Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:Ale mnie rozbawiłyście tymi imionami
Swoją drogą moje jest mało popularneChyba mało komu się podoba
A u Ciebie Ruby córa pewnie też będzie chciała mieć prawo głosu- obstawiam że będzie chciała Elzę albo coś w ten deseń
ty nawet nie gadaj mi takich rzeczyale wspominała o Antosi kiedyś
Co do twojego to jak mam byc szczera to niestety nie mój gustale pocieszę cie bo moje też średnio mi się podoba
-
Ruby wrote:ty nawet nie gadaj mi takich rzeczy
ale wspominała o Antosi kiedyś
Co do twojego to jak mam byc szczera to niestety nie mój gustale pocieszę cie bo moje też średnio mi się podoba
Nie macie co narzekać bo nie za Wami dzieci w podstawówce wołały "Majka pokaż jajka"...Teraz się śmieje a wtedy to były traumatyczne przeżycia
Ruby, cinnamon cookie, MamaTuśka, Ejrene, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Nie macie co narzekać bo nie za Wami dzieci w podstawówce wołały "Majka pokaż jajka"...
Teraz się śmieje a wtedy to były traumatyczne przeżycia
hahaaaaa padłam, nawet by mi to do głowy nie prszyło, dzieci jednak wredne są
yyyyy także Majka właśnie wypada z mojej listy na kolejne cyklemajju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majju wspólczuję wyzwiska, a takie ładne imię, dzieciaki takie głupoty potrafią wymyślać...
Katiusza, tez nie rozumiem, że sie śmiali, bo imie naprawdę ładne
Z ciekawości zrobiłąm dziś test owu, bo nie daje mi spokoju wczorajsze palmienie, jest krecha troszkę bledsza od tej pierwszej ale pojawiła się praktycznie od razu...chyba dla świętego spokoju dorwę dziś m
OF uparcie twierdzi że dziś niepłodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:24
AgaL, majju, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Katiuszka nie słyszałam psa o takim imieniu
Mid pewnie, że dorwijowocnych staranek i przyjemnych oczywiście
OF się lubi mylićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:31
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Witam dziewczynki
Ja dalej z katarem chodzę...masakra. Oby to było to co Cynamonek mówiła
Co do imion to mi się podoba Blanka i Oliwier a ze starszych Anatosia i Jaś.
MamaTuśka gratulacjepięknie rozpoczęcie lutego.
Edytka, Aguś trzymam kciuki juz dzisiajmusi być piękny ten luty.
Maju doobre
cinnamon cookie, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:dziewczyny problem mam, zaczynam czuć kolana po ćwiczeniach, tzn zwyczajnie mnie zaczynają boleć
da się tego jakoś uniknąć? z orbiego nie chcę rezygnować ...
Popytam go o co dokładnie tam chodziło, może wystarczy tylko np. jakoś inaczej nogę stawiać.
A z ziołolecznictwa to polecam do smarowania olej arachidowy tłoczony na zimno, mój kierownik sobie bardzo chwali (chociaż brzmi to jak rodem z Poradnika o. Sroki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:56
-
nick nieaktualnymajju wrote:Aj aj, mnie właśnie M. kiedyś zrugał na siłowni jak ćwiczyłam na orbim, że sobie kolana rozwalę.
Popytam go o co dokładnie tam chodziło, może wystarczy tylko np. jakoś inaczej nogę stawiać.
A z ziołolecznictwa to polecam do smarowania olej arachidowy tłoczony na zimno, mój kierownik sobie bardzo chwali (chociaż brzmi to jak rodem z Poradnika o. Sroki)
no to muszę smarowidło zakupić
edit: ale jak tak czytałam to może złą technikę mam, bo np. prostuje prawie kolana - tak jakby się od nich odbijam, może powinnam inaczej ćwiczyć...nie prostując kolan, ciężko ale spróbuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:03
-
Nie maju nie byłam i nie pójdę chyba. W piątek byłam u gina i mówił, że tylko się zdenerwuje gdyby coś było nie tak z przyrostem. A są przypadki, że mimo małego przyrostu wszystko jest ok. Mówi ze cyferki to jedno a ciało kobiety to drugie.
Chociaż przez ten katar może pójdę
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinaaKa wrote:Nie maju nie byłam i nie pójdę chyba. W piątek byłam u gina i mówił, że tylko się zdenerwuje gdyby coś było nie tak z przyrostem. A są przypadki, że mimo małego przyrostu wszystko jest ok. Mówi ze cyferki to jedno a ciało kobiety to drugie.
Chociaż przez ten katar może pójdę
na pierwszej stronie już masz updatenie wiem czy ci pisałam , ale chyba mi uciekło
AgaL, EwelinaaKa, midnight lubią tę wiadomość