X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    Ale mnie rozbawiłyście tymi imionami :)

Swoją drogą moje jest mało popularne :P Chyba mało komu się podoba :)

A u Ciebie Ruby córa pewnie też będzie chciała mieć prawo głosu- obstawiam że będzie chciała Elzę albo coś w ten deseń :)

ty nawet nie gadaj mi takich rzeczy :P ale wspominała o Antosi kiedyś ;)

Co do twojego to jak mam byc szczera to niestety nie mój gust :D ale pocieszę cie bo moje też średnio mi się podoba ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    ty nawet nie gadaj mi takich rzeczy :P ale wspominała o Antosi kiedyś ;)

Co do twojego to jak mam byc szczera to niestety nie mój gust :D ale pocieszę cie bo moje też średnio mi się podoba ;)

Nie macie co narzekać bo nie za Wami dzieci w podstawówce wołały "Majka pokaż jajka"... :) Teraz się śmieje a wtedy to były traumatyczne przeżycia :)

Ruby, cinnamon cookie, MamaTuśka, Ejrene, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Nie macie co narzekać bo nie za Wami dzieci w podstawówce wołały "Majka pokaż jajka"... :) Teraz się śmieje a wtedy to były traumatyczne przeżycia :)

hahaaaaa padłam, nawet by mi to do głowy nie prszyło, dzieci jednak wredne są :D
    yyyyy także Majka właśnie wypada z mojej listy na kolejne cykle :D

majju lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Hahahah umarłam :D sorry Majju :P ale You made my day ;) :D

Ruby lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjuu rozwaliłaś mnie :D:D:D hahhaha

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju trauma jak nic. Ze mnie się śmiali że imię po psie mam bo w tamtych czasach mało znane było

AgaL lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju wspólczuję wyzwiska, a takie ładne imię, dzieciaki takie głupoty potrafią wymyślać...
    Katiusza, tez nie rozumiem, że sie śmiali, bo imie naprawdę ładne :)

Z ciekawości zrobiłąm dziś test owu, bo nie daje mi spokoju wczorajsze palmienie, jest krecha troszkę bledsza od tej pierwszej ale pojawiła się praktycznie od razu...chyba dla świętego spokoju dorwę dziś m :)
    OF uparcie twierdzi że dziś niepłodny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:24

AgaL, majju, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka nie słyszałam psa o takim imieniu :):)

Mid pewnie, że dorwij :) owocnych staranek i przyjemnych oczywiście :)
    OF się lubi mylić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:31

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight dorwij, a co masz se żałować ;)

Ja psa Kaję widziałam, sąsiadka miała, ale osobiście bym tak psa nie nazwała :)

midnight, katiuszaa lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jak zdrowie Mężula?:)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)

Ja dalej z katarem chodzę...masakra. Oby to było to co Cynamonek mówiła

Co do imion to mi się podoba Blanka i Oliwier a ze starszych Anatosia i Jaś.

MamaTuśka gratulacje :-) pięknie rozpoczęcie lutego.

Edytka, Aguś trzymam kciuki juz dzisiaj ;-) musi być piękny ten luty.

Maju doobre ;-)

cinnamon cookie, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek jak zdrowie Mężula?:)
    no mój poszedl na L4 w tym tygodniu :D jednak chłopina się pddał ;)

midnight, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie tak się śmiać z cudzego nieszczęścia? ;) Dzieci są szczere do bólu, nie da się ukryć :)

Ewelina a co z betą robiłaś?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny problem mam, zaczynam czuć kolana po ćwiczeniach, tzn zwyczajnie mnie zaczynają boleć :/ da się tego jakoś uniknąć? z orbiego nie chcę rezygnować ...

• majju Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    dziewczyny problem mam, zaczynam czuć kolana po ćwiczeniach, tzn zwyczajnie mnie zaczynają boleć :/ da się tego jakoś uniknąć? z orbiego nie chcę rezygnować ...
    Aj aj, mnie właśnie M. kiedyś zrugał na siłowni jak ćwiczyłam na orbim, że sobie kolana rozwalę.
    Popytam go o co dokładnie tam chodziło, może wystarczy tylko np. jakoś inaczej nogę stawiać.

A z ziołolecznictwa to polecam do smarowania olej arachidowy tłoczony na zimno, mój kierownik sobie bardzo chwali (chociaż brzmi to jak rodem z Poradnika o. Sroki :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:56

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Aj aj, mnie właśnie M. kiedyś zrugał na siłowni jak ćwiczyłam na orbim, że sobie kolana rozwalę.
    Popytam go o co dokładnie tam chodziło, może wystarczy tylko np. jakoś inaczej nogę stawiać.

A z ziołolecznictwa to polecam do smarowania olej arachidowy tłoczony na zimno, mój kierownik sobie bardzo chwali (chociaż brzmi to jak rodem z Poradnika o. Sroki :) )
    super Majju będę wdzięczna za informacje :) no to muszę smarowidło zakupić ;)

edit: ale jak tak czytałam to może złą technikę mam, bo np. prostuje prawie kolana - tak jakby się od nich odbijam, może powinnam inaczej ćwiczyć...nie prostując kolan, ciężko ale spróbuję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:03

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkaa cześć:) mi też się Blanka podoba :)

EwelinaaKa lubi tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie maju nie byłam i nie pójdę chyba. W piątek byłam u gina i mówił, że tylko się zdenerwuje gdyby coś było nie tak z przyrostem. A są przypadki, że mimo małego przyrostu wszystko jest ok. Mówi ze cyferki to jedno a ciało kobiety to drugie.

Chociaż przez ten katar może pójdę

AgaL lubi tę wiadomość

2da6343587.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelinaaKa wrote:
    Nie maju nie byłam i nie pójdę chyba. W piątek byłam u gina i mówił, że tylko się zdenerwuje gdyby coś było nie tak z przyrostem. A są przypadki, że mimo małego przyrostu wszystko jest ok. Mówi ze cyferki to jedno a ciało kobiety to drugie.

Chociaż przez ten katar może pójdę

na pierwszej stronie już masz update ;) nie wiem czy ci pisałam , ale chyba mi uciekło :)

AgaL, EwelinaaKa, midnight lubią tę wiadomość

• EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    na pierwszej stronie już masz update ;) nie wiem czy ci pisałam , ale chyba mi uciekło :)
    Dziękuję :-) chyba nie pisałaś :-) Oby nie za szybko :-)

2da6343587.png
‹‹ 1185 1186 1187 1188 1189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ