o zdrową i szczęśliwą ciążę, a jak przychodzi @ jestem zła. Czyli co... modlitwa czy koncert życzeń to był u mnie?
Będziesz w ciąży. Wszystkie będziecie w szczęśliwych ciążach, jestem tego pewna. Tylko kiedy jak nie teraz mamy się dowiedzieć, że człowiek (na szczęście) nie jest panem wszystkiego. Lekcja trudna dla mnie ale wciąż się uczę.
Katiusza, z tym pikiem lh to mogło być tak, że był pomiędzy tymi najciemniejszymi u Ciebie testami. Nie wstrzelisz się przecież dokładnie w godzinę. A i stężenie moczu może byż różne. Trzymam kciuki.
Moje drogie testujące. 10 dpo miałam biel, więc bez nastawiania warto sprawdzić jeszcze raz. I jeszcze co ciekawe, testy już w terminie @ wybarwiały się tak, ze czułość 25 była intensywniejsza o czasie niż czułość 10. Ja chyba najbardziej polegam na pink testach i bobo testach.
Kas... to 5 cykl... przybij piątkęmidnight, AgaL, Edycik, kas50, Bratek lubią tę wiadomość
-
Aga bardzo mi przykro, ale cieszę się że dół już zakopany. Korzystaj ile możesz bo później będziesz na wyprawkę oszczędzać
Edycik 10 dni po to rzeczywiście może być za wcześnie. Nadal trzymam kciuki za betę. Dzielne babki jesteście
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
MamaTuśka dobre myślenie:) dlatego ja też już sama z niczym nie eksperymentuje. Wszystko co mogę już wysprawdzałam, teraz dam nam czas. Ale cieżko jest wierzyć i ufać...bez tego "ale dlaczego znowu się nie udało"....choć staram się
Wiola dzięki :* ciekawe kiedy @ przyjdzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:45
MamaTuśka lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
MamaTuśka skoro Ty też 10dpo miałaś biel to chyba dobrze zrobiłam idąc dziś na betę.
Wiadomo z krwi jak ma coś wyjść to wyjdzie a ja będę wiedziała brac dupka dalej czy nie.
Wiolka spojrzałam na Twój suwaczek ale ten czas pędzi.AgaL, MamaTuśka, Wiola90 lubią tę wiadomość
-
Edycik kiedy wynik bety?
Dzwonila pielegniarka z labo w sprawie wyników córki, morfologia k, ASO poniżej 20, norma do 200 więc antybiotyk nie będzie potrzebny, tak myślę choć bedę dzwonić jeszcze do lekarki. Ja mam mega chęć na czekoladę. ..dieta legla w gruzach, ale jutro idę po Siofor i od nastepnego cyklu zaczynam się pilnować -
Edycik 14 dpo.
Ech nie wiem, dupka nie brałam rano juz.... zobaczymy. Jak nie przyjdzie do czwartku to chyba zrobię betę.
Edycik ile dupka brałaś? raz dziennie?
Nie chodzi już o jakiegoś doła czy coś...tylko lubię wiedzieć na czym stoję, a okresy miałam zawsze regularne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:54
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś no ja wedle zaleceń nowego doktorka 1 dziennie przez 9 dni.
Ja mam dziś 10 dpo może na test za wczesnie na prawdę ale wyniki bety rozwieją moje wątpliwości i będę konkretnie wiedziała na czym stoję.
Rzeczywiście jak do czwartku nie dostaniesz @ zrób betę będziesz spokojniejsza. -
AgaL wrote:Nie wiem Cinnamonek, bo tak czytam o tym dupku i mógł mi przesunąć @....
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015