Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby z tego co zdazylam przeczytac w necie to przy orbitreku wazna jest roznorodnosc jezeli chodzi o predkosc. Przy teningu powinno sie na zmiane stosowac marszobieg i bieg. Sa tez specjalne cwiczenia dla osob ktore wybieraja sie na narty moze to pomoze. I tak sie zastanawiam czy weight training by nie pomogl, wzmocnil by miesnie a tym samym odciazyl stawy. Ale jezeli bardzo boli to na jakis czas powinnas zrezygnowac.
Ruby lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby ja kolan mocno nie odczuwałam przy orbitreku, a wykonuję ćwiczenia na palcach - kiedyś trener mi powiedział, że wtedy mocniej się robi łydki i pośladki
ile w tym prawdy, nie wiem
ale się przyzwyczaiłam i tak robię. A właśnie - dziś startuję na poważnie z orbim
i za tydzień zaczynam post bez słodyczy! O!
AgaL, Ruby, midnight, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajju wrote:A na tłusty czwartek co pichciecie? Ze mnie taki pączkożerca, że M. się zawsze śmieje, że dla mnie to ważniejszy dzień w kalendarzu niż urodziny
ja nie umiem pączków, ale na pewno zjem nie jednego w tłusty czw, potem chyba też odpuszczę słodycze
a post się już w piątekk zaczyna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:We mnie nie wierzysz??? We mnie?!
mam robić zdjęcia spoconych koszulek???
no chyba że nalegasz na spocone koszulki to niech będzie, jakoś ten widok przezyję
edit: bo przypomniał mi się twój post odnośnie zabierania za ćwiczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:57
AgaL lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:zrób zdjęcie licznika po ćwiczeniach
no chyba że nalegasz na spocone koszulki to niech będzie, jakoś ten widok przezyję
edit: bo przypomniał mi się twój post odnośnie zabierania za ćwiczeniacoś mu się pomerdało i czasami sam się wyłącza
więc to odpada
więc musisz mi wierzyć na słowo
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kobity serdecznie Was proszę skończcie z tymi pączkami i słodyczami bo też bym zjadła ale jużż teraz
w tłusty czwartek zjem z 4 pączki ooo
melduję,że kupiłam test na jutrzejsze poranne sikandomajju, EwelinaaKa, midnight, AgaL, Ejrene, cinnamon cookie, Paryzetka83, Ruby, Bratek lubią tę wiadomość