Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeja,
Edycik, Aguś przykro mi...ściskam...
Edycik 10 dni po nie zaliczone, ale masz rację po co sobie zbędne nadzieje robić, najwyżej się miło zaskoczysz, ale przygotuj się na @ w razie czego ...
Katiuszka - no ten ostatni to juz całkiem pozytywny się wydaje, ale testuj jeszcze za kilka dni bo może to jakiś tylko chwilowo podwyzszony poziom LH, jesli nie potwierdzone USG to nic pewnego moim zdaniem. 9 dzien to bardzo szybko, ale możliwe, sama się przekonałam w grudniu i wtedy też miałam @ bardzo krótką i mniej intensywną niż zwykle...
Bratku z tym mózgiem zgadzam się w 100%, kilka razy też narobiłam sobie wstyduale pociesz się, że są tacy któryz maja to na co dzień nie tylko 9 miesięcy, a całe życie, znam kilku takich z watą zamiast mózgu permanentną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 07:46
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dokładnie Ruby, tylko dziś ostatni dupek i tak myslę czy pro forma bety nie zrobić...skoro dupka pora odstawić
Jeśli ty nie masz deficytu proga - badałaś? to nic się nie stanie jak odstawisz.
Wybór należy do cibie, ja ostatnio też robiłam pro forma żebym mogła już odstawić lutkę bo po co faszerować się i wydłuzać cykl - choć nie każdemu tak się zrobi ale istnieje takie rzyzyko np. Bratek o tym pisała także.Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
U mnie już dół zakopany, w sumie nie zdążyłam wpaść...troszkę mi łezka poleciała jak M mnie przytulił i powiedział, że nie teraz to kolejnym razem się uda. Ale otarłam łzę i walczę dalej.
Ostatnio przed każdym zakończeniem cyklu planuje sobie co miłego zrobię dla siebie, dla nas jako pary, gdy znowu się nie uda. Tym razem miał być wyjazd, ale musieliśmy przełożyć....więc biorę wolne na piątek i planuje dzień dla siebie. Może fryzjer, może pazurki, może zakupki.
Edycik 10dpo może faktycznie być wcześnie, ale nie chcę Cię nakręcać bo czuję teraz dokładnie jak boli rozczarowanie. Jeśli @ nie przyjdzie za dwa dni może powtórz test. Nie wiem jak ten dupek działa na organizm i kiedy ja @ dostanę, ale nie biorę go chyba w kolejnym cyklu...
Kobietki biorę się za pracę, miłego dnia Wszystkim
Acha i Katiuszka oby staranka były owocneteściki owu ładne, u mnie było podobnie w tym cyklu i po badaniu proga owu niby potwierdzona, Więc u Ciebie pewnie też :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:06
Edycik, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba zrobię betę dla własnego spokoju dziś, na jutro będzie wynik pewnie.
Aguś dzielna jesteś :* ja nawet nie mówiłam M.że testowałam. Pomyślałam zatestuję może będzie niespodzianka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:10
majju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:U mnie już dół zakopany, w sumie nie zdążyłam wpaść...troszkę mi łezka poleciała jak M mnie przytulił i powiedział, że nie teraz to kolejnym razem się uda. Ale otarłam łzę i walczę dalej.
Ostatnio przed każdym zakończeniem cyklu planuje sobie co miłego zrobię dla siebie, dla nas jako pary, gdy znowu się nie uda. Tym razem miał być wyjazd, ale musieliśmy przełożyć....więc biorę wolne na piątek i planuje dzień dla siebie. Może fryzjer, może pazurki, może zakupki.
Edycik 10dpo może faktycznie być wcześnie, ale nie chcę Cię nakręcać bo czuję teraz dokładnie jak boli rozczarowanie. Jeśli @ nie przyjdzie za dwa dni może powtórz test. Nie wiem jak ten dupek działa na organizm i kiedy ja @ dostanę, ale nie biorę go chyba w kolejnym cyklu...
Kobietki biorę się za pracę, miłego dnia Wszystkim
Acha i Katiuszka oby staranka były owocneteściki owu ładne, u mnie było podobnie w tym cyklu i po badaniu proga owu niby potwierdzona, Więc u Ciebie pewnie też :*
Aguś to jest świetny pomysł zrobić coś dla siebie, wybacz ale zgapię to od ciebie w tym cyklujesteś dzielna :*
Ja też nie przepadam za nakręcaniem, sama wiem jak się potem czuję. Wolę jak ktoś mi napisze tzrymaj się albo, że przykro mu niż jak pisze że jest sznasa...bo wtedy gdzies mi się jakaś lampka zapala niepotrzebnie i potem jeszcze większe rozczarowanie...majju, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik ja wcześniej też nigdy nie mówiłam, ale tym razem jakoś był ze mną wkręcony w to więc wiedział
coś tam mówił pod nosem, że niecierpliwiec jestem.... ale chciałam wiedzieć co z dupkiem zrobić.
Jak czujesz Kochana, że dla spokoju wolisz zrobić betę, to idź:*
Zabieram się za odkopywanie Cię z dołka, nie ma smucenia się, musisz się cieszyć, że owulka była w tym cyklu, więc idzie ku dobremu! Zobaczysz:*Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś ja na twoim miejscu też bym już nie brała...ty miałaś dobry wynik bez wspomagaczy więc wierzę, że w przypadku ciąży u ciebie sam poszybuje do góry. Szkoda się truć moim zdaniem.
Wiele bym dała żeby mieć taki i nie wtykać sobie w te miejsca tabsówno chyba, że ci lekarz zaleci to już inna bajka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:15
AgaL lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:U mnie już dół zakopany, w sumie nie zdążyłam wpaść...troszkę mi łezka poleciała jak M mnie przytulił i powiedział, że nie teraz to kolejnym razem się uda. Ale otarłam łzę i walczę dalej.
Też papuguję! Świetny pomysł!Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby Kochana sama pisałaś coś podobnego wczoraj wieczorem, że musimy żyć dalej mimo wszystko i czerpać z życia ile się da...w końcu jest jedno. A jak będziemy szczęśliwe, niezestresowane to na pewno szybciej się uda
Także odgapiajcie i pomysły nowe dajcieEdycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Aguś ja na twoim miejscu też bym już nie brała...ty miałaś dobry wynik bez wspomagaczy więc wierzę, że w przypadku ciąży u ciebie sam poszybuje do góry. Szkoda się truć moim zdaniem.
Wiele bym dała żeby mieć taki i nie wtykać sobie w te miejsca tabsówno chyba, że ci lekarz zaleci to już inna bajka
Dzięki Ruby, właśnie z Siostrą rozmawiałam przez telefon i to samo jej mówiłam. Utwierdziłaś mnie:*
Ruby lubi tę wiadomość