X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjusia no kiszonych mi się zachciało :P głód przed jutrzejszym testowaniem z nerwów mi się włączył.
    Te pączki z przepisu wyglądają pysznie :)

majju lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hej, jak tam Wiolu? Rośniesz w siłę? :)
    Rosnę :) w 15 tyg zaczęłam się już wyraźnie zaokrąglać, ale jak ktoś nie wie o ciąży to jeszcze nie zauważy. Przy luźnych ubraniach myślę że jeszcze przez miesiąc spokojnie do ukrycia, chociaż wcale mi na tym ukrywaniu nie zależy :P Z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy :)
    Kibicuje Wam wszystkim i mam nadzieje, że jutro będą dobre wieści na forum :)

Aga nie odstawiaj dupka póki nie wykluczysz ciąży.

majju, Edycik, katiuszaa, Ruby, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk wrote:
    Wiesiolek moze tez bo reguluje hormony (ja bralam kiedys trzy miesiace ma uregulowanie), witaminka d tez pewnie ma ogromny wplyw. Oj dzieje sie dzieje a u ciebie niedlugo owulka :) Dzialajcie bo to juz czas.

Ja jestem strasznie przewrazliwiona na punkcie jelit, dosc czesto mialam problemy, a to stes a to cos zjadlam... ale faktycznie u ciebie to musi byc jajnik bo juz od zeszlego tygodnia daje o sobie znac:)

Wg mnie witaminla D powinna byc nazywana witamina szczescia :)
    Mam nadzieję że owulacja w tym cyklu będzie, bo nawet jak nie zaciążę to znak że idzie ku dobremu
    I oby szybko bo wykupiłem z Rossmanna wszystkie testy ;)

majju, Edycik, Ruby, midnight, AgaL, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Mam nadzieję że owulacja w tym cyklu będzie, bo nawet jak nie zaciążę to znak że idzie ku dobremu
    I oby szybko bo wykupiłem z Rossmanna wszystkie testy ;)

Ciekawe jak u mnie będzie bo odstawiłam inozytol i jadę tylko na ziołach Sroki w tym cyklu...już mam stracha. Do lekarza umówiona jestem na 12.12 to już powinno być po owulacji krótko...

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak spojrzałam na brzydki wykres Edycik i podpis cykl na luzie, ale ja się pytam dziewczyny ile luzu jest w tym luzie? jakoś nie widzę, żebyście były wyluzowane ;)

Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ciekawe jak u mnie będzie bo odstawiłam inozytol i jadę tylko na ziołach Sroki w tym cyklu...już mam stracha. Do lekarza umówiona jestem na 12.12 to już powinno być po owulacji krótko...
    No ba 12.12 w grudniu już po dzieć będzie ;) Ja mam 9 lutego z omówieniem wyników szpitalnych

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    No ba 12.12 w grudniu już po dzieć będzie ;) Ja mam 9 lutego z omówieniem wyników szpitalnych
    Jejku faktycznie :D no ja jej nawet powiedziałam, najpierw acha 5 grudnia, potem dwunastego grudnia, ale ona nawet nie zareagowała przez telefon :D mam na kartce 12.12 wielce napisane :P :D głupia ja :D

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Tak spojrzałam na brzydki wykres Edycik i podpis cykl na luzie, ale ja się pytam dziewczyny ile luzu jest w tym luzie? jakoś nie widzę, żebyście były wyluzowane ;)

Ruby ogólnie nie liczylam na owulke nawet w tym cyklu i po ostatnich stresach był to dla mnie luz.Teraz stresuje sie testowaniem.zobacze rano jaka temperaturka bedzie

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jejku faktycznie :D no ja jej nawet powiedziałam, najpierw acha 5 grudnia, potem dwunastego grudnia, ale ona nawet nie zareagowała przez telefon :D mam na kartce 12.12 wielce napisane :P :D głupia ja :D
    Czyli co wizyta za rok czy zapomniałaś pójść?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ogólnie nie liczylam na owulke nawet w tym cyklu i po ostatnich stresach był to dla mnie luz.Teraz stresuje sie testowaniem.zobacze rano jaka temperaturka bedzie
    dobra będzie kochana ;)
    tylko żebyś zasnęła dzisiaj z tej adrenaliny ;)

Ja będę siurać na owulacyjne na dniach ;) na ciążowe niet bo obiecałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 19:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Czyli co wizyta za rok czy zapomniałaś pójść?

no za rok rodzę niecały nawet więc wizyta w przyszłym tygodniu, chociaż ten 12 piątek się zgadza więc chyba chodzi o przyszły tydzień jednak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Edycik cykl na luzie to testowanie też powinno być na luzie. Bierz przykład z szefowej zaczyna testować wcześniej żeby przyzwyczaić się do bieli. A jaka radość będzie jak zonk i dwie krechy ;)

Ruby, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Edycik cykl na luzie to testowanie też powinno być na luzie. Bierz przykład z szefowej zaczyna testować wcześniej żeby przyzwyczaić się do bieli. A jaka radość będzie jak zonk i dwie krechy ;)
    nie powiem ma to swoje wygody :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co ma być to będzie.Macie rację no stresss

AgaL lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jutro wstanę o 5 i będę klikała: odśwież, odśwież, odśwież :) Spokojnie dziewczyny, będzie dobrze :*
    Lecę do męża poczytać. Spokojnego wieczoru!

Edycik, katiuszaa, AgaL, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • MamaTuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zaglądam, a tu taki fajny temat Ruby zapodała.
    Ile luzu... hm... no właśnie :)
    Po ostatnich perypetiach stwierdziłam, że moje plany to jedno, a rzeczywistość to drugie i dotarło do mnie, że nie mam wpływu na wszystko (odkrycie!).
    U mnie to był cykl w którym wiedziałam kiedy mam owu, działaliśmy w terminie, sprawdzałam/testowałam (tu bardziej ze względu na fakt, że wymiękałam przy zatokach), ale nie nastawiałam się, że się uda. Ba! Nawet miałam wątpliwości, czy przy takiej infekcji, która do tego zaczęła się sensacjami żołądkowymi, w ogóle mam co sprawdzać. Miałam tak podłe samopoczucie, że było mi trochę... hmmm... wszystko jedno (nie wiem, jak napisać, w sensie, że miałam dość, bo mnie pokonywało własne ciało przez chwilę). Głowa była zupełnie gdzie indziej. Wcześniej myślałam głownie o tym, teraz nie miałam siły myśleć, bo mi czachę rozsadzało. I to nie była zasługa luzu, który sobie postanowiłam, tylko okoliczności. Czy to miało jakiś wpływ, nie wiem. Na razie wiem tylko, że jedyne co mogę teraz zrobić, to się modlić po cichu. I wierzyć, że co by się nie działo, Góra czuwa. To mi pozwala na przetrwanie lęków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:04

AgaL, Ruby, midnight, madzikk, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to do bieli przyzwyczajałam się od ponad 7 lat więc jak zobaczę 2 kreski to jakaś abstrakcja będzie

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru Kobietki:)
    Powiedziałam M, że jutro testuje...a On na to: może poczekaj jeszcze dzień....;) chyba boi się mojej reakcji na biel vizira. Ale wytłumaczyłam Mu, że muszę odstawić taki jeden lek jakby co.

Wiola dzięki za upewnienie co do dupka.

Trochę stresa mam, ale damy radę Edycik , z naszymi Dziewczynami :)

Edycik, MamaTuśka, majju lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za jutro, Dziewczynki ;)!

Edycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jak nie my to kto Aguś?Pewnie ze damy radę...

MamaTuśka, AgaL, Ruby, majju, katiuszaa, midnight lubią tę wiadomość

‹‹ 1188 1189 1190 1191 1192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ