Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:MamaTuśka trzymam by tym razem wszystko było w porządku:) to czekałaś z testem do kilku dni po spodziewanej @?
Majju genialny pomysł z tym trio
Ruby popatrz tylko jak to brzmi:
Agata, Nina i Paulina
I tak i nie
Bo najpierw testowałam ze względu na choróbsko, bo zatoki mi rozsadzało i chciałam zapodać sobie coś mocniejszego niż apap na zmianę z czosnkiem i aplikowaniem wody/soli morskiej do nosa. Testy wychodziły białe jak śnieg. Mimo wszystko nadal leczyłam się domowo, sporadycznie sięgając po krople do nosa, jak już obrzęk blokował oddychanie i spływanie tego dziadostwa. Na żadne tabletki nie miałam odwagi mimo tej bieli - intuicja?
Jeden test wyszedł jakiś taki jakby inny, ale nawet cień cienia to chyba nie był, choć też nie biel. Po ostatnich doświadczeniach stwierdziłam, że uwierzę jak będzie po terminie @. Objawów 0 bo wszystko (senność, ból głowy, stan podgorączkowy) równie dobrze mogło i pewnie było "zasługą" infekcji.
Na betę nie idę, czekam na wizytę u mojej gin za jakieś 2 tyg.
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga poleciałaś z tym imieniem

Katiusza Kaja bardzo ładne...zapamiętam, bo myślałam o imionach na K,E,lub R.
A co do porzucania...makabra, zgadzam się, tacy ludzie nie powinni mieć dzieci, jest tyle kobiet które marzą o zajciu-patrz my-a zawsze trafi się niewłaściwym osobom.
nick nieaktualny, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach chciałabym żebyśmy już wszystkie były na etapie wyboru imion, cudnie by było

majju, nick nieaktualny, midnight, cinnamon cookie, nick nieaktualny, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie rozbawiłyście tymi imionami

Swoją drogą moje jest mało popularne
Chyba mało komu się podoba 
A u Ciebie Ruby córa pewnie też będzie chciała mieć prawo głosu- obstawiam że będzie chciała Elzę albo coś w ten deseń
midnight, cinnamon cookie, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość