Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:MamaTuśka trzymam by tym razem wszystko było w porządku:) to czekałaś z testem do kilku dni po spodziewanej @?
Majju genialny pomysł z tym trioRuby popatrz tylko jak to brzmi:
Agata, Nina i Paulina
I tak i nie
Bo najpierw testowałam ze względu na choróbsko, bo zatoki mi rozsadzało i chciałam zapodać sobie coś mocniejszego niż apap na zmianę z czosnkiem i aplikowaniem wody/soli morskiej do nosa. Testy wychodziły białe jak śnieg. Mimo wszystko nadal leczyłam się domowo, sporadycznie sięgając po krople do nosa, jak już obrzęk blokował oddychanie i spływanie tego dziadostwa. Na żadne tabletki nie miałam odwagi mimo tej bieli - intuicja?
Jeden test wyszedł jakiś taki jakby inny, ale nawet cień cienia to chyba nie był, choć też nie biel. Po ostatnich doświadczeniach stwierdziłam, że uwierzę jak będzie po terminie @. Objawów 0 bo wszystko (senność, ból głowy, stan podgorączkowy) równie dobrze mogło i pewnie było "zasługą" infekcji.
Na betę nie idę, czekam na wizytę u mojej gin za jakieś 2 tyg.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga poleciałaś z tym imieniem
Katiusza Kaja bardzo ładne...zapamiętam, bo myślałam o imionach na K,E,lub R.
A co do porzucania...makabra, zgadzam się, tacy ludzie nie powinni mieć dzieci, jest tyle kobiet które marzą o zajciu-patrz my-a zawsze trafi się niewłaściwym osobom.katiuszaa, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie rozbawiłyście tymi imionami
Swoją drogą moje jest mało popularneChyba mało komu się podoba
A u Ciebie Ruby córa pewnie też będzie chciała mieć prawo głosu- obstawiam że będzie chciała Elzę albo coś w ten deseńmidnight, cinnamon cookie, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość