X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to szykuje wniosek urlopowy, sprawdzam stan konta...i muszę zdecydować czy: fryzjer-rozjaśnianie włosów (drogooo), pazurki (tanio i uwielbiam), 4 książki z matrasa (nie za tanio....ale kocham ksiązki). Najchętniej zrobiłabym wszystko, ale muszę przekalkulować ;)

majju, Edycik, Paryzetka83, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja badałam swojego proga z 2 mce temu 2,89 miałam wtedy i to było jakoś w ścisle okreslonym dniu cyklu jak ginekolog kazała.Tyle,że same wiecie że u mnie te cykle mega długie są.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zabijecie mnie bo to pytanie już 1000 razy padało... Progesteron na czczo się bada? Bym sobie zrobiła dzisiaj...

EDIT: już doczytałam i wiem :) polecę jutro rano.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:22

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś najbardziej z Twoich propozycji kusza pazurki :)

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a może kino z ukochanym?

AgaL lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ok to szykuje wniosek urlopowy, sprawdzam stan konta...i muszę zdecydować czy: fryzjer-rozjaśnianie włosów (drogooo), pazurki (tanio i uwielbiam), 4 książki z matrasa (nie za tanio....ale kocham ksiązki). Najchętniej zrobiłabym wszystko, ale muszę przekalkulować ;)

a co najbardziej cię uraduje? stawiam na fryzjera albo książki, pazurki ja ci zrobię za free :D

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzielne jesteście! Głowa do góry, pierś do przodu i działamy dalej :) Pomysł, żeby zrobić coś dla siebie bardzo mi się podoba :)

Ruby a ty dalej ziółka pijesz, pomimo swędzenia w gardle? Bo ja o nich ciągle zapominam :/

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ja badałam swojego proga z 2 mce temu 2,89 miałam wtedy i to było jakoś w ścisle okreslonym dniu cyklu jak ginekolog kazała.Tyle,że same wiecie że u mnie te cykle mega długie są.
    no właśnie u ciebie to tasiemce są, zależy w którym dniu cyklu bo jak przed owu to spoko a jak po to niski...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:28

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi że nie było dziś dwóch kresek :( ale dzielne babki jesteście :*

AgaL lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Dziewczyny dzielne jesteście! Głowa do góry, pierś do przodu i działamy dalej :) Pomysł, żeby zrobić coś dla siebie bardzo mi się podoba :)

Ruby a ty dalej ziółka pijesz, pomimo swędzenia w gardle? Bo ja o nich ciągle zapominam :/

Właśnie miałam napisać o tym, że wczoraj wypiłam dużo wcześniej niż przed samym spaniem bo jeszcze potem ćwiczyłam i siedziałam chwile przed TV i nie miałam problemu przed snem ze swędzącym gardłem ;) także piję dalej ale przenosze picie na minimum 2 h wcześmniej niż dotychczas, nawet późnym popołudniem bedę pić ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:30

• madzikk Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No i mam kolejną zagłostke wczoraj test owu prawie identyczne 2 kreski dziś druga prawie niewidoczna
    Katiuszka, wg mnie wczoraj byla owulka

katiuszaa lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    a co najbardziej cię uraduje? stawiam na fryzjera albo książki, pazurki ja ci zrobię za free :D

Zgadłaś:) zapisuje się do fryzjera, tym bardziej, że w piątek mam imieniny to może wpadnie jakaś kaska dodatkowa, to mniej mnie wyniesie :)
    a na pazurki przyjeżdżam!

Majju kino super pomysł, tylko my wybredni jesteśmy....i jak do kina to na coś megaaa :) jak "Marsjanin" a narazie nic nie ma.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:33

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co u Agatii?? nic się nie odzywa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Zgadłaś:) zapisuje się do fryzjera, tym bardziej, że w piątek mam imieniny to może wpadnie jakaś kaska dodatkowa, to mniej mnie wyniesie :)
    a na pazurki przyjeżdżam!

Majju kino super pomysł, tylko my wybredni jesteśmy....i jak do kina to na coś megaaa :) jak "Marsjanin" a narazie nic nie ma.....
    mamy ten sam problem wolimy na cos wow iść, a jak ostatnio poszlismy do kina na kosogłosa cz 2 i niby spoko było ale stwierdziliśmy że te wszystkie szeleszczące chipsy , popcorny, i picie nas mega wkuarzają i wolimy sobie odpalic filma u nas w mieszkanku z winkiem czy piwkiem i dobrą kolacją ;)

Mnie też by się przydał fryzjer, rozjaśniasz jednolicie czy jakieś sombre?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:39

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ona nie pisała czasem, że musi coś ogarnąć i wróci za jakiś czas? ale może z kimś innym pomyliłam? na fiolet by raczej nie uciekła bez pożegnania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze dzień dobry!!!
    Po drugie Edycik i Aguś jesteście bardzo dzielne że pokonałyście strach przed testowaniem gratuluję. Szkoda że tak biało, ale po cichu i tak nie zaliczam ;)

Bratku współczuję mdłości i waty ale zazdroszczę przyczyn ich wystąpienia. Ruby ma rację trzeba się cieszyć że tylko 9 mcy inni non stop wata zamiast mózgu a czasem mam wrażenie że nawet tego nie ma.

Majju proga nie trzeba robić nadczo. Przegapiłem info z samochodem jaki? Oby dobrze wam służył i mało się psuł.

A ja wkręciłam wczoraj męża. Pokazałem mu test owu nie mówiąc że to owu patrzy na test patrzy na mnie znowu na test" w ciąży jesteś??" widok bezcenny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:45

AgaL, madzikk, midnight, majju, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Katiuszka, wg mnie wczoraj byla owulka

Madzikk ma chyba rację, u mnie podobnie było w tym cyklu, po tym mocniejszym teście owu, był słabszy kolejnego dnia i właśnie wtedy była owu.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a z ilu łyżeczek parzysz?

Aga dobrze kombinujesz z tym fryzjerem, właśnie tak pomyślałam, że mi na urodzinki nowa fryzura by się przydała :)

AgaL lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszaaaa ale masz czarny humor :P

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Właśnie też się wczoraj zastanawiałam, chyba nic nie pisała, że jej nie będzie.

My do kina raczej chodzimy na polskie filmy, które w necie ciężko znaleźć w dobrej jakości :) Lubimy polskie kino (oprócz pseudokomedii) :)

Dziś lecimy na "Pitbulla" a jutro chyba na "Moje córki krowy" :)

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ