Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby myślałam o synku bo matką córki już jestem, m też marzy o chłopcu, ale najpierw to musi byc ciąża
a potem niech bedzie zdrowe
Katiuszka to testujemy razem ?będzie raźniej
i jakś tak bedzie prościej ogarnąć jak już mam doświadczenie z wychowaniem dziewuszki
ale wiadoma sparwa wszystko jedno byle zdrowe
midnight, majju, Edycik lubią tę wiadomość
-
Majju śnij śnij i wyśnij
goopia jestem...obiecałam sobie nie nakręcać się tym razem...a nie mogę przestać myśleć, już bym chciała test zrobić. myślicie że jakbym odczekała parę dni, powiedzmy tydzień to zrobić owulacujny? czytałam że tak też robią...Ruby ekspertko od testów ? proszę o opinięmajju, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ufff ale zasuwacie!
Edycik, Aga - przytulammmmmm :* widzę, że dołków brak, przynajmniej to mnie cieszy, a pomysł Agi z dniem dla siebie jest super
Katiuszka no to oby starania były owocne!taki prezent na Walentynki? Szał!!!!
U mnie przy dobrych wiatrach to w Walentynki owu będzie
Edit. Bratku moja Szwagierka zawsze powtarzała, że w ciąży z mózgu Jej się kalafior robiłcoś jest w tym "odmóżdżeniu" w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:26
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Majju śnij śnij i wyśnij
goopia jestem...obiecałam sobie nie nakręcać się tym razem...a nie mogę przestać myśleć, już bym chciała test zrobić. myślicie że jakbym odczekała parę dni, powiedzmy tydzień to zrobić owulacujny? czytałam że tak też robią...Ruby ekspertko od testów ? proszę o opinię
ja zawsze zaczynałam robic od 6 dni po co jest totalną głupota no ale to już przerabialiśmy... nie polecam testów owu jako ciążowych bo to jeszcze wieksza bzduraowu są do owulacji ciązowe do ciąży
kilka dziewczyn pisało, że mimo ciąży pwulacyjne były negatywne więc szkoda nerwów
Polecam jednak odczekać do 10 dni po minimum
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Mi się ostatnio codziennie dzieci śnią, dziś we śnie urodziłam Ewusię a moja mama była bardzo niezadowolona z imienia
-
Cinnamon to miłych i owocnych walentynek
Bratku z tym mózgiem jest coś na rzeczy, ja siebie w pierwszej ciąży wogóle nie pamiętam...urwany film jakbym w zupełnie innym świecie była, rozkoszuj się tym bo tylko ciężarne mają wybaczone takie akcjea mdłości współczuję...z synkiem przez tydzień nie mogłam nic zjeść dopiero jak pohaftowałam to mi przeszło, podobno imbir jest dobry ale bleee....
Edit: dzięki dziewczyny, to będę starała się nie nakręcać...jak nie będzie głupiej @ to test 14.02Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:33
cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
A u mnie niewazne co będzie na walentynki i tak będzie miło
planujemy z mężem pobyt w domku winko, jakies zakąski i tyle
Własnie szwagierka mnie opitoliła co mi odbiło w 10 dpo testować, jej 14 dpo nic nie wyszło nawet cien cienia, a w 17 dpo już II kreski były.
Powiedziałam że poszłam na betę bo muszę dupka odstawić to mówi że w razie czego na becie coś wyjdzie. Sytuacja będzie jasna.
midnight, majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
wracają jeszcze do tych testów owu...czytałam gdzieś sie ktoś mądrował jak to działa pod kątem chemicznym, że zawsze ciąże pokaże (tylko ta druga krecha musi być mocno ciemniejsza), ale właśnie jak Cinnamon mówi, nie zawsze pozytywny oznacza ciążę bo może np się owulacja przesunąć...Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:wracają jeszcze do tych testów owu...czytałam gdzieś sie ktoś mądrował jak to działa pod kątem chemicznym, że zawsze ciąże pokaże (tylko ta druga krecha musi być mocno ciemniejsza), ale właśnie jak Cinnamon mówi, nie zawsze pozytywny oznacza ciążę bo może np się owulacja przesunąć...
Bratek lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:A ja czytałam na forum przypadki , że właśnie ciąza była a test owu negatywny więc to chyba loteria
aha to chyba że tak...eh niech te dni szybciej lecąCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:aha to chyba że tak...eh niech te dni szybciej lecą
o i o walentynach zapomniałam na amenale my i tak nie obchodzimy za bardzo, walentynki ma się mieć każdego dnia a nie raz w roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:53
midnight, AgaL lubią tę wiadomość