X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene wrote:
    A jaki to nie wiesz? Ja to ten wózek bym chciała też dla drugiego dziecka zostawić. Ale tez nie chcę kupować wózka za 4 tysiące bo w sumie mieszkamy na parterze, nigdzie go wnosić nie muszę więc nie musi być super lekki, będę nim jeździć głównie po asfalcie i chodnikach.

teraz jest away ale napisałam do niej i jak mi odpisze to ci podeślę te nazwę :)

Ja miałam Tako jumper 3w1 czy jakoś tak, nie powiem jeździło się całkiem dobrze, ale spakować tego kloca do auta to już wyzwanie ;) i generalnie bardzo ciężki był... więc jesli jakieś schody masz pokonywać to ciężko...

Ejrene lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene jeśli chłopak to trzymam kciuki żeby silny był, a jak dziewczynka to też :) co do wózka zgadzam się z Ruby, długo się nie przydaje, też miałam 3w1, potem lekka spacerówka ale jak młoda tylko poczuła smak chodzenia na własnych nogach to wózki poszły w kąt..jak na chodniki to może żeby miał pompowane wszystkie koła? lepiej się manewruje i lepiej po śniegu w razie co.

Ruby to życzę żeby mądra głowa sprawił, że będziemy wkrótce świętować II kreseczki ;)

Troszkę zamulę...zbliża się termin porodu..muszę pomyśleć coś ładnego na cmentarz...Jak tak piszesz Ejrene o ruchach...ja w 18 tc czułam już lekkie ruchy, dwa dni później straciłam. Eh...mam nadzieję, że gdyby się udało zajść to tym razem się uda...A Tobie kochana życzę odpoczynku, zdrowia i silnego zdrowego dzidziusia! i żeby szybko zaczął kopać, najfajniesze uczucie na świecie, nawet gdy przez to trzeba nagle lecieć do toalety gdy trafi w pęcherz ;)

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene to ten: http://www.sklep-tosia.eu/maclaren-techno-xlr_p149 i osobno trzeba gondolkę dokupic...

Mid - przykro mi bardzo :( czy znasz przyczynę? jak zorientowałś się że coś złego się dzieje?

midnight lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight tulę :*

midnight lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight dziękuje :* wiem że jak będę czuć ruchy to już będę bardziej spokojna, bo teraz nie powiem niby wszystko oki ale miałam taki dzień w zeszłym tygodniu że zastanawiałam się czy to dziecko jeszcze tam żyje.

atdc15nmjt4tk663.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Katarzysko przeszło, ferie minęły, wróciliśmy do domu.
    A ja nie mogę uwierzyć... są dwie kreski :) - wyraźne, w 5 minut :)

midnight, Ruby, cinnamon cookie, Edycik, katiuszaa, EwelinaaKa, Wiola90, Paryzetka83, Bratek, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ejrene to ten: http://www.sklep-tosia.eu/maclaren-techno-xlr_p149 i osobno trzeba gondolkę dokupic...

Dziękuje :*

atdc15nmjt4tk663.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyczyny nie znam i chyba już nie poznam...chyba ze te genetyczne coś wykażą ale to jeszcze długo...nie zorientowałam się...dzień wcześniej miałam usg i było ok,a w nocy się zaczęło... i to jest chyba najtrudniejsze.
    Dzięki wielkie za wsparcie.

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Cześć Dziewczyny :)

Katarzysko przeszło, ferie minęły, wróciliśmy do domu.
    A ja nie mogę uwierzyć... są dwie kreski :) - wyraźne, w 5 minut :)
    gratulacje :)

MamaTuśka lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Tuśka ? poważnie? gratuluję!!!
    Pierwszy dzień lutego, zaczynamy wysyp :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:31

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik skarbie wyslij mi adres na pirve, książka przeczytana, w tym tyg wysyłam ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Żadna nie chce Agatki?:P :P :P
    Albo Paulinki? :D hahah ;) Tymki rządzą!!! :P

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Przyczyny nie znam i chyba już nie poznam...chyba ze te genetyczne coś wykażą ale to jeszcze długo...nie zorientowałam się...dzień wcześniej miałam usg i było ok,a w nocy się zaczęło... i to jest chyba najtrudniejsze.
    Dzięki wielkie za wsparcie.

:( będzie dobrze, musisz pozytywnie myśleć, czasem tak po prostu się zdarza...tak jak z ciężką chorobą nigdy nie wiesz na kogo trafi :(

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka gratuluję!!!!! :) :) :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Albo Paulinki? :D hahah ;) Tymki rządzą!!! :P
    przemilczę :D :D :D

• AgaL Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    przemilczę :D :D :D

Nie milcz! tylko się decyduj: Albo Agatka albo Paulinka :P nie ma zmiłuj !:P

Ruby lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight kurcze jak na USG było wszystko ok, to raczej nie jakieś odklejające się łożysko czy coś w tym stylu. Trzeba wieżyc że następnym razem szczęśliwie urodzisz zdrowego dzidziusia :* czego Ci życzę choć na pewno ciąża dla ciebie będzie dużym stresem.

MamaTuśka gratulacje :)

1 lutego- jeden pozytywny zaliczony

jutro 2 lutego- tak że Edytka, Aga mocno trzymam kciuki :*

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka gratulacje!! rozpoczęłaś luty :) który masz dzień cyklu dziś??

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Nie milcz! tylko się decyduj: Albo Agatka albo Paulinka :P nie ma zmiłuj !:P

skoro tak stawiacie sprawę to zachodzę i rodzę ale syna! :D :P

Ejrene, AgaL, midnight, cinnamon cookie, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Witam się po weekendzie:) czytałam Was w miarę na bieżąco ;)

Edycik wykres...fuj.... ;) trzymam :*

Ruby piękne pazurki-uwielbiam wszelkie czerwienie i róże :) no i Avatarek klasa!

Kas jak Córcia się czuje?? podałaś antybiotyk?

Ewelinkaa a Ty jak czujesz się ciążowo ?:):)

Madka Kochana nie poddawaj się!! w kupie siła, zostań z nami :*

Midnight jak dzis nastrój ?:)

Cinnamonek jak zdrówko Mężusia?

Edycik zazdroszczę wolnego dziś...oj weekendy są stanowczo za krótkie!

Bratku cudne opisy o Waszym Małym Cudzie...niech rośnie zdrowo:)

Katiuszka jak u Ciebie? jak samopoczucie?
    rano pojechaliśmy do lekarza i okazało się że to prawdopodownie liszaj zakaźny :( buzię ma brzydką, całą w krostach, dostała maść z antybiotykiem i do nosa antybiotyk. Doustnie na razie nie. Brać 5dni i do kontroli ewentualnie do dermatologa. Pobrali też krew na ASO żeby sprawdzić czy to paciorkowce:/ pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

MamaTuśka gratuluję:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:50

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1182 1183 1184 1185 1186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ