Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEjrene wrote:A jaki to nie wiesz? Ja to ten wózek bym chciała też dla drugiego dziecka zostawić. Ale tez nie chcę kupować wózka za 4 tysiące bo w sumie mieszkamy na parterze, nigdzie go wnosić nie muszę więc nie musi być super lekki, będę nim jeździć głównie po asfalcie i chodnikach.
teraz jest away ale napisałam do niej i jak mi odpisze to ci podeślę te nazwę
Ja miałam Tako jumper 3w1 czy jakoś tak, nie powiem jeździło się całkiem dobrze, ale spakować tego kloca do auta to już wyzwaniei generalnie bardzo ciężki był... więc jesli jakieś schody masz pokonywać to ciężko...
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Ejrene jeśli chłopak to trzymam kciuki żeby silny był, a jak dziewczynka to też
co do wózka zgadzam się z Ruby, długo się nie przydaje, też miałam 3w1, potem lekka spacerówka ale jak młoda tylko poczuła smak chodzenia na własnych nogach to wózki poszły w kąt..jak na chodniki to może żeby miał pompowane wszystkie koła? lepiej się manewruje i lepiej po śniegu w razie co.
Ruby to życzę żeby mądra głowa sprawił, że będziemy wkrótce świętować II kreseczki
Troszkę zamulę...zbliża się termin porodu..muszę pomyśleć coś ładnego na cmentarz...Jak tak piszesz Ejrene o ruchach...ja w 18 tc czułam już lekkie ruchy, dwa dni później straciłam. Eh...mam nadzieję, że gdyby się udało zajść to tym razem się uda...A Tobie kochana życzę odpoczynku, zdrowia i silnego zdrowego dzidziusia! i żeby szybko zaczął kopać, najfajniesze uczucie na świecie, nawet gdy przez to trzeba nagle lecieć do toalety gdy trafi w pęcherzCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Katarzysko przeszło, ferie minęły, wróciliśmy do domu.
A ja nie mogę uwierzyć... są dwie kreski- wyraźne, w 5 minut
midnight, Ruby, cinnamon cookie, Edycik, katiuszaa, EwelinaaKa, Wiola90, Paryzetka83, Bratek, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Przyczyny nie znam i chyba już nie poznam...chyba ze te genetyczne coś wykażą ale to jeszcze długo...nie zorientowałam się...dzień wcześniej miałam usg i było ok,a w nocy się zaczęło... i to jest chyba najtrudniejsze.
Dzięki wielkie za wsparcie.Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Mama Tuśka ? poważnie? gratuluję!!!
Pierwszy dzień lutego, zaczynamy wysypWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:31
MamaTuśka lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Przyczyny nie znam i chyba już nie poznam...chyba ze te genetyczne coś wykażą ale to jeszcze długo...nie zorientowałam się...dzień wcześniej miałam usg i było ok,a w nocy się zaczęło... i to jest chyba najtrudniejsze.
Dzięki wielkie za wsparcie.
będzie dobrze, musisz pozytywnie myśleć, czasem tak po prostu się zdarza...tak jak z ciężką chorobą nigdy nie wiesz na kogo trafi
-
nick nieaktualny
-
midnight kurcze jak na USG było wszystko ok, to raczej nie jakieś odklejające się łożysko czy coś w tym stylu. Trzeba wieżyc że następnym razem szczęśliwie urodzisz zdrowego dzidziusia :* czego Ci życzę choć na pewno ciąża dla ciebie będzie dużym stresem.
MamaTuśka gratulacje
1 lutego- jeden pozytywny zaliczony
jutro 2 lutego- tak że Edytka, Aga mocno trzymam kciuki :*
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaL wrote:Witam się po weekendzie:) czytałam Was w miarę na bieżąco
Edycik wykres...fuj....trzymam :*
Ruby piękne pazurki-uwielbiam wszelkie czerwienie i różeno i Avatarek klasa!
Kas jak Córcia się czuje?? podałaś antybiotyk?
Ewelinkaa a Ty jak czujesz się ciążowo ?
Madka Kochana nie poddawaj się!! w kupie siła, zostań z nami :*
Midnight jak dzis nastrój ?
Cinnamonek jak zdrówko Mężusia?
Edycik zazdroszczę wolnego dziś...oj weekendy są stanowczo za krótkie!
Bratku cudne opisy o Waszym Małym Cudzie...niech rośnie zdrowo:)
Katiuszka jak u Ciebie? jak samopoczucie?buzię ma brzydką, całą w krostach, dostała maść z antybiotykiem i do nosa antybiotyk. Doustnie na razie nie. Brać 5dni i do kontroli ewentualnie do dermatologa. Pobrali też krew na ASO żeby sprawdzić czy to paciorkowce:/ pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
MamaTuśka gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:50