Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok to szykuje wniosek urlopowy, sprawdzam stan konta...i muszę zdecydować czy: fryzjer-rozjaśnianie włosów (drogooo), pazurki (tanio i uwielbiam), 4 książki z matrasa (nie za tanio....ale kocham ksiązki). Najchętniej zrobiłabym wszystko, ale muszę przekalkulować
majju, Edycik, Paryzetka83, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dziewczyny zabijecie mnie bo to pytanie już 1000 razy padało... Progesteron na czczo się bada? Bym sobie zrobiła dzisiaj...
EDIT: już doczytałam i wiempolecę jutro rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:22
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ok to szykuje wniosek urlopowy, sprawdzam stan konta...i muszę zdecydować czy: fryzjer-rozjaśnianie włosów (drogooo), pazurki (tanio i uwielbiam), 4 książki z matrasa (nie za tanio....ale kocham ksiązki). Najchętniej zrobiłabym wszystko, ale muszę przekalkulować
a co najbardziej cię uraduje? stawiam na fryzjera albo książki, pazurki ja ci zrobię za free -
Dziewczyny dzielne jesteście! Głowa do góry, pierś do przodu i działamy dalej
Pomysł, żeby zrobić coś dla siebie bardzo mi się podoba
Ruby a ty dalej ziółka pijesz, pomimo swędzenia w gardle? Bo ja o nich ciągle zapominamAgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ja badałam swojego proga z 2 mce temu 2,89 miałam wtedy i to było jakoś w ścisle okreslonym dniu cyklu jak ginekolog kazała.Tyle,że same wiecie że u mnie te cykle mega długie są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:28
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Dziewczyny dzielne jesteście! Głowa do góry, pierś do przodu i działamy dalej
Pomysł, żeby zrobić coś dla siebie bardzo mi się podoba
Ruby a ty dalej ziółka pijesz, pomimo swędzenia w gardle? Bo ja o nich ciągle zapominam
Właśnie miałam napisać o tym, że wczoraj wypiłam dużo wcześniej niż przed samym spaniem bo jeszcze potem ćwiczyłam i siedziałam chwile przed TV i nie miałam problemu przed snem ze swędzącym gardłemtakże piję dalej ale przenosze picie na minimum 2 h wcześmniej niż dotychczas, nawet późnym popołudniem bedę pić ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:30
-
Ruby wrote:a co najbardziej cię uraduje? stawiam na fryzjera albo książki, pazurki ja ci zrobię za free
Zgadłaśzapisuje się do fryzjera, tym bardziej, że w piątek mam imieniny to może wpadnie jakaś kaska dodatkowa, to mniej mnie wyniesie
a na pazurki przyjeżdżam!
Majju kino super pomysł, tylko my wybredni jesteśmy....i jak do kina to na coś megaaajak "Marsjanin" a narazie nic nie ma.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:33
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Zgadłaś
zapisuje się do fryzjera, tym bardziej, że w piątek mam imieniny to może wpadnie jakaś kaska dodatkowa, to mniej mnie wyniesie
a na pazurki przyjeżdżam!
Majju kino super pomysł, tylko my wybredni jesteśmy....i jak do kina to na coś megaaajak "Marsjanin" a narazie nic nie ma.....
Mnie też by się przydał fryzjer, rozjaśniasz jednolicie czy jakieś sombre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:39
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo pierwsze dzień dobry!!!
Po drugie Edycik i Aguś jesteście bardzo dzielne że pokonałyście strach przed testowaniem gratuluję. Szkoda że tak biało, ale po cichu i tak nie zaliczam
Bratku współczuję mdłości i waty ale zazdroszczę przyczyn ich wystąpienia. Ruby ma rację trzeba się cieszyć że tylko 9 mcy inni non stop wata zamiast mózgu a czasem mam wrażenie że nawet tego nie ma.
Majju proga nie trzeba robić nadczo. Przegapiłem info z samochodem jaki? Oby dobrze wam służył i mało się psuł.
A ja wkręciłam wczoraj męża. Pokazałem mu test owu nie mówiąc że to owu patrzy na test patrzy na mnie znowu na test" w ciąży jesteś??" widok bezcenny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:45
AgaL, madzikk, midnight, majju, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:Katiuszka, wg mnie wczoraj byla owulka
Madzikk ma chyba rację, u mnie podobnie było w tym cyklu, po tym mocniejszym teście owu, był słabszy kolejnego dnia i właśnie wtedy była owu.Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Dziewczyny a co u Agatii?? nic się nie odzywa...
My do kina raczej chodzimy na polskie filmy, które w necie ciężko znaleźć w dobrej jakościLubimy polskie kino (oprócz pseudokomedii)
Dziś lecimy na "Pitbulla" a jutro chyba na "Moje córki krowy"